יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

שאלה לאדם שבמצוקה

<< < (8/9) > >>

morde208:
כל  מה  שהקב"ה  עושה  הכל  לטובה!

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: משה לוי על יוני 27, 2008, 13:49:46 ---גם על המוזיקה וגם על עצמה כזמרת

--- סוף ציטוט ---

אם אתה שואל על ה'מוסיקה' בלבד, אין הרבה הבדל בין המוסיקה ששרה ירדנה ארזי לבין המוסיקה ששרה עפרה חזה ז"ל, משום ששתי הזמרות כמו שאמרתי שייכות לאותה קטגוריה מבחינת הז'אנר המרכזי של הרפרטואר שלהן: שירי-פופ עבריים של אמצע שנות ה-70 עד סוף שנות ה-80.  למען האמת, חלק גדול מן השירים של אותה תקופה לא נכתב לזמר מסויים, אלא חולק בין הזמרים שהיו אז פופולאריים, וכל זמר בחר לעצמו את השירים המתאימים לו לפי טעמו האישי. אז זה אך-טבעי, שאותם מלחינים ומשוררים שחיברו רבים מהשירים ששרה ירדנה ארזי, חיברו גם את השירים ששרה עפרה חזה ז"ל ורבים מהשירים ששרו כלל הזמרים הידועים מאותה תקופה, ששרו מאותה קטגוריית שירים. ואין בזה שום תמיהה, הלא שתיהן זמרות אותו ז'אנר אמנותי, לא?

לגבי ירדנה ארזי כזמרת:
אוהב מאד. אבל כמובן אין לזה שום השלכה על אהבתי, על מידת אהבתי או על אי-אהבתי לשום זמר/ת אחר/ת מאותה קטגוריה. :)

משה לוי:
החלטתי אמש לעזוב את הקו של חבד כי ראיתי שהוא לא תורם לי כלל בעיקר בנושא השידוכים שלאף שדכנית אין מה להציע ואף אחת לא חוזרת אלי,וגם נראה לי שזה לא בשבילי התועדויות ושתית "משקה" וכל הנושא של מלך המשיח סביב הרבי,ולא "לגעת" בזקן כמו שרובם אומרים.
וגם לא יודע הרגשתי פשוט שזה נמאס וכבר לא מושך אותי על כל דבר לפני ברכה ראשונה,ברכה אחרונה,ברכה כל פעם אחרי שיוצאים מהשרותים,אני כבר מרגיש שאני כבר לא יכול את זה,
השאלה היא מה אני יעשה עכשיו בלי ההליכות לבתי כנסת,מה אני יעשה כל השבת,כי אין לי שום דבר שאני מתענין בו או מחבב אז אני לא יודע במה לעסוק,והשאלה הכי גדולה עכשיו היא איך אני ימצא שידוך כשאני כבר לא יהיה בעולם הדתי,
כי כשהיתי חילוני אז אף פעם לא היתי הטיפוס שמתחיל עם בחורות,או אחד שהבחורות נמצאות סביבו,מה לעשות? זאת המצוקה הכי קשה שלי,אשמח אם מישהו יוכל לעזור או להביא רעיון

תודה רבה

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
תתחזק בלימוד תורה. זה הכלי הטוב ביותר לשיפור מצבך בכל התחומים.

משה לוי:
ומה יהיה עם נושא השידוך?
וחוצמזה,גם לא ממש היתי רוצה שהילדים שלי יגדלו במערכת חינוך חילונית

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה