אני חדשה בפורום והגעתי לכאן דרך קבוצה יהודית ימנית בפייסבוק. מנסה להתארגן קבוצה שכרגע מונה רק מספר קטן של אנשים, שמנסים לארגן מחאה/ הפגנה נגד השלטון הקיים. יש תחושה שמאז הגירוש של גוש קטיף וצפון השומרון איפה שהוא נעלמנו ונהיינו לרוב מאוד שקט. ולאור המקרים בתקופה האחרונה לדוגמת הפיגוע הרצחני בישיבה בירושליים ופיגוע הדריסה בירושליים, והשבת החיילים החטופים כשהם מתים תמורת עסקת טיעון בלתי נתפסת, בנוסף לשחיתויות שרק הולכות ומתעצמות בראשי השלטון והתאגידים הגדולים, חייבים לעשות שינוי ואם לא שינוי משמעותי, לפחות להשמיע את קולנו, לגרוע למצב של הרתעה, להעצים את הכוח שלנו ולהראות ולהוכיח שאנחנו כאן ושאנחנו פועלים בשביל זה. ובכל הכוח.
אני בחורה בת 20 כיום מאזור המרכז, מסורתית- חילונית. במקור הגעתי מיישוב בשומרון ובת למשפחה דתית. אני באה לייצג איזה שהוא ציבור לא דתי שכן רוצה לשנות, והופתעתי לגלות שיש רבים כאלה. זאת הזדמנות להתאחד, דתיים, חילוניים או אתאיסטים מהשומרון, מרכז, דרום או צפון בשביל מטרה אחת שכולנו מאמינים בה, שגולת הכותרת היא שינוי. שינוי בחינוך, במנהיגות, במצב הכלכלי- תקציבי, במצב המורלי, שינוי בתפיסה של הדור הצעיר לגבי גיוס לצבא תרומה לקהילה, לסביבה, למדינה, ובעד הישארות בארץ. ללמוד, לעבודד ולגור בארץ כי אין ספק כי ישנה מגמת עליה רצינית בשנים האחרונות לגבי ישראלים שעוזבים לחו"ל וחייבים לזכור ולהזכיר לכולם שצריך להפסיק לברוח כי אין לנו מדינה אחרת! וחייבים להילחם עליה כדי שהיא תישאר שלנו.
מקווה לקבל את תמיכתכם,ועזרתכם להוצאה לפועל של הרעיון הזה.
תודה מראש, לימור.