חדשות ודיונים > דיון כללי

הסרטון הראשון נחשף:

<< < (3/4) > >>

Aaron:
לא יכול להיות שאי אפשר להוריד את התוכנית החדשה. אני כבר הורדתי אותה דקות אחרי שהיא הופיעה באינטרנט וצפיתי בה...

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על פברואר 01, 2007, 19:55:02 ---לא יכול להיות שאי אפשר להוריד את התוכנית החדשה. אני כבר הורדתי אותה דקות אחרי שהיא הופיעה באינטרנט וצפיתי בה...

--- סוף ציטוט ---
כן כולם ככה, הבעיה שאצלו זה כבר בפעם השנייה קורה הבעיה היא אצלו אין ספק כי כולם מורידים וצופים.

חיים בן_פסח:

--- ציטוט של: liorso על פברואר 01, 2007, 19:38:20 ---
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על פברואר 01, 2007, 19:35:31 ---
--- ציטוט של: liorso על פברואר 01, 2007, 19:00:20 ---זה במקום התוכנית של הרגילה של היום?

סרטון מצוין רק לפי דעתי המונח מדינה בולשביקית לא היה במקום. אומנם זה נכון אבל אם אומרים דבר כזה צריך להסביר הרבה זמן ולתן דוגמות.

--- סוף ציטוט ---

ליאורסו, נדמה לי שזוהי הפעם השנייה שאמרת שאין תוכנית היום. האם יש לך או אנשים אחרים בעיה להוריד את התוכנית הרגילה היום? העלתי את התוכנית הרגילה לפני 7 שעות. אני מקווה שאין בעיות איתה.

--- סוף ציטוט ---

זו באמת פעם שניה שאני אומר את זה כי יש לי בעיה איתה אני מוריד את התוכנית הישנה משום מה... זה ממש מוזר שבאינטרנט זה קורה אבל זה כבר קרה לי בעבר שהתוכנית עלתה אבל אני הורדתי רק תוכניות ישנות.

ואם כבר אתה מגיב לי האם אתה חושב שבסרטון היתה צריך להשתמש במילה בולשביקית? אמרת בעצמך שהנושאים צרכים להיות יותר מתונים.

--- סוף ציטוט ---

ליאורסו, כן אמרתי שהממסד הוא בולשביקי. אתה חושב שכדאי לי להמנע מכל ביקורת? עוד נראה מה יקרה. גם מרזל וקלינר השתמשו בתואר "בולשביקי", והם לא נפסלו. והסברתי איך בג''ץ אישר אותם לרוץ. 

liorso:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על פברואר 01, 2007, 20:30:24 ---
--- ציטוט של: liorso על פברואר 01, 2007, 19:00:20 ---זה במקום התוכנית של הרגילה של היום?

סרטון מצוין רק לפי דעתי המונח מדינה בולשביקית לא היה במקום. אומנם זה נכון אבל אם אומרים דבר כזה צריך להסביר הרבה זמן ולתן דוגמות.

--- סוף ציטוט ---

ליאורסו, נדמה לי שזוהי הפעם השנייה שאמרת שאין תוכנית היום. האם יש לך או אנשים אחרים בעיה להוריד את התוכנית הרגילה היום? העלתי את התוכנית הרגילה לפני 7 שעות. אני מקווה שאין בעיות איתה.

--- סוף ציטוט ---

זו באמת פעם שניה שאני אומר את זה כי יש לי בעיה איתה אני מוריד את התוכנית הישנה משום מה... זה ממש מוזר שבאינטרנט זה קורה אבל זה כבר קרה לי בעבר שהתוכנית עלתה אבל אני הורדתי רק תוכניות ישנות.

ואם כבר אתה מגיב לי האם אתה חושב שבסרטון היתה צריך להשתמש במילה בולשביקית? אמרת בעצמך שהנושאים צרכים להיות יותר מתונים.

--- סוף ציטוט ---

ליאורסו, כן אמרתי שהממסד הוא בולשביקי. אתה חושב שכדאי לי להמנע מכל ביקורת? עוד נראה מה יקרה. גם מרזל וקלינר השתמשו בתואר "בולשביקי", והם לא נפסלו. והסברתי איך בג''ץ אישר אותם לרוץ. 

--- סוף ציטוט ---

לפי דעתי כדאי לך באמת להמנע מבקורת "כל כך חריפה" (הכל יחסי). לא מבחינת הממסד שיפסול את הסרטון או יוריד מפליקס או משהו כזה אלא מבחינת הצופים שזה אולי קצת מרטיע אותם...

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: liorso על פברואר 01, 2007, 22:17:27 ---
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על פברואר 01, 2007, 20:30:24 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

לפי דעתי כדאי לך באמת להמנע מבקורת "כל כך חריפה" (הכל יחסי). לא מבחינת הממסד שיפסול את הסרטון או יוריד מפליקס או משהו כזה אלא מבחינת הצופים שזה אולי קצת מרטיע אותם...

--- סוף ציטוט ---
אז רגע מה נעבוד עליהם בסרטון נראה את עצמנו פחות "חריפים" ושהם יתחילו לראות תשידורים פה האוזניים שלהם יעמדו מהמילים, אין מה לעשות זאת האמת שלנו ואיתה נלך בטוב וברע.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה