אם יש פה איזה שמאלן אני רוצה לשאול אותה שאלה:מה אתה מעדיף שילד פלסטני יפגע או ילד יהודי למה אני מתכוון:שאם אנחנו נפגע במחבל ערבי וביחד איתו יפגע גם ילד זה עדיף שהמחבל הזה יפגע ולא שהוא יפגע בילד יהודי אפילו אם זה תלוי בזה שגם ילד פלסטני יפגע
אם היינו יכולים לקרוא את צפונות ליבם של אותם שמאלנים,אני בספק אם לא היית מגלה שדוקא האפשרות השנייה היא
הנכונה...
יש כמה סוגי בגידה: בגידה אידיאולוגית,בגידה מושחתת(למען בצע כסף),ובגידה אינפנטילית....
השמאלנים בארץ הינם מהסוג השלישי,הם לא באמת מאמינים למילה כלשהי שהם מוציאים מהפה,ורובם(לא כולם יש כאלה שכן) גם מדברים כך
גם בלי לקבל כסף. הסיבה: הרצון להיראות "נאור",כלומר להיראות "האי המערב אירופאי" ה"מתורבת" להידמות לגויים ה"נאורים" בכל,וזה כולל בין
השאר את האנטישמיות שלהם... וכך הם מראים לעולם(ובעיקר לעצמם) שהם לא שייכים ליהודים השנואים,אלא ל"נאורים" ה"אירופאים".
לכן אתה שומע קריאות להצטרף לאיחוד האירופי,כמו כן שמעת את גל השמחה כשהודיעו לנו שהצטרפנו ל....צלב האדום. זוהי בגידה אינפנטילית....
נ.ב. למי שלא יודע מה פירוש המילה "נאור" יוכל לפתוח את ספרי ההיסטוריה על גרמניה הנאצית,הם היו "נאורים" לפי כל קני מידה...שמעו
"קונצרטים",אכלו בסכין ומזלג...,הלכו עם חליפות טיפ טופ,דיברו בנימוס ו...רצחו בדם קר שישה מיליון יהודים!! זוהי ה"נאורות" אותה רוצים אנשי השמאל
לחכות!!
לכן לא אכפת להם אם חלילה תתרחש בגללם שואה נוספת לעם ישראל,בדיוק כמו של"נאורים" בגרמניה לא היה אכפת...