כתב נושא: אני רוצה לשתף אתכם, או אולי גם לשמוע דעתכם  (נקרא 2797 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק kobie

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שלום לכם,
אני עובד במוקד בטחוני והשבוע פוטרתי, סיבת הפיטורים: לא מוכן לעבוד משמרת של שישי לילה (יקום העולם ויפול שבע פעמים, אני לא אעבוד ביום שבת).
אז נכון שהעבודה דורשת זאת, נכון שזה בטחון, אבל היה מי שכן רוצה לעבוד שבת אז למה להפיל את זה עליי?
עד כאן זה לא הבעיה, באמת שלא איכפת לי שיפטרו אותי, יש עוד אלף מקומות עבודה.
מה שכן מפריע לי, מי שדאגה לכך שאני לא אעבוד במקום זו אותה אחת שעושה את הסידור עבודה (הבקרית הראשית), והיא יהודיה. ועכשיו, למה העובדה שהיא יהודיה מפריעה לי?
אני כבר קרוב לחודש וחצי מסכם את עתידי בהתנחלות, עושה את כל ההכנות הנפשיות ואת כל מה שצריך כדי להעתיק את עצמי למקום שמסביבו 20 אלף פלסטינים, ולמה? אני מניח שבשביל העם היהודי. מה שבטוח, אני לא עושה את זה בשבילי.
ועל כן רע לי.
« עריכה אחרונה: יולי 20, 2008, 09:59:33 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק Scarface

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני רוצה לשתף אותכם, או אולי גם לשמוע דעתכם
« להגיב #1 ב- : יולי 20, 2008, 06:31:59 »
אני חושב שיש כאן עילה לתביעה. זה לא חוקי לדרוש מיהודי לעבוד ביום שישי בלילה. הם יכולים לבקש, אבל במידה ואתה לא מסכים אין להם שום זכות לפטר אותך. תתייעץ עם עו"ד.

מנותק kobie

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 20, 2008, 08:17:57 »
ברור שהצעד הראשון הוא לפנות לעורך דין, את זה אני תמיד אוהב לעשות.
אבל הפיטורים זה לא מה שכואב לי. כואב לי הגורם האנושי לפיטורים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 20, 2008, 09:06:37 »
בס''ד

ראשית, אני מצטער שעברת חוויה כזאת. כל הכבוד לך שיש לך עקרונות.

לגבי היהודיה הזאת, לצערנו הרב, יש לא מעט יהודים בדור היתום הזה בלי ערכים יהודים. ויש אפילו לא מעט רשעים שפועלים בזדון. זה כן כואב, אבל זו עובדה. עושים אי צדק כל הזמן. מה שנעשה נגדך היה אי צדק.

אבל גם יש יהודים טובים, וגם יש יהודים שלא יודעים את האמת אך הם לא יהודים רעים ח''ו. אנא אל תשכח את היהודים הלא רעים כשאתה חושב על היהודיה הזאת שעשתה לך עוול.

כעת, הרשעים משתלטים על המדינה. אולם זה לא יהיה כך לעולם. יום יבוא ויהיו יהודים טובים שיחליפו את הרשעים. יום יבוא ויהיו צדק ואמת וחסד ואהבת ישראל אמיתית בארץ הקודש.

יישר כח שאתה רוצה לגור בהתנחלות. אתה יהודי יקר. אל תתן לרשעים לשבור אותך. אתה יותר חזק מהם.
« עריכה אחרונה: יולי 20, 2008, 09:09:17 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 20, 2008, 09:18:21 »
שלום לכם,
אני עובד במוקד בטחוני והשבוע פוטרתי, סיבת הפיטורים: לא מוכן לעבוד משמרת של שישי לילה (יקום העולם ויפול שבע פעמים, אני לא יעבוד ביום שבת).
אז נכון שהעבודה דורשת זאת, נכון שזה בטחון, אבל היה מי שכן רוצה לעבוד שבת אז למה להפיל את זה עליי?
עד כאן זה לא הבעיה, באמת שלא איכפת לי שיפטרו אותי יש עוד אלף מקומות עבודה.
מה שכן מפריע לי, מי שדאגה לכך שאני לא יעבוד במקום זו אותה אחת שעושה את הסידור עבודה (הבקרית הראשית), והיא יהודיה, ועכשיו, למה העובדה שהיא יהודיה מפריע לי?
אני כבר קרוב לחודש וחצי מסכם את עתידי בהתנחלות, עושה את כל ההכנות הנפשיות ואת כל מה שצריך כדי להעתיק את עצמי למקום שמסביבו 20 אלף פלסטינים, ולמה? אני מניח שבשביל העם היהודי, מה שבטוח, אני לא עושה את זה בשבילי.
ועל כן רע לי.

ברוכים  הבאים  לפורום, מקווה  שתהנה!!!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
אני רוצה לשתף אתכם, או אולי גם לשמוע דעתכם
« להגיב #5 ב- : יולי 20, 2008, 11:10:24 »
ברוך הבא לפורום - תעשה חייל ותצליח!  :) O0 :smil037:
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!