שונות > חמ"ל הימין האמיתי

האנטר אמר פעם שיש לנו תמיכה של ישראל ביתינו,מה יצא מזה?

<< < (5/6) > >>

alonnn:

--- ציטוט של: האנטר על יולי 21, 2008, 22:39:10 ---ברגע שהוא תומך במדינה פלשתינית הוא שמאלני.

--- סוף ציטוט ---

איפה שמעת שהוא בעד מדינה פלסטינית?
אני רוצה הוכחה!
זה שקר וכזב!

שלמה:

--- ציטוט של: alonnn על יולי 22, 2008, 14:32:27 ---איפה שמעת שהוא בעד מדינה פלסטינית?
אני רוצה הוכחה!
זה שקר וכזב!

--- סוף ציטוט ---

ילופי שטחים - להחליף שטחים בביטחון ולהעביר את הגבול "בינינו ולא בתוכנו". לשם פתרון הבעיה הדמוגרפית, ישראל והפלסטינים יחליפו שטחים על בסיס הקו הירוק, מתוך שאיפה להגיע לקו מוסכם עם הפלסטינים ולקבע הסכמה זו בקהילה הבינלאומית ובאו"ם. היישובים הערביים בואדי ערה וב"משולש" יעברו לריבונות של הרשות הפלסטינית. ההתיישבות הישראלית בגושי ההתנחלויות הגדולים (אריאל, מעלה אדומים, גוש עציון) יעברו לריבונות ישראלית. כ-170,000 ערבים באזור מטרופולין ירושלים יכללו בשטח הפלסטיני. יחסי הגבול יהיו בשאיפה לגבול פתוח, המאפשר מעבר מבוקר של אנשים וסחורות. מידת הפתיחות תהיה בהתאם לרמת הביטחון שתהיה לישראל.

כלומר תבין כמה מה הם יכבלו.......

אבי 1:
כנס לאתר ישראל ביתנו וקרא את המצע שלה.אל תקרא לי שקרן,הוא התראיין עם ביילין ואמר ששניהם תומכים במדינה פלשתינית.נכון שבעבר הוא התנגד למדינה פלשתינית אבל בבחירות האחרונות הוא שינה את דעתו.

TONYBEJERANO:
אישתו וילדיו של ליברמן הם חרדים
שמעתי שהוא מפסיק עם החזיר אבל בכל זאת לא נראה שהוא יחזור בתשובה צריך שאישתו תשפיע עליו

yossso:

--- ציטוט של: בן אדם ימני על יולי 21, 2008, 21:08:26 ---זה שאתה לא שומר שבת זה אותה עבירה בידיוק כמו לאכול חזיר
זה שאתה לא צם שלוש פעמים בשנה זה אותה עבירה בדיוק כמו לאכול חזיר

אז אני שונא שאנשים שאומרים שמי שאוכל חזיר נאצי

שלא תבינו אותי לא נכון אני לא אוכל חזיר

--- סוף ציטוט ---

אני לא דתי, אבל אני חושב שיש לך טעות, קידוש השבת ואי עשיית עבודה בשבת היא דבר שלקוח ישירות מתוך עשרת הדברות. כלומר זהו דבר אל_ים חיים.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%A9%D7%A8%D7%AA_%D7%94%D7%93%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%AA

הנוסח הראשון.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה