עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
אחיי היהודים, אחיי היקרים - אנא היכנסו!
גור-אריה:
--- ציטוט של: האנטר על יולי 24, 2008, 20:35:55 ---הכל נכון גור אבל חיים לא בדיוק מעריץ של הכושים באפריקה הוא טוען שהם מתנהגים כקופים ומשליכים חרא אחד על השני.(בתוכנית באנגלית).
--- סוף ציטוט ---
ואתה כן מעריץ אותם? אתה יכול להכחיש שהם פחות מתורבתים מאיתנו? זאת עובדה! אני לא שונא אותם בגלל זה אבל מה הקשר?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: האנטר על יולי 24, 2008, 20:35:55 ---הכל נכון גור אבל חיים לא בדיוק מעריץ של הכושים באפריקה הוא טוען שהם מתנהגים כקופים ומשליכים חרא אחד על השני.(בתוכנית באנגלית).
--- סוף ציטוט ---
בא נשאל בכנות האנטר, ברמה העובדתית הסטורית, מה תרמו ותורמים לאנושות אנשים ממוצא ילידי אפריקני או כאלה שעכשיו הינם כאלה?
תשובה: לא כלום למעט אולי אלימות ומעשי ג'נוסייד, שחיתות, מחלות ווירוסים וחיים פרמיטיביים ולבסוף נהייה אחר האיסלם.
לא בדיוק מרכולת נוצצת.
KloGeR:
חברים, אנחנו צריכים עוד כוח ימני בפורום שכן יש שני-שלושה משתמשים שצריכים להבין כמה דברים.
אתם מוזמנים להרשם ולהגיב במהירות האפשרית בכל הנושאים בפורום, אנא מכם.
בן אדם ימני:
גם אני נלחם בשמאלנים למניהם שחושבים שחיים הוא עוד דוס משוגע
שחושבים שהוא מעריץ את היטלר
Juda-Yoda:
אנשים מטומטמים:S
מאשימים בקונספרציה ואז.........מגלים שהם עורכים סרטים:S
ובנוסף לכך הם לא מבינים שהוא משתמש במונח שחורים כי רב השחורים באהר"ב מוסלמים לפחות אלא אם הכח,לכן הם הפרצוף של השחורים באהר"ב.
כי לי ממש לא היה איכפת אם היו קוראים למדינת ישראל מדינה שמאלנית מסריחה,לעזאזל,אני קורא לה ככה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה