הרצל היה כופר,ואני בתור ציוני מתבייש בו!!
הרצל היה שייך בתחילתו לא לתנועת ה"ציונות",אלא לתנועת "ההשכלה" שאמרה "היהיה יהודי בביתך,ואדם בצאתך" שמשמעותה
היהודי נחות מאדם לכן,הסתר את יהדותך בבית ובחוץ נהג ככל הגויים. הרצל חשב שאם כל עם ישראל יחבור לנצרות יותר לא תיהיה
אנטישמיות,ושהאנטישמים שונאים אותנו בשל משונותינו. הרצל פרש מדרך זו לאחר שגילה שהגויים הם אלא שלא רוצים את היהודים.
התפנית החלה כאשר ראה שיהודי שהתגייס לצבא הצרפתי,והגיע עד דרגת קצונה בחירה לא זכה ליחס סלחן ואף נגדו הוצאה עלילת דם.
ואם אתה חושב שכאן הוא הודה בטעותו,והגיע למסקנה שמקומו של עם ישראל הוא בארץ ישראל אינך אלא טועה! הרצל הוא לא חוזה המדינה!
הרצל הוא לא מקים הציונות! הרצל הקים את ההסתדרות הציונית כדי לשלוח את עם ישראל לאוגנדה.(אותה מדינה שבשנות ה70' סייעה לחתיפת מטוס ישראלי)
הוא לא רצה בארץ ישראל מכיוון שארץ ישראל זה מושג של היהדות אותה הוא שנא,הוא רצה לבנות תרבות אוסטרית(התרבות שלאחר מכן הכחידה יהודים
במיליוניהם). ודושינסקי מרוסיה הוא שצעק "לא תיתכן ציונות ללא ציון" ועל קריאתו לעלות לארץ ישראל זכה דושינסקי ליהיות אויבו של הרצל עד יומו האחרון...
אני ציוני גאה,והרצל לא מייצג אותי! אני אוהב את המדינה שלי,אך הרצל הוא לא הנביא שלה! הרצל זה עוד זיוף שאנשי השמאל הציוני אהבו מסיבה
פשוטה.הוא אפשר להם להיקרא "יהודים" גם כשאימצו את התרבות הנוצרים(האירופאית) עד אז מי שנהג כמותם נקרא "מומר",היום מי שלא כמוהם
נקרא "מוזר"... ולכן הם אוהבים אותו,אבל אנחנו? בשום אופן לא,אין לנו מה לאהוב לא אותו ולא את מורשתו.