שונות > מה שבראש

מה ה-3 סרטים ישראלים שאתם הכי אוהבים?

<< < (13/20) > >>

חיים בן_פסח:
בס''ד

--- ציטוט ---מאחורי הסורגים- סרט ענק.
--- סוף ציטוט ---

מה?! בסרט הזה, המחבלים הערבים הנאצים הם הגיבורים. ורק יהודונים שתומכים בערבים הנאצים נחשבים כ"טובים". אין סרט יותר מרושע, יותר בוגדני ויותר נאצי ממנו. אילו ישראל הייתה מדינה עם כבוד ומוסר, כל החזירים שהיו מעורבים בסרט הזה היו מקבלים עונש מוות על בגידה.

אביר הקרנפים:
היום כל הקולנוע בארץ ובעולם מלא בסרטים בוגדניים כאלה שמתארים כמה האורקים מסכנים ואיזה גיבורים הם שנלחמים נגד הכובשים הרעים שמגיעים אליהם הביתה באמצע ארוחת ערב או שנת הלילה, מפחידים את הנקבה הבוכיה ואת גורי האורקים שצורחים ושולחים ידיים אל "אבא". וכמה הם סובלים בגלל הלוחמים הבריונים שדורסים אותם
 >:( >:(

במקום לעשות סרטים על רגל מרוטשת של תינוק. השריד היחיד שנשאר ממנו. שריד שנמצא בין ההריסות בסבארו או במחנה יהודה, לאחר פיגוע. לתת הבזק מה קורה כשזה מתפרסם. איך הנקבה הבוכיה של האורק יוצאת בצווחות שמחה בלשון האורקים הדוחה, איך גורי האורקים צועקים ומתרברבים כמה תינוקות ויהודים הם יהרגו כשיהיה להם נשק וכשיהיו גדולים. איך "אבא" מוציא את הנשק ללא רישיון שלו ויורה באוויר ורוקד על הגגות לאות שמחה על התינוק שמת ורוטש...
לעשות סרטים על הבחורים הצעירים שצריכים לצאת מהבית ולחגור נשק, כדי שהאורקים המסריחים האלה לא ירטשו את האחיין שלהם, לא ידקרו ויאנסו את אמא שלהם או אפילו את הסבתא ניצולת השואה שלהם (וכמו שאנחנו יודעים, גם זה קורה), את הפחד שלהם כשהם נכנסים לתוך מאורת אורקים כזו, כי הם יודעים שעם כל הנשק שלהם, האורקים מסוגלים לפוצץ אותם בשנאה שאין כמוה...
וכל מה שהחיילים האלה רצו זה לשמור את האחיין התינוק שלהם ואת הסבתא הזקנה שלהם בחיים. בלי שאיזה אורק נבל בלי שמץ אנושיות, ישפוך עליהם את הבהמתיות שלו וירסק אותם לחתיכות...
ולכן כל דבר שלא יעשו לאורקים האלה, יהיה מגיע להם!

:rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire:

Dudi:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על ספטמבר 27, 2012, 09:42:15 ---בס''ד

מה?! בסרט הזה, המחבלים הערבים הנאצים הם הגיבורים. ורק יהודונים שתומכים בערבים הנאצים נחשבים כ"טובים". אין סרט יותר מרושע, יותר בוגדני ויותר נאצי ממנו. אילו ישראל הייתה מדינה עם כבוד ומוסר, כל החזירים שהיו מעורבים בסרט הזה היו מקבלים עונש מוות על בגידה.

--- סוף ציטוט ---
לא הסתכלתי על זה ככה...
מה שאני רואה בסרט- הצד היהודי והצד הערבי עוזבים את כל ההיסטוריה, אומרים די, נמאס לי, נלחמים נגד ההנהגה ומתנהגים כמו אחים ולא כמו אויבים
זה רעיון יפה, לצערנו במציאות הערבים לא רוצים להיות האחים שלנו, הם רוצים להעיף אותנו לים, אולי להשאיר אותנו אבל בתנאים גרועים מאוד עד שנהיה מוכנעים ונתאסלם, כפי שדת האסלאם מצווה שמוסלמים יפעלו...
מה שכן מאוד מעצבן אותי לראות שם את מוחמד בכרי יימח שמו הטרוריסט.

אביר הקרנפים:
נו... זה גם מה שחיים ראה בסרט. זה גם מה שאנחנו רואים כשהשמאלנים הבוגדים הולכים ביחד כמו אחים לישון אצל האורקים בכפרים שלהם ולתמוך בטרור שלהם. והאורקים, כמו אחים, אונסים את השמאלניות שבאו אליהם כדי לתמוך בטרור שלהם.
ככה זה עם אחים, אצלם...

Dudi:
אני לא מבין למה אתה מתכוון

מה שיש בסרט זה מצב מאוד פשוט
היהודים והערבים לא נלחמים יותר, הם יוצאים נגד השלטון וחיים בארץ כמו אחים
כמו שצריך להיות, במקום המלחמות המפגרות שהערבים גורמים להן

אני לא מסכים עם הדעה של התסריטאי
לדעתי מה שצריך שיהיה זה שהם יוותרו בשביל השלום ולא שאנחנו נוותר
אני לא רוצה מדינה דו לאומית, אני רוצה מדינה שהיא קודם כל יהודית, ושיש בה ערבים והם חיים איתנו בשלום. אבל זה רק הרעיון. הבעיה היא שאין שלום, ולא יהיה, ומה שצריך לעשות זה להעביר את הערבים לירדן
פשוט...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה