כתב נושא: מדוע יש אנשים בפורום שמגנים את הרצל??  (נקרא 3199 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ראיתי בהרבה אשכולות שנפתחו שאנשים מגנים את הרצל ופעולותיו ואומרים שהוא רצה להתנצר וכל הדברים האלה, מדוע?

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
מדוע יש אנשים בפורום שמגנים את הרצל??
« להגיב #1 ב- : יולי 13, 2008, 09:37:21 »

תצפה בזה ותבין מדוע.
« עריכה אחרונה: יולי 13, 2008, 09:38:13 על ידי alonnn »

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #2 ב- : יולי 13, 2008, 10:08:11 »
הרצל היה כופר,ואני בתור ציוני מתבייש בו!!

הרצל היה שייך בתחילתו לא לתנועת ה"ציונות",אלא לתנועת "ההשכלה" שאמרה "היהיה יהודי בביתך,ואדם בצאתך" שמשמעותה
היהודי נחות מאדם לכן,הסתר את יהדותך בבית ובחוץ נהג ככל הגויים. הרצל חשב שאם כל עם ישראל יחבור לנצרות יותר לא תיהיה
אנטישמיות,ושהאנטישמים שונאים אותנו בשל משונותינו. הרצל פרש מדרך זו לאחר שגילה שהגויים הם אלא שלא רוצים את היהודים.
התפנית החלה כאשר ראה שיהודי שהתגייס לצבא הצרפתי,והגיע עד דרגת קצונה בחירה לא זכה ליחס סלחן ואף נגדו הוצאה עלילת דם.

ואם אתה חושב שכאן הוא הודה בטעותו,והגיע למסקנה שמקומו של עם ישראל הוא בארץ ישראל אינך אלא טועה! הרצל הוא לא חוזה המדינה!
הרצל הוא לא מקים הציונות! הרצל הקים את ההסתדרות הציונית כדי לשלוח את עם ישראל לאוגנדה.(אותה מדינה שבשנות ה70' סייעה לחתיפת מטוס ישראלי)
הוא לא רצה בארץ ישראל מכיוון שארץ ישראל זה מושג של היהדות אותה הוא שנא,הוא רצה לבנות תרבות אוסטרית(התרבות שלאחר מכן הכחידה יהודים
במיליוניהם). ודושינסקי מרוסיה הוא שצעק "לא תיתכן ציונות ללא ציון" ועל קריאתו לעלות לארץ ישראל זכה דושינסקי ליהיות אויבו של הרצל עד יומו האחרון...

אני ציוני גאה,והרצל לא מייצג אותי! אני אוהב את המדינה שלי,אך הרצל הוא לא הנביא שלה! הרצל זה עוד זיוף שאנשי השמאל הציוני אהבו מסיבה
פשוטה.הוא אפשר להם להיקרא "יהודים" גם כשאימצו את התרבות הנוצרים(האירופאית) עד אז מי שנהג כמותם נקרא "מומר",היום מי שלא כמוהם
נקרא "מוזר"... ולכן הם אוהבים אותו,אבל אנחנו? בשום אופן לא,אין לנו מה לאהוב לא אותו ולא את מורשתו.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #3 ב- : יולי 13, 2008, 10:14:59 »
הרעיון הוא שאין לבוא אלי בטענות בגלל הרצל,אני לא צאצא שלו,לא קרוב שלו ואני מכחיש כל קשר ביננו.ואני ציוני.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 13, 2008, 12:50:24 »
הרעיון הוא שאין לבוא אלי בטענות בגלל הרצל,אני לא צאצא שלו,לא קרוב שלו ואני מכחיש כל קשר ביננו.ואני ציוני.
צודק ב100%

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 13, 2008, 13:02:44 »

תצפה בזה ותבין מדוע.
חחח אחי זה שעה וחצי, אם יהיה לי זמן פנוי אני יסתכל  ;D
תודה !
הרצל היה כופר,ואני בתור ציוני מתבייש בו!!

הרצל היה שייך בתחילתו לא לתנועת ה"ציונות",אלא לתנועת "ההשכלה" שאמרה "היהיה יהודי בביתך,ואדם בצאתך" שמשמעותה
היהודי נחות מאדם לכן,הסתר את יהדותך בבית ובחוץ נהג ככל הגויים. הרצל חשב שאם כל עם ישראל יחבור לנצרות יותר לא תיהיה
אנטישמיות,ושהאנטישמים שונאים אותנו בשל משונותינו. הרצל פרש מדרך זו לאחר שגילה שהגויים הם אלא שלא רוצים את היהודים.
התפנית החלה כאשר ראה שיהודי שהתגייס לצבא הצרפתי,והגיע עד דרגת קצונה בחירה לא זכה ליחס סלחן ואף נגדו הוצאה עלילת דם.

ואם אתה חושב שכאן הוא הודה בטעותו,והגיע למסקנה שמקומו של עם ישראל הוא בארץ ישראל אינך אלא טועה! הרצל הוא לא חוזה המדינה!
הרצל הוא לא מקים הציונות! הרצל הקים את ההסתדרות הציונית כדי לשלוח את עם ישראל לאוגנדה.(אותה מדינה שבשנות ה70' סייעה לחתיפת מטוס ישראלי)
הוא לא רצה בארץ ישראל מכיוון שארץ ישראל זה מושג של היהדות אותה הוא שנא,הוא רצה לבנות תרבות אוסטרית(התרבות שלאחר מכן הכחידה יהודים
במיליוניהם). ודושינסקי מרוסיה הוא שצעק "לא תיתכן ציונות ללא ציון" ועל קריאתו לעלות לארץ ישראל זכה דושינסקי ליהיות אויבו של הרצל עד יומו האחרון...

אני ציוני גאה,והרצל לא מייצג אותי! אני אוהב את המדינה שלי,אך הרצל הוא לא הנביא שלה! הרצל זה עוד זיוף שאנשי השמאל הציוני אהבו מסיבה
פשוטה.הוא אפשר להם להיקרא "יהודים" גם כשאימצו את התרבות הנוצרים(האירופאית) עד אז מי שנהג כמותם נקרא "מומר",היום מי שלא כמוהם
נקרא "מוזר"... ולכן הם אוהבים אותו,אבל אנחנו? בשום אופן לא,אין לנו מה לאהוב לא אותו ולא את מורשתו.
עד כמה שאני יודע הרצל הביא את תוכנית אוגנדה כאלטרנטיבה אחרת כי הוא ידע שהמצב באירופה הולך ליהיות קשה ליהודים
וגם בברית המועצות אחרי הפוגרומים שהחלו באפריל  שנקראו1881 "סופות בנגב" הרצל נפגש עם אנשים בבריה"מ וביקש מהם
לשחרר את כל יהודי בריה"מ והתשובה שהוא קיבל הייתה: שליש יתנצרו, שליש ימותו, שליש יעזבו....הרצל הזדעזע מזה
ובגלל המקרים האלה הוא אמר שאין ברירה וכל מקום אחר חוץ מאירופה יכול ליהיות טוב על מנת להציל את היהודים משואה.
שמע, ציוני- הוא לא, אבל הוא לא נראה לי כמו בן אדם רע תכלס אני יגיד לך...
לשמחתינו תוכנית אוגנדה לא יצאה לפועל ואנחנו פה בארץ ישראל, אבל אני לא רואה טעם להשמיץ אותו, אולי הוא לא "חוזה המדינה"
כמו שכולם עשו ממנו...

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
« להגיב #6 ב- : יולי 13, 2008, 13:17:06 »
בעיק ב-15 הדקות הראשונות מדברים על הרצל אז זל לא כזה ארוך. וחוץ מזה אתה לא חייב לצפות בהכל בבת אחת.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 13, 2008, 13:20:15 »
בעיק ב-15 הדקות הראשונות מדברים על הרצל אז זל לא כזה ארוך. וחוץ מזה אתה לא חייב לצפות בהכל בבת אחת.
בכיף אחי, תודה  :)

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #8 ב- : יולי 13, 2008, 16:25:45 »
האנטר יש לך משהו להגיד על זה?
כי לי יש דעות מעורבות על הרצל...
מצד אחד הוא חוזה המדינה.
מצד שני איזה מין יהודי זה?
יהודי שמתנצר?
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #9 ב- : יולי 13, 2008, 16:28:36 »
הוא לא חזה אף מדינה!!
הוא לא היה הראשון שפעל לעליה ארצה על מנת לההשיב את עם ישראל לארצו וגם לא האחרון! הוא פשוט עשה הכי הרבה רוח.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.