יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
מיהו יהודי?
אֵיתָן:
--- ציטוט של: MATAN על יולי 20, 2008, 17:00:46 ---יהודים צדיקים??...בגלל זה אין להם בעיה שיחלקו את ירושלים עיר הקודש וארץ ישראל??. :idiot2:
תחשבי קצת לפני שאת קופצת ש"ס זה לא מקור לגאוה!!!
--- סוף ציטוט ---
ש"ס הם מפלגה פוליטית כמו כל מפלגה היא מושחטת וגם המפלגות של הציונות דתית מושחתות והספיקו לבגדו בנו.
כולם יוצאים פה נגד ש"ס וגם אני נגד ש"ס אבל הם שכחו את המפלגות האחרות ויש כאלו שעוד אומרים שנתניהו הוא בסדר והמפלגות הדתיות האחרות.
אתם רוצים להיות ישרים ואובייקטבים אז תהיו עד הסוף אל תאמרו שרק ש"ס מושחטת ובינתיים בעד מפלגות אחרות כי זו צביעות.
ראיתי פה אנשים שצועקים ש"ס מושחטת בוגדת ובאותו הזמן מהללים את נתיהו או שמפלגות כאלו ואחרות.
דעתי היא להחרים את הבחירות ולא להצביע לאף מועמד מי שמצביע מחזק את השמאל והשמאל מחזק את הערבים.
הימין בשלטון והוא מבצע את מחשבותיו של השמאל.(זו דעתי)
כל מפלגה דואגת לציבור שלה וזה כל החיסרון והטיפשות שפה אבל היה לנו מנהיג דור שנרצח(הרב כהנא בי"ד)שידע לאחד את כל עם ישראל ונתן פיתרון לכל דבר.
היו לו פתרונות גם לשמלאנים וגם לערבים.
*המפלגות הדתיות והימניות גם היו נגד הרב כהנא אז להתמקד רק על ש"ס כי כל הכנסת מושחטת כולל האיחוד לאומי ומפד"ל.
MATAN:
--- ציטוט של: אֵיתָן על יולי 20, 2008, 17:05:01 ---ש"ס הם מפלגה פוליטית כמו כל מפלגה היא מושחטת וגם המפלגות של הציונות דתית מושחתות והספיקו לבגדו בנו.
כולם יוצאים פה נגד ש"ס וגם אני נגד ש"ס אבל הם שכחו את המפלגות האחרות ויש כאלו שעוד אומרים שנתניהו הוא בסדר והמפלגות הדתיות האחרות.
אתם רוצים להיות ישרים ואובייקטבים אז תהיו עד הסוף אל תאמרו שרק ש"ס מושחטת ובינתיים בעד מפלגות אחרות כי זו צביעות.
ראיתי פה אנשים שצועקים ש"ס מושחטת בוגדת ובאותו הזמן מהללים את נתיהו או שמפלגות כאלו ואחרות.
דעתי היא להחרים את הבחירות ולא להצביע לאף מועמד מי שמצביע מחזק את השמאל והשמאל מחזק את הערבים.
הימין בשלטון והוא מבצע את מחשבותיו של השמאל.(זו דעתי)
כל מפלגה דואגת לציבור שלה וזה כל החיסרון והטיפשות שפה אבל היה לנו מנהיג דור שנרצח(הרב כהנא בי"ד)שידע לאחד את כל עם ישראל ונתן פיתרון לכל דבר.
היו לו פתרונות גם לשמלאנים וגם לערבים.
*המפלגות הדתיות והימניות גם היו נגד הרב כהנא אז להתמקד רק על ש"ס כי כל הכנסת מושחטת כולל האיחוד לאומי ומפד"ל.
--- סוף ציטוט ---
צודק!...אוריין ממש תפוסה חזק על ש"ס אז אני אומר שאין כבר ממה להתלהב לא אמרתי שהפלגות האחרות טובות
אֵיתָן:
--- ציטוט של: MATAN על יולי 20, 2008, 17:15:56 ---צודק!...אוריין ממש תפוסה חזק על ש"ס אז אני אומר שאין כבר ממה להתלהב לא אמרתי שהפלגות האחרות טובות
--- סוף ציטוט ---
מה שניסתי לומר שאנשים פה יוצאים על ש"ס כנראה מסיבה כזו או אחרת כי אני שמת לב שיוצאים רק על ש"ס ועל מפלגות אחרות כאילו הם לא קיימות.
אני נגד ש"ס המפלגה לא כלפי הציבור הבוחרים שלה.
אני מכבד את הרב עובדיה יוסף אבל זה לא אומר שאני צריך לתמוך בש"ס.
אני נגד האיחוד הלאומי ומפד"ל ולא נגד ציבור הבחורים שלה.
אני נגד מר"צ(שרץ) וכמעט נגד כל ציבור הבוחרים שלה אם יש כאלו :2funny: :2funny: :2funny:
צדק:
--- ציטוט של: אֵיתָן על יולי 20, 2008, 17:19:13 ---מה שניסתי לומר שאנשים פה יוצאים על ש"ס כנראה מסיבה כזו או אחרת כי אני שמת לב שיוצאים רק על ש"ס ועל מפלגות אחרות כאילו הם לא קיימות.
אני נגד מר"צ(שרץ) וכמעט נגד כל ציבור הבוחרים שלה אם יש כאלו :2funny: :2funny: :2funny:
--- סוף ציטוט ---
מה האיחוד הלאומי עשו שלא כשורה?
דוקא_כך:
--- ציטוט של: אֵיתָן על יולי 20, 2008, 17:19:13 ---מה שניסתי לומר שאנשים פה יוצאים על ש"ס כנראה מסיבה כזו או אחרת כי אני שמת לב שיוצאים רק על ש"ס ועל מפלגות אחרות כאילו הם לא קיימות.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
הציפיות ממפלגה "דתית" (שמנהיגיה מבינים כביכול מושגים כמו קידוש השם ועם סגולה) גבוהות יותר מאשר הציפיות ממפלגה חילונית/שמאלנית, לכן האכזבה מש"ס ושאר המפלגות ה"דתיות" כל-כך גדולה. לא נטפלים לש"ס סתם כך. ההשפעה של ש"ס על הציבור האשכנזי והמזרחי-חילוני, למרות נציגות משמעותית בממשלה ותקציבים, מתגמדת בהשוואה להשפעה העצומה שהיתה לתנועת כ"ך בזמנו על כל הציבור, וזה חבל.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה