שונות > חמ"ל הימין האמיתי
האנטר אמר פעם שיש לנו תמיכה של ישראל ביתינו,מה יצא מזה?
Aaron:
--- ציטוט של: מכבי חיפה אימפריה על יוני 24, 2008, 22:20:19 ---חחחח זה מה שכול הרוסים אומרים ואחר כך הולכים לאכול חזיר ומשמה לכנסייה אתה יודע כמה רוסים ראיתי שיש להם שרשרת של צלב?? (מדובר על הרוסים הלא יהודים)
--- סוף ציטוט ---
נכון יש רוסים גויים, ליברמן הוא יהודי. מה לא ברור פה?
רואים שאתה שונא רוסים (גם יהודים) אתה אומר שרוסים יהודים הם סתם שקרנים, שכולם אוכלים חזיר.
אם אתה חילוני מה אתה בוכה פה על זה שאוכלים חזיר? אתה בעצמך לא שומר שבת שזה חמור באותה מידה.
מכבי חיפה אימפריה:
--- ציטוט של: אהרֹן על יוני 24, 2008, 22:44:45 ---נכון יש רוסים גויים, ליברמן הוא יהודי. מה לא ברור פה?
רואים שאתה שונא רוסים (גם יהודים) אתה אומר שרוסים יהודים הם סתם שקרנים, שכולם אוכלים חזיר.
אם אתה חילוני מה אתה בוכה פה על זה שאוכלים חזיר? אתה בעצמך לא שומר שבת שזה חמור באותה מידה.
--- סוף ציטוט ---
נכון אני שונא רוסים גויים ואני מאוד אוהב רוסיים יהודים כי מי שבנה את המדינה הזאת אלה היו החלוצים שבאו מרוסיה ויש אמון רוסים יהודים שתרמו המון למדינה אבל מה לעשות שב10 שנים האחרונות הייתה עלייה גדולה של רוסים לא יהודים שדפקה את המדינה הרבה נאו נאצים והם באו לפה רק כדי לקבל כסף מהמדינה ואותם אני מאוד שונא .
דבר שני אני מתחזק ואני שוקל חזרה בתשובה הולך לשיעור תורה מתפלל וכו' ומה לעשות שאני בא ממקום שלא שומרים שבת ורוב החברים שלא לא שומרים שבת אני משתדל מאוד לעשות הרבה דברים אבל יש דבר שאני לא מסוגל. וחוץ זה לא נכון שאכילת חזיר ואי שמירת שבת זה אותו דין
פטריוט:
יש הרבה מאוד רוסים גוים בארץ ששונים את היהודים ומדברים בגלוי שהם תומכים בערבים
אני כמובן מתכוון לא רק לרוסים אלא לכל הלאומים של ברית המועצות לשעבר
ואני בתור יהודי שעלה ארצה מגלות בברית המועצות לשעבר מוחה שיש להם אזרחות ישראלית.
האנטישמים האלה שצעקו בכל הזדמנות "ז'יד תסתלקג לישראל" עכשיו שיש לנו מדינה משגשגת, באו לפה, חיים בתוכינו וממשיכים לשנוא אותנו.
יש כ200000 כאלה בארצינו! הם אפילו ניסו להקים מפלגה "הברית הסלאבית". ברוך השם הם לא הצליחו.
Juda-Yoda:
--- ציטוט של: פטריוט על יוני 24, 2008, 23:39:12 ---יש הרבה מאוד רוסים גוים בארץ ששונים את היהודים ומדברים בגלוי שהם תומכים בערבים
אני כמובן מתכוון לא רק לרוסים אלא לכל הלאומים של ברית המועצות לשעבר
ואני בתור יהודי שעלה ארצה מגלות בברית המועצות לשעבר מוחה שיש להם אזרחות ישראלית.
האנטישמים האלה שצעקו בכל הזדמנות "ז'יד תסתלקג לישראל" עכשיו שיש לנו מדינה משגשגת, באו לפה, חיים בתוכינו וממשיכים לשנוא אותנו.
יש כ200000 כאלה בארצינו! הם אפילו ניסו להקים מפלגה "הברית הסלאבית". ברוך השם הם לא הצליחו.
--- סוף ציטוט ---
אל תדאג הם יגורשו מפה עם השמאלנים והערבים,ככה לפחות הייתי מקווה אם הייתי הם.
עד אז אני חושב שצריך להגלות אותם חברתית פשוט לא לדבר איתם,גיס חמישי מזדיין.
ול"מכבי חיפה" תתחזק מי יתן ובקרוב תצליח לקבל עלייך את מצוות שמירת השבת!
גור-אריה:
--- ציטוט של: מכבי חיפה אימפריה על יוני 24, 2008, 23:07:32 ---נכון אני שונא רוסים גויים ואני מאוד אוהב רוסיים יהודים כי מי שבנה את המדינה הזאת אלה היו החלוצים שבאו מרוסיה ויש אמון רוסים יהודים שתרמו המון למדינה אבל מה לעשות שב10 שנים האחרונות הייתה עלייה גדולה של רוסים לא יהודים שדפקה את המדינה הרבה נאו נאצים והם באו לפה רק כדי לקבל כסף מהמדינה ואותם אני מאוד שונא .
דבר שני אני מתחזק ואני שוקל חזרה בתשובה הולך לשיעור תורה מתפלל וכו' ומה לעשות שאני בא ממקום שלא שומרים שבת ורוב החברים שלא לא שומרים שבת אני משתדל מאוד לעשות הרבה דברים אבל יש דבר שאני לא מסוגל. וחוץ זה לא נכון שאכילת חזיר ואי שמירת שבת זה אותו דין
--- סוף ציטוט ---
חילול שבת חמור הרבה יותר מאכילת חזיר ועונשו סקילה,העונש החמור ביותר בתורה.
הסיבה היא שמי שמחלל שבת כופר בעיקר שהבורא יתברך ברא את עולם בשישה ימים,ונח ביום השביעי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה