עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
הבעיה הגדולה ביותר עכשיו
ימין מתון:
מה עם הגולן?? אם יחזירו את הגולן לסורים המצב יהיה בלתי הפיך כי הולכים לשבת בו 400,000 סורים אנטי ישראלים!! יותר נורא מההתנתקות!
והמשאל עם הזה כבר יש לערבים עשרים אחוז ועוד השמאלנים.. העם עם הגולן?? :'( :'( :'( :'(
שלמה:
לאולמרט אין רוב לגולן.
עולי ביבי יחזיר את הגולן.
נקווה שלא...
MATAN:
גם זה יגיע!!!נקוה בעזרת ה' שהוא יקבל מה שקיבל שרון לפני שהוא יזיק!!! :tickedoff:
אם כבר מדברים מה עם שרון????.הוא עדיין יושן שנת הדובים??.. :2funny:
מנורה:
לא נראה לי שזולמרט יצליח להחזיר את הגולן, ולמה אני אומר את זה?- רמת הגולן היא שטח גבוה ואסטרטגי מאוד למדינת ישראל ורוב העם כבר הבין את זה(חוץ מהשמאל הקיצוני
ועוד כמה מפגרים).. חוץ מזה יש הרבה אנשים עשירים ברמת הגולן אז לזולמרט לא יהיה אומץ לעשות את זה.. ואם הוא כן יעשה את זה הוא יצטער מאוד...
MATAN:
--- ציטוט של: מנורה על יולי 17, 2008, 16:59:42 ---לא נראה לי שזולמרט יצליח להחזיר את הגולן, ולמה אני אומר את זה?- רמת הגולן היא שטח גבוה ואסטרטגי מאוד למדינת ישראל ורוב העם כבר הבין את זה(חוץ מהשמאל הקיצוני
ועוד כמה מפגרים).. חוץ מזה יש הרבה אנשים עשירים ברמת הגולן אז לזולמרט לא יהיה אומץ לעשות את זה.. ואם הוא כן יעשה את זה הוא יצטער מאוד...
--- סוף ציטוט ---
הבעיה כאן שאולמרט לא שומע לעם שלו!!!אם הוא היה הולך לפי דעת העם ממזמן היה לנו מדינה אחרת...ישלנו אחלה עם הבעיה הממשלה!!! :tickedoff:
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה