חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 6 בפברואר **

<< < (2/2)

דוקא_כך:
שלום חיים,

מה לפי דעתך המשמעות של "והתוודו את עוונם ואת עוון אבותם" (ויקרא כו:מ)?  אני מבין איך אפשר להתוודות על עוון עצמי, שהוא למעשה חזרה בתשובה, אבל איך אפשר להתוודות על עוון אבות, במיוחד כשהאבות עדיין בחיים וממשיכים בדרכם הרעה להכעיס ובהתעלמות מוחלטת מתוכחות?  ומה המטרה בוידוי וחזרה בתשובה אם לכאורה בכל מקרה יפקדו אותי אסונות כדי להעניש את אבותי, כפי שכתוב, "פוקד עוון אבות על בנים על שלשים ועל רבעים לשונאי" (שמות כ:ה)?  כמה זמן אתה נותן לשנינו להימלט מהגלות לפני שיפקוד אותנו אסון?  הישמעאלים לבטח יתקיפו את ארה"ב, וכמובן מסיבות אסטרטגיות ופוליטיות הם יתמקדו באזור שבו אנו גרים---החוף המזרחי.

יברכך ה' וישמרך,
דוקא_כך

אֵיתָן:
שלום חיים
ושבוע טוב

תודה על תשובתך בשבוע שעבר
השאלות שלי הן:
1)מה זה החדית'?(אם זו שאלה שדורשת הרבה  זמן אל תענה או שתענה בקצרה)
איזה  מן ספר זה וחשיבותו בעולם המוסלמי?
2)הזכרת כמה פעמים שהסרבים(אולי מדינה  בלקנית אחרת אני  לא  זוכר  בדיוק ) הם בני ברית של העם היהודי
תוכל להסביר  בקצרה למה?ומה הם עשו למעננו?
__

רציתי  לשאול עוד  שאלה למרות ששאלתי 2 שאלות כבר
אולי שאלו זו לא קשורה  לתנועה שלנו אם לא אז  אין צורך במענה
אם כן ולא  תוכל לענות עליה בתוכנית הזו אני יישאל אותה בתוכנית של שבוע הבא
והשאלה  היא:
אני יודע שיש בארה"ב קהילה נוצרית בשם אוונגליסטים
ותמיד מה שאני  שומע  וקורא  עליהם שיש  להם אהבת ארץ ישראל מאוד  חזקה וגם הם מאמינים בתנ"ך ושהוא חלק  בלתי נפרד מהברית החדשה
והם דוגלים ברעיון שהיהודים צריכים להתיישב בכל ארץ ישראל השלמה ובבניית בית המקדש
הם נגד גירוש  יהודים  ואף גם תורמים כסף ודברים בסיסיים ל "מאחזים בלתי חוקיים"(אולי זה שקר) וגם ראיתי קטע שיהודים חובשי כיפה ואותם אוונגליסטים עשו הפגנות בהר  הבית שיהיה מותרת הכניסה ליהודים להיכנס לשם והלתפלל ולגרש את האוייב הערבי
מהר-הבית
 לא מזמן ראיתי סרט תיעודי(documentary) עלייהם שהם תומכים בנו היהודים כי יש להם מטרה אחת לפי זווית ראייתם
לקדם את חזון אחרית הימים וחזרת המשיח בפעם השניה(כמובן שאנו מאמינים שישו לא היה המשיח)

רציתי לדעת מה דעתך עלייהם?והאם הם באמת בני ברית שלנו?וגם אתה מדבר על איך שהגויים בארצות הברית תומכים בך
הם אלו אותם אנשים שתומכים בך?

שוב  אני אגיד  אם לא  תוכל לענות אני יישאל את אותה  שאלה  שבוע הבא

תודה מראש שוב
איתן

liorso:
חיים שלום.

1) מה אתה חושב על אביגדור אסקין? איפה הוא עכשיו, יש לך מידע עליו?

2) למה אם ירדן זה חלק מארץ ישראל כשעם ישראל יצא ממצרים הכניסה עצמה לארץ ישראל נחשבת רק מהמעבר בנהר הירדן? ושהשבטים שנשארו בגדה השניה של הירדן נחשבים כשבטים שלא נכנסו לארץ ישראל?

zipora:
כשהכהניסטים ישלטו מה תעשה עם כל השמאלנים?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה