כתב נושא: האם נהיה תנועה המונית? סרט (א' תמוז, 04/07)  (נקרא 7867 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
האם נהיה תנועה המונית? סרט (א' תמוז, 04/07)
« להגיב #25 ב- : יולי 08, 2008, 22:55:06 »
בס''ד

מה קורה כאן? למה יש ויכוחים אישיים בין יהודים טובים? יש לחברי הפורום הזה את הזכות המלאה לתמוך בחזית וגם לא לתמוך בחזית. ואם חברים רוצים לתמוך במפלגות אחרות כמו האיחוד הלאומי למשל, יש להם את הזכות להביע את דעותיהם. לא תוקפים אנשים אישית כשהם מביעים את הדעות שלהם. לחלוק כן, להעליב לא.

האנטר והגולה הם שני יהודים יקרים עם דעות שונות. אז מה?

כשרואים שויכוח מדרדר לעלבונות חס ושלום, עלינו לאחד ולא להוסיף יותר שמן למדורה.

אם יש לנו גולש שמאלני שרק רוצה להרגיז ולערער, אז מותר לתקוף בחזרה - כמו שקרה בעבר כשפופאי משלום עכשיו ועוד שמאלניים הצטרפו לפורום שלנו. אולם אם יש יהודים טובים כמו האנטר והגולה, אסור להעליב או לזלזל. איך תהיה לנו תנועה המונית אם לא נתנהג כראוי עם אחינו?

אנו עדיין לא מפלגה. אנו שואפים להפוך למפלגה. ואנו שואפים להפוך למפלגה שתעבור את אחוז החסימה בע''ה. אנו לא רוצים לרוץ סתם.

עד שנהיה מפלגה, תהיינה דעות שונות בין חברינו על מה שצריך לעשות בבחירות.

ואפילו אם יש מישהו בפורום הזה שלא רוצה לתמוך בנו כשנהיה מפלגה, לא נעליב אותו או נזלזל בו חס וחלילה. ויכוחים ידידותיים כן - זה אפילו מעניין. אבל עלבונות -בשום פנים ואופן לא!

בשם הימין האמיתי, אני מתנצל לכל מי שנעלב. אני מבקש סליחה. ואני מבקש שננהל ויכוחים אך ורק עם אהבת ישראל.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #26 ב- : יולי 09, 2008, 00:02:01 »
אין בכוונתי חלילה להעליב.הויכוח מיותר כי לא נשכנע איש את רעהו.פשוט העניין חייב להפסק.לא יתכן שאני נכנס לכאן וכותב הודעה בנושא כלשהוא אני מכונה:משת"ף,שטוף מוח,חולה.
אני לא מעוניין לחזור בתשובה.
אני לא רוצה להצביע לחזית והלחץ המיותר גרם לי לשנות חתימה.
מי שתומך חזית שיבורך ויבושם לו.
האובססיה הזאת מיותרת וסתם מעיקה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #27 ב- : יולי 09, 2008, 00:05:59 »
הבעיה גם המטורפים,סוכני השב"כ שפועלים בתוכה.אחרי רוני ומסע ההרס עצמי שוכנעתי לא להצביע.אחרי הכרות עם הגולה אני משוכנע עוד יותר.
אני לא מגדיר עצמי ככהניסט.אני בעד עידוד הגירה המונית ערבית ולא בעד מדינת הלכה.
ראיתי את החזית מקרוב מאד,דיברתי שעות עם בן גביר.ראיתי הפגנות שלהם.
אני אדם שקט,אני אדם לא אלים,אני לא בריון או צ'חצ'ח או קנאי דתי.אני עובד,שירתתי בצבא,אני מטפל באבא חולה.אני לא חולה אקשן.כל הויכוח הזה יהרוס את הפורום והיחסים שיצרנו ביננו,לכן עזבתי בעבר.
נכון שחצי תומך חזית,אתם רוצים לעבור מ10 ל5 ולאחד את השורות בבקשה.
לגולה לא אכפת שהפורום יהרס,הוא רק מעוניין בחזית.
אני באמת חילוני,ציוני,גדלתי על הרצל,זבוטינסקי ולא על אמנון יצחק והרב עובדיה.
שוב אין טעם לדבר עם הגולה כי הוא מעלה גרה,הוא טוחן מים מסריחים ולעולם לא יזוז מלימטר מעמדתו.
הערבים שורפים יערות.הוא יודע הכל ואין טעם לחלוק עליו.
רוצים לגרש מכאן כל מי שלא יצביע לחזית כולל חיים בן פסח,נועם פדרמן בבקשה.
בחתימה שלי יש הסבר מפורט,לא השתכנעתם,סבבה.
אבל הגולה מעוניין בפיצוץ,הוא רוצה שנריב ולכן פתח ויכוח עקר באשכול אחר.
רוצים ש"גולש חדש" יכנס ויענה לי ויעלם ואז יכנס "גולש חדש" ויעלם הכל שקוף.
אנשים דתיים מכורח האמונה חייבים להחזיר בתשובה,זאת מצווה דתית.
וברור שמי שלא יכול אפילו לראות דיון על הנצרות איננו בר שיח עבורי.
יתכן שאינני מתאים לכאן או שאני מתאים רק ל5 האחרים.
האם ישתפר מצב הפורום אם חצי יעזוב?!
יגיעו "חדשים".

בס"ד

מאד רוצים אנו להשיב על דברי הבלע והשטנה הללו על יהודים שומרי התורה והמצוות שבזכותם נשאר ציביון יהודי כלשהו, וכמובן שהקב"ה יתברך ויתעלה שמו הבטיח ש"לא יכחד שבט מיהודה ומחוקק מבין רגליו" – ומה שקוראים לו "חילוניות" איננו אלא שלב-ביניים בדרך להתבוללות ושמד, והדברים הוכחו מעשית והסטורית. אולם כדברי ידידנו היהודי היקר חיים בן-פסח הי"ו, אנו שואפים לקרב את אחינו שנפלו במלכודת השמאלנית ציונית-ממלכתית בולשביקית ש"רבים חללים הפילה" ר"ל, וכן השפה הזולה והברברית של אותם מנוולים מוסרים שמאלנים ציונים ממלכתים בולשביקים נחשפת כאן לראווה בביטוי "צ'חצ'חים", ולמרות זאת אנו שואפים לקרב את אותם אחים שנפלו במלכודות השמד של מנהיגיהם שר"י, בבחינת "ומבשרך לא תתעלם", ולא נאריך בזאת כלל מכיוון שסרטים ממצים נעשו עם ציטוטים של אותם מנהיגי ערב-רב נלוז ונתעב אותם הזכרת ("תיאודור הרצל שר"י, זאב ז'בוטינסקי שר"י" וכו').

לכן אנו ממליצים בחום לכל משתמשי הפורום לצפות בסרטים הללו שחושפים את הפרצוף האמיתי של הערב-רב השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי על תחפושותיו השונות, שיצר למעשה "מסגרת של מרד במלכות שמי-ם" ר"ל, – ו"מסגרת" מתועבת זו יצרה למעשה שיטת סרט-נע, שאחד השלבים העיקריים בו הוא "הבאת היהודי שומר התורה והמצוות למרד וכפירה במלכות-שמי-ם ר"ל, תוך השמטת היסודות של האמונה היהודית מתחת לרגליו מבלי שיחוש בזאת כלל ויחשוב שלמעשה הדברים הללו באו מתודעתו העצמית, ולא ישים-לב לעובדה שלמעשה הם נשתלו בו באמצעות שטיפת-מוח מורכבת ומתוכננת על-ידי פסיכולוגים ופסיכיאטרים הבקיאים בשיטות נלוזות כאלה "והרי לפניכם סרטים העונים על כלל התשובות לאותן דברי בלע ושטנה כנגד העם-היהודי ומורשתו וגדולי-ישרא-ל, והושמו בפי ידידנו "האנטר" באמצעות שטיפת-מוח שמאלנית ציונית-ממלכתית בולשביקית במערכת הליכלוך (חינוך), – ומחוזקים שעה שעה באמצעי העיתונות והתשקורת השבויים בידי אותו שלטון ערב-רב נלוז ונתעב על תחפושותיו השונות !! – אלו ממש סרטים שהם סרטי חובה לכל יהודי באשר הוא וחושפים את האמת אודות תכנית השמד המורכבת ופועלת עד היום ר"ל ומנוהלת ע"י אותם יהודונים מוסרים וצאצאיהם שהשתלטו על ארץ-הקודש תובב"א ברצחם את אחינו ובכרתם ברית-דמים עם האוייב הערבי הנאצי יש"ו. והאמת-ת והשלום אהבו !!!:

הסרטים הראשון והשני מכוונים במיוחד כתשובה לדברי הבלע והשטנה שאוזכרו ע"י ידידנו "האנטר", וראוי שידע הוא, ותדעו כולכם, מיהם תיאודור הרצל שר"י – וזאב ז'בוטינסקי ועוד... :tickedoff: :idiot2: :idiot2:

http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=1088&category=2

http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=529&category=3

http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=1123&category=2

http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=304&category=2

http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=1116&category=2

http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=326&category=2

והקב"ה ישים בליבותינו אהבתו ויראתו לעשות רצונו יתברך ויתעלה בלבב שלם, וימול את הלבבות הערלים שבקירבנו בבחינת "ומל ה' את לבבך ואת לבב זרעך ..". – ונזכה להארת פנים מאיתו יתברך ויתעלה שמו בבחינת "יאר ה' פניו אליך ויחונך", – ולהעמיד את האמ-ת היא חותמו של בורא-עולם יתברך ויתעלה שמו על מכונה בבחינת "צד-קתך צד-ק לעול-ם ותורתך אמ-ת" – והאמ-ת והשלו-ם אהבו !! – ונזכה במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי"ר.

הגולה בארץ  :smil037:

« עריכה אחרונה: יולי 09, 2008, 05:59:20 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #28 ב- : יולי 09, 2008, 00:22:29 »
צפיתי בסרטונים כולם שעתים וחצי ואני בשלי.אני יהודי לא שומר מצוות,אני תומך בזבוטינסקי.
תמשיך להציג סרטונים ולחזור על עצמך ותמצא עצמך עם פחות גולשים,אינך מקרב אלא מרחיק,הפכת למאוס.
רצונך לשמור מצוות תבורך,רצונך לתמוך בחזית תהיה בריא,אני לא קליינט לחומרים האלה ואני לא קונה את הסחורה הזאת.צפיתי במאות קלטות של אמנון יצחק ולא השתכנעתי.
הוא החזיר 30 אלף איש אבל לא את כולם.
אני מציע שלטובת הפורום נתעלם איש מרעהו אני מכבד את חיים.
אם תמשיך אני לא אהיה כאן,אולי זה רצונך.
אני היכן שטוב לי ואני כבר לא מסוגל לראות אותך.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #29 ב- : יולי 09, 2008, 00:51:28 »
בס''ד

האנטר מציע שאם אי אפשר להדבר, אז יותר טוב להתעלם אחד מהשני. בנסיבות הללו, סבורני שההצעה של האנטר מאוד הגיונית. כמובן שהייתי מעדיף שכולם היו ידידים טובים כאן. אבל אם זה בלתי אפשרי כעת, יותר טוב לפחות למנוע ויכוחים מיותרים בין יהודים ר''ל.