חדשות ודיונים > דיון כללי

אני מוכן לתרגם את הסרט של חיים שעז77 יצר

<< < (7/7)

בייקר:
בכלל רוב הישראלים מבינים אנגלית כי לומדים אותה בבית ספר.האנגלית שלך ברמה גבוהה מאד והיא מובנת,כאן בסרטון גם דיברת במשפטים ולא ברצף מהיר כך שהרעיון נקלט מצויין.
הסרט מצויין כי הוא ממחיש ויזואלית את הסכנה האיסלמית:מסיתים,אש,טרור הוא קליט מאד כמו פרסומת.הסרט קצר ולא מעייף,חוזרים על הרעיון והוא נקלט.
אתה גם מציע פתרון:מציאת מקורות אנרגיה חלופיים לנפט וכך לא נהייה תלויים בערבים.

חיים בן_פסח:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 31, 2007, 11:40:45 ---בכלל רוב הישראלים מבינים אנגלית כי לומדים אותה בבית ספר.האנגלית שלך ברמה גבוהה מאד והיא מובנת,כאן בסרטון גם דיברת במשפטים ולא ברצף מהיר כך שהרעיון נקלט מצויין.
הסרט מצויין כי הוא ממחיש ויזואלית את הסכנה האיסלמית:מסיתים,אש,טרור הוא קליט מאד כמו פרסומת.הסרט קצר ולא מעייף,חוזרים על הרעיון והוא נקלט.

--- סוף ציטוט ---

נכון מאוד.

וזה לא כאילו אין דברים אחרים שחייבים לעשות. למשל, יש לנו פורום כאן, וזה חיוני שהפורום יהיה פעיל ומרתק. ללא ספק צריך להפיץ את האתר והפורום ובו בזמן להחזיק פורום אכותי. אתגר לא קל. בגלל זאת, לעניות דעתי, צריך לעשות רק דברים הכרחיים, כמו הפצת האתר, הכנת סרטונים, וכתיבה מעניינת ומגוונת בפורום.

אֵיתָן:
 אני מסכים איתכם
את המילים המרכזיות הישראלי הממוצע  ייתפוס אותם
וגם התמונות אומרות הכל והאווירה  ברקע מוסיפה עוד
אז  ככה  שאני  מתאר לעצמי  שאין צורך

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על ינואר 31, 2007, 12:04:37 ---
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 31, 2007, 11:40:45 ---בכלל רוב הישראלים מבינים אנגלית כי לומדים אותה בבית ספר.האנגלית שלך ברמה גבוהה מאד והיא מובנת,כאן בסרטון גם דיברת במשפטים ולא ברצף מהיר כך שהרעיון נקלט מצויין.

--- סוף ציטוט ---

נכון מאוד.

וזה לא כאילו אין דברים אחרים שחייבים לעשות. למשל, יש לנו פורום כאן, וזה חיוני שהפורום יהיה פעיל ומרתק. ללא ספק צריך להפיץ את האתר והפורום ובו בזמן להחזיק פורום אכותי. אתגר לא קל. בגלל זאת, לעניות דעתי, צריך לעשות רק דברים הכרחיים, כמו הפצת האתר, הכנת סרטונים, וכתיבה מעניינת ומגוונת בפורום.

--- סוף ציטוט ---
יש המון דברים לעשות וצריך לשמור על כל הדברים שיש לנו בו זמנית גם.
מבחינת הפורום אמרתי כבר לעז תמיד ולכל המנהלים אני רוב היום פה אני שומר נגד מזיקים/ספאמרים וכו...
תמיד שומר על פעילות אני מעדיף שעז וכל המנהלים יתעסקו בדברים החושבים באמת שיש לאירגון שלנו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה