עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
שאלות בנוגע לצבאות של איראן, מצרים וסוריה.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: יחיאל208 על יולי 20, 2008, 13:51:36 ---תשובה מספקת מאוד!
ומה קורה עם ירדן?? האם יש סיכוי שגם שמה תיהיה הפיכה בשלטון???
--- סוף ציטוט ---
היה כבר נסיון בעבר, אין שום מניעה שזה לא יקרה בעתיד, המלך עבדאללה הוא בובה על חוטים של ה-CIA, פעם שעברה זה הספיק ב-1970, בפעם הבאה אינני בטוח שזה יעזור.
אבי 1:
גם השאה האירני היה בובה של הסי איי איי והופל.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: האנטר על יולי 21, 2008, 21:10:28 ---גם השאה האירני היה בובה של הסי איי איי והופל.
--- סוף ציטוט ---
בינגו, זה בדיוק התקדים ההסטורי.
חזרה על כך היא בהחלט סצנריו אפשרי, האמריקאים אף פעם לא לומדים.
מוות_לבוגדים!:
לדעתי....
אי אפשר להשוות צבאות ובעיקר את ישראל אי אפשר להשוות לכל צבא בעולם (אני לא אומר שישראל הכי טובה) כי על רוב הציוד והיחידות של צה"ל בקושי מדברים
ולדעתי האתר הזה שהבאת סתם אתר אדיוטי.....
דבר נוסף
לדעתי צה"ל יכול להיות הצבא הכי חזק במזרח התיכון.....
אבל כשמישהו פחדן(אני לא אומר שמאלני כי זה עניין של פחד מ"מה העולם יגיד")כמו שמאלמרט בשלטון הצבא הזה ימשיך להשאר מספר שתיים.....
morde208:
--- ציטוט של: מוות_לבוגדים! על אוגוסט 09, 2008, 21:47:29 ---לדעתי....
אי אפשר להשוות צבאות ובעיקר את ישראל אי אפשר להשוות לכל צבא בעולם (אני לא אומר שישראל הכי טובה) כי על רוב הציוד והיחידות של צה"ל בקושי מדברים
ולדעתי האתר הזה שהבאת סתם אתר אדיוטי.....
דבר נוסף
לדעתי צה"ל יכול להיות הצבא הכי חזק במזרח התיכון.....
אבל כשמישהו פחדן(אני לא אומר שמאלני כי זה עניין של פחד מ"מה העולם יגיד")כמו שמאלמרט בשלטון הצבא הזה ימשיך להשאר מספר שתיים.....
--- סוף ציטוט ---
אחי, ברוך הבא לפורום שלנו.
וצה"ל הוא באמת הכי חזק במיזרח התיכון, אבל כמובן אנחנו צריכים את עזרתו של הקב"ה וכמובן אי אפשר להגיד ש"כחי ועוצם ידי עשה לי את החייל הזה", רק שיש לנו כמה ******* ימ"ש [!!!!!!!] שטוענים שצריך לנסות לעשות 'שלום' עם האויב...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה