חדשות ודיונים > דיון כללי
הסרטון הראשון נחשף:
liorso:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על פברואר 01, 2007, 19:35:31 ---
--- ציטוט של: liorso על פברואר 01, 2007, 19:00:20 ---זה במקום התוכנית של הרגילה של היום?
סרטון מצוין רק לפי דעתי המונח מדינה בולשביקית לא היה במקום. אומנם זה נכון אבל אם אומרים דבר כזה צריך להסביר הרבה זמן ולתן דוגמות.
--- סוף ציטוט ---
ליאורסו, נדמה לי שזוהי הפעם השנייה שאמרת שאין תוכנית היום. האם יש לך או אנשים אחרים בעיה להוריד את התוכנית הרגילה היום? העלתי את התוכנית הרגילה לפני 7 שעות. אני מקווה שאין בעיות איתה.
--- סוף ציטוט ---
זו באמת פעם שניה שאני אומר את זה כי יש לי בעיה איתה אני מוריד את התוכנית הישנה משום מה... זה ממש מוזר שבאינטרנט זה קורה אבל זה כבר קרה לי בעבר שהתוכנית עלתה אבל אני הורדתי רק תוכניות ישנות.
ואם כבר אתה מגיב לי האם אתה חושב שבסרטון היתה צריך להשתמש במילה בולשביקית? אמרת בעצמך שהנושאים צרכים להיות יותר מתונים.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על פברואר 01, 2007, 19:38:20 ---
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על פברואר 01, 2007, 19:35:31 ---
--- ציטוט של: liorso על פברואר 01, 2007, 19:00:20 ---זה במקום התוכנית של הרגילה של היום?
סרטון מצוין רק לפי דעתי המונח מדינה בולשביקית לא היה במקום. אומנם זה נכון אבל אם אומרים דבר כזה צריך להסביר הרבה זמן ולתן דוגמות.
--- סוף ציטוט ---
ליאורסו, נדמה לי שזוהי הפעם השנייה שאמרת שאין תוכנית היום. האם יש לך או אנשים אחרים בעיה להוריד את התוכנית הרגילה היום? העלתי את התוכנית הרגילה לפני 7 שעות. אני מקווה שאין בעיות איתה.
--- סוף ציטוט ---
זו באמת פעם שניה שאני אומר את זה כי יש לי בעיה איתה אני מוריד את התוכנית הישנה משום מה... זה ממש מוזר שבאינטרנט זה קורה אבל זה כבר קרה לי בעבר שהתוכנית עלתה אבל אני הורדתי רק תוכניות ישנות.
ואם כבר אתה מגיב לי האם אתה חושב שבסרטון היתה צריך להשתמש במילה בולשביקית? אמרת בעצמך שהנושאים צרכים להיות יותר מתונים.
--- סוף ציטוט ---
רגע ליאורסו, אז הצלחת להוריד את התוכנית החדשה של היום (1.2.07) או לא?
liorso:
לא ???
חיים בן_פסח:
זה מוזר. אני מוריד את התוכנית החדשה ללא קושי.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על פברואר 01, 2007, 19:43:02 ---לא ???
--- סוף ציטוט ---
תנסה לרענן את הדף כמה פעמים תצא ותיכנס מחדש ותיראה...
דרך אגב מה כתוב לך בתאריך של התוכנית 1.2?...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה