שונות > מה שבראש

סקר: מה יותר כדאי לעשות בחופש הגדול?

<< < (9/11) > >>

MATAN:

--- ציטוט של: noyeake על יוני 16, 2010, 13:44:59 ---ללמוד תורה  ולהיות פעילים בימין האמיתי  ולהתאמן באיגרוף תאילנדי חוץ מזה

ולפעמים ללכת לים

--- סוף ציטוט ---
לא רע אחי :)

השבני ואשובה:
לדעתי כול התשובות נכונות
יש לנו ארץ מדהימה אז למה לא לטייל בה ימה קדמה צפונה ונגבה ?
וגם למה לא ללכת לים ?האוויר הים נקי מכול הזוהמה של העיר והים חופשי לרחצה ככה נחסוך מי כינרת יקרים
ותמיד צריך ללמוד תורה 24/7/365
ואים לא ניהיה פעילים בפורום איך נדע מה קורה בארץ שלנו כי מי שלא קורא לא יודע מה קורה

yossso:

--- ציטוט של: Rafoe על אפריל 08, 2010, 01:05:23 ---זה לא משנה אם יש לכם חופש גדול או אין לכם, אני ממליץ על טיולים ברחבי ארץ ישראל.
יש לנו ארץ מדהימה עם נופים מדהימים מכל סוג (עמקים, מדבר, כנרת, ים המלח) ואין לנו מה לחפש בחו"ל.
אני אישית ממליץ על טיול בהרי שלמה שליד אילת ומדבר יהודה וים המלח (הנופים מדהימים וגם המקומות הם מלאי משמעות היסטורית לעם ישראל). O0

--- סוף ציטוט ---

אני עוד בחיי לא ביקרתי בים המלח. אני רוצה. אם אחליט לעבוד כמורה, גם לי יהיה חופש גדול. לכן אני להוט על המשרה הזו - זמן חשוב לי מכסף. אדם כמוני גם יהווה השראה ומופת לדורות של צעירים. כל המורות האלה... לא מאד חכמות. אני אלמד מתמטיקה ופיזיקה, אולי אנגלית (אני חזק באנגלית, אבל כל החוקים האלה? ...past progressive, past regressive לא. לא רוצה. חוקים מפגרים. יש עבר, הווה, ועתיד. יש רק 3.)

yossso:

--- ציטוט של: השבני ואשובה על יולי 06, 2010, 13:41:51 ---לדעתי כול התשובות נכונות
יש לנו ארץ מדהימה אז למה לא לטייל בה ימה קדמה צפונה ונגבה ?
וגם למה לא ללכת לים ?האוויר הים נקי מכול הזוהמה של העיר והים חופשי לרחצה ככה נחסוך מי כינרת יקרים
ותמיד צריך ללמוד תורה 24/7/365
ואים לא ניהיה פעילים בפורום איך נדע מה קורה בארץ שלנו כי מי שלא קורא לא יודע מה קורה

--- סוף ציטוט ---

אגב ארץ ישראל. הייתי לא מזמן בצפת. מבחינה גאוגרפית - הכל סלעים ועשבים שוטים. העיר עצמה... הייתי בתחנת אוטובוס אז לא ממש יודע. אבל אופייה יהודי מובהק, את זה קשה שלא לראות. אפילו רק מתחנת האוטובוס כבר רואים זאת.

MaorJudah:
לכל אלה שאומרים שצריך לטייל בארץ ישראל אתם צודקים אבל
בכל זאת אני חושב שצריך לראות עולם
כי עוד מעט הוא לא ישאר כפי שאנחנו מכירים אותו כיום
"הודות" לאיסלמיזציה הגלובלית!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה