כתב נושא: שלום לימין האמיתי,אני חדש כאן מה עם הפגנות אחים יקרים?  (נקרא 3390 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
שלום רב לכולם אני חדש בפורום וכבר מרגיש בבית,תודה לכם.כמה מילים על הזהות שלי, ברור שימני "קיצוני" (ע"פ הברנג'ה השמאלנית ויש לי באמת הגדרה עצמית למה זה קיצוני אבל זה לא המקום)בית"ריסט- תנועת הנוער לא הקבוצה אך גם הקבוצה אחלה בעיניי כאנשים, כי אני פשוט לא מתעניין מי יודע מה בכדורגל.המשפחה שלי דתית אך אני לא שומר שבת אבל כשרות וכו' שומר.
רציתי לשאול מה עם הפגנות,כנסים וכו' שלדעתי ראויים שיהיו לא? אין כוח גדול מזה להיות מעשי ופרקטי חבר'ה.
יום טוב

Aaron

• אורח
ברוך הבא אחי!  O0 שמחים שהצטרפת ושאתה מרגיש בבית.

כרגע האסטרטגיה של התנועה היא להפיץ את המסר שלנו באינטרנט ולהגדיל את הפורום. אנחנו רוצים שיהיו לנו יותר חברים פעילים על מנת שנוכל לארגן הפגנות וכנסים. רוב החברים פסיביים וזאת בעיה.

בקרוב גם תחל חלוקה של 2500 פליירים שהודפסו ע"י המשתמש "גור-אריה" הגיבור!

ככל הנראה תיהיה הפגנה של חברי הפורום נגד ברק חוסיין אובאמה ביום ביקורו בישראל בת"א. אבל כרגע מעט מידי אמרו שיבואו.
« עריכה אחרונה: יולי 07, 2008, 19:31:57 על ידי אהרֹן »

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
ברוך הבא אלינו צדק! O0 איך הגעת לפורום הזה?  :smil064: :smil064:

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
ראשית ברוך הבא :smil053: לחיים...

נכון כפי שהזכיר אהרון באמת תיהי הפגנה נגד אוהבו של מחמוד אמידיניג'ד ימ"ש,המועמד הדמוקרטי לנשיאות ארה"ב ברק חוסיין אובמה.
אני רוצה להפציר בזאת בכל מי שקורא את ההודעה להגיע!! חשוב מד להפגין נגד האיש שמנסה לרכוש את אימון הציבור הישראלי אך בו בעת
לספק לאירנים טכנולוגיות הדרושות להם ליצור פצצות גרעיניות.

מה גם שעצם האפשרות שמועמד בעל רקע מוסלמי שכל העולם המוסלמי תומך בו(כולל חמאס וחיזבאללה) והוא תומך בכל העולם המוסלמי יהיה חלילה נשיא ארה"ב
בעוד הממשלה התבוסתנית שלנו לא מוכנה להגיד "לא" לאומות העולם בכלל ולאמריקה בפרט,היא מסוכנת ביותר לעם ישראל!! האיש בודאי יגרום
לגירוש יהודים מאדמתם,וימנע ממדינת ישראל להשמיד את פצצת האטום של אירן,דבר העלול לגרום להשמדתינו.

לכן על כולנו להתייצב בהפגנה ביום ביקורו ולקרוא לו להסתלק מעל אדמ ארץ קודשינו!! עלינחו לקרוא אליו בעברית,באנגלית,בערבית ובכל שפה מובנת ולא מובנת:
"אל תטמא את אדמתינו!"

וכמובן גם אתה צדק מוזמן וגם מי שאינו רשום לפורום אלא רק קורא פסיבי,אני(כחבר בתנועה) מפציר בו להגיע,ואני מקווה שגם ההנהלה תצא בקריאה דומה.
« עריכה אחרונה: יולי 07, 2008, 19:49:26 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
ברוך הבא, ומתי השמוק מגיע?

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

Aaron

• אורח
ברוך הבא, ומתי השמוק מגיע?
לא ידוע עדיין. כשיהיה תאריך זה יפורסם בפורום.

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
אני רשום בפורום לפי מה שהבנתי, ובקשר להפגנה נגד אובאמה אני בעד, כל מה שיהיה רק צריך לארגן קצת תקשורת ורעש,הפגנה בלי זה לא שווה כלום,אתם מבינים שכשנגיד בחדשות יהיו כותרות חוסיין אובאמה הגיע לישראל וחיכו לו פה כמה מפגינים,במעשה זה כבר קנינו עולם חדש- זה יתן לגיטימיות לעוד ועוד אנשים להצטרף.להפוך להיות פרקטיים אחים יקרים!לידיעתכם רוב הארץ מזוהה עם הימין אך רוב הימנים פסיביים בפעילותם ולא טוב שכך, מצב זה ישתנה כי אנו נגרום לשינוי זה.
בהצלחה לנו!דברו איתי בקשר לתאריך אני בפנים עם עוד חברים,יום טוב.
אהה והגעתי לפורום דרך סרטון של הרב כהנא ביו טיוב.
« עריכה אחרונה: יולי 07, 2008, 20:12:05 על ידי צדק »

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אתה בודאי רשום אחרת לא היית מצליח לכתוב...

ב'. כל הכבוד, תביא כמה שיותר חברים להפגנה וכן כולם תקראו לכל מי שאתם מכירים שיבוא. בעזרת ה' כשייקבע תאריך אם זה יתאפשר
שמישהו יכתוב לי ניסוח אני אפרסם גם מודעה ב"רוטר.נט" יש לי שם ניק למה לא לנצל...
« עריכה אחרונה: יולי 07, 2008, 23:47:36 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
עוד משהו בקשר לכל הפעילות של התנועה, לדעתי ו(היא הוכחה כצודקת), יש לפעול רק מעשית וברור בתחום הפרסומי, אולי אתם צודק בקשר לזה שממש ברגע לצאת להפגנה של 10 אנשים לא יהיה אפקטיבי אך זכור, העליות הראשונות לארץ היו ללא כל סיכוי וע"פ חזון הציונות המעשית, רק הגישה הזו הביאה אותנו היום לארץ.חוץ מזה אתן לך דוגמא מדבריו של בגין, בגין טען שכוח משיגים מעצם ההתנסות והמלחמה,גם אם אתה קטן תילחם בכל הכוח במישו שגדול ממך פי 5 אפילו, כי מפגיעות הקטנות בסוף הוא ייפול ולא אתה! בהצלחה
« עריכה אחרונה: יולי 07, 2008, 20:23:39 על ידי צדק »

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
עוד משהו בקשר לכל הפעילות של התנועה, לדעתי ו(היא הוכחה כצודקת), יש לפעול רק מעשית וברור בתחום הפרסומי, אולי אתם צודק בקשר לזה שממש ברגע לצאת להפגנה של 10 אנשים לא יהיה אפקטיבי אך זכור, העליות הראשונות לארץ היו ללא כל סיכוי וע"פ חזון הציונות המעשית, רק הגישה הזו הביאה אותנו היום לארץ.חוץ מזה אתן לך דוגמא מדבריו של בגין, בגין טען שכוח משיגים מעצם ההתנסות והמלחמה,גם אם אתה קטן תילחם בכל הכוח במישו שגדול ממך פי 5 אפילו, כי מפגיעות הקטנות בסוף הוא ייפול ולא אתה! בהצלחה
אני מסכים איתך שיש לפעול גם אם בנסיבות כח האדם מצומצם.

אבל דא אקה שאת הפעילות האינטרנטית אסור להפסיק! זוהי הדרך הטובה ביותר לגיע לכמה שיותר אנשים.
מה אתה כפעיל אמור לעשות? אז ככה בתור התחלה כל יומיים בערך יו"ר התנועה חיים בן פסח מוציא סרטון שעוסק בענייני דיומא ומפיץ את השקפת עולמינו
ואת תנועתינו.הסרטונים מועלים ל"פליקס" ועיתים גם ל"יוטיוב". מה שאתה צריך לעשות זה פשוט להירשם לפליקס וליוטיוב ובכל פעם שעולה סרטון לדרג אותו ל5 כוכבים,להגיב(לא משנה מה
אפילו מילה אחת או שתיים כמו "אמת","מצויין" או כל מה שעולה לך בראש סרטון שמגיבים עליו הרבה מקודם יותר במנועי החיפוש כך שיותר אנשים יחשפו אליו),ו"להוסיף למועדפים".
ההרשמה לוקחת בדיוק דקה והתגובות אף פחות מדקה בכל פעם.

אני מציע לך להירשם כבר עכשיו לשתי האתרים ולהגיב בפליקס לסרטון החדש שיצא לאחרונה,את הקישור תמצא באשכול למעלה "האם ניהיה תנועה המונית-סרט" בכלל בכל פעם שאתה
רואה אשכול שחיים מעלה ונגמר במילה "סרט" תדע שזוהי תכנית חדשה ושי להגיב עליה לדרג אותה וכו' הקישור תמיד בתוך האשכול.

אם אתה גם יודע לערוך ולהכין סרטונים בעצמך תוכל לתרום עוד יותר ע"י העלאת סרטוני הסברה משלך כמובן חשוב שבכל סרטון כזה גם תופיע כתובת האתר.
במידה והכנת כזה סרטון,תודיע על כך בפורום כדי שכולנו נוכל לדרג אותו ולהגיב עליו כאמור על מנת לגרום שיהיו לו הרבה צפיות.

זה בגדול הפעילות האינטרנטית,יש שאלות?

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ברוך הבא אחי לפורום!!
כולנו שמחים שאתה מרגיש בבית וזאת המטרה, לתת בית חם לכל מי שלא מצא מקום להביע את דעותיו
הכהניסטיות וכל מי שהחברה ראתה בו כמוזר/גזען/נאצי/פאשיסט אנחנו בהחלט המקום לשמוע אותך
ופה מובטח לך במה מלאה!
כבר לפי איך שפתחת את הדיון אנחנו רואים שיש לנו עסק עם בן אדם אכותי שמוכן לתרום, ואנחנו מאוד מקווים
שתעזור לנו במשימה להרחיב את התנועה שלנו כמה שיותר!!
בקשר לכנסים וכל זה, אהרן ענה לך...
אבל גם שכל חברי הפורום נתכנס על מנת להכיר אחד את השני אנחנו לא נעשה זאת בהודעה פומבית מכיוון שיש
פה סוכנים של השב"כ ואנשים עלולים להסתבך ואני גם מציע לך לא למסור פרטיים מזהים כגון מקום מגורך המדוייק
או השם המלא שלך או מספר הטלפון.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ברוך הבא לפורום. אתה מביא עמך בדיוק את הרוח והחיוניות הנחוצות לנו.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
ברוך הבא לפרום אחי אנחנו שמחים לקבל אותך כאן  O0
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92