חדשות ודיונים > דיון כללי
חציית קווים אדומים בתקשורת
שלגון:
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 31, 2007, 12:23:59 ---גם אם תחרים את ערוץ 1 יגבו ממך את האגרה.
--- סוף ציטוט ---
ערוץ 1 אולי לא יושפע מחרם כזה במידה שווה. אבל רוב ערוצי התקשורת כיום כן חיים מפרסומות. וזה יהיה הישג עצום אם הימין ילמד שהוא יכול להכאיב לאמצעי התקשורת בדיוק כמו שהחרדים יכאיבו ליצרני מילקי אם תהיה עליו תמונה לא ראויה. (אגב, גם בערוץ 1 יש חברות מסחריות שנותנות חסות)
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 31, 2007, 12:23:59 ---יש 600 אלף חרדים והם נשמעים לרבנים.לנו אין מנהיג ואנו חלוקים בתוכנו.
--- סוף ציטוט ---
חילוקי הדיעות הם על עניין אחר לגמרי - כמו למי מהמפלגות הימניות לתת את הקול שלי. אבל אני חושב שיש הרבה דברים שכולנו מסכימים, אנשי חיים בן פסח, אנשי חזית, אנשי האיחוד הלאומי. ההתנגדות שלנו לשמאלניות בתקשורת זה דבר משותף.
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 31, 2007, 12:23:59 ---אפשר להחרים אבל איך תתעדכן?תחזית מזג האויר,חדשות בנושא כלכלה ומה קורה.
--- סוף ציטוט ---
אז כנראה לא הבנת נכון את ההודעה הראשונה שלי:
חרם ע"י אי צפיה בערוצים הוא חרם מאוד מטופש ולא יעיל. ולכן אני בכלל לא מדבר על חרם כזה. ההצעה שלי היא ההפך: כן לצפות בטלוויזה. לצפות כדי להכין רשימת מוצרים המיועדים להחרמה.
נ.ב. במקרים כמו שתיארת "מעבר ל-hot שחסך ממך הרבה כסף והכל בזכות פרסומת שראית". במקרה כזה אני בטח לא מצפה מאנשים להפסיד את כספם. אבל אתה מדבר פה רק על יוצאי דופן. רוב המוצרים המתפרסמים, יש להם תחליף של חברה מתחרה. ברוב המקרים התחליף הוא לא פחות טוב. אם מילקי משתתפת בפרסום ההסתה, אני בהחלט אתנדב לאכול מעדן דני שוקולד למשך חודש או עד גמר החרם. אם אבקת כביסה אריאל משתתפת במימון ההסתה, אני פשוט אעבור לחברה המתחרה למשך חודש. אני לא חושב שמדובר פה בהקרבה יוצאת דופן שאי אפשר לעמוד בה.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: שלגון על ינואר 31, 2007, 12:15:27 ---
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 31, 2007, 11:33:29 ---נניח שאני אוהב מילקי ופרסמו מילקי ברגע שהשמיצו מתנחלת מקללת אז אפסיק לאכול מילקי?
--- סוף ציטוט ---
תראה את החרם המתוקשר שהחרדים עשו על אל על. למה שהחרדים יוכלו לארגן חרם עם משמעת מופתית כזאת ואנשי הימין לא?
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 31, 2007, 11:33:29 ---כדי לארגן חרם על התשקורת צריך שאנשים יהיו מודעים לבעיה.
--- סוף ציטוט ---
דווקא פה לא נראה לי שיש בעיה. הרבה אנשי ימין מודעים לשמאלניות של התקשורת. לא רק הכהניסטים. אני בטוח שגם מצביעי האיחוד הלאומי וחלק ניכר ממצביעי הליכוד חשים את זה יפה מאוד.י
--- סוף ציטוט ---
תאמין לי שאם כולנו ביחד נעשה עליהם חרם אנחנו נצליח ובגדול!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה