יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
שאלה לאדם שבמצוקה
נאור:
תאמין לי, אם יש משהו שאני אוהב משה הלוי, זה את התמימות הנדירה שלך. אמן שגם אני יקבל קצת מהתמימות שלך! אכי"ר!
משה לוי:
תמימות? :???: למה אתה אומר ככה?
משה לוי:
ועוד תמימות נדירה אתה אומר? מה נדיר בה?
משה לוי:
--- ציטוט של: נאור על יוני 26, 2008, 16:01:49 ---תאמין לי, אם יש משהו שאני אוהב משה הלוי, זה את התמימות הנדירה שלך. אמן שגם אני יקבל קצת מהתמימות שלך! אכי"ר!
--- סוף ציטוט ---
אתה לא באמת הית רוצה לקבל מהתמימות הזאת,תאמין לי שאני יודע שאתה ציני בקטע הזה
נאור:
אגיד לך מה נדיר בה ולמה אני מתכוון. המון אנשים, אם היו נקלעים למצב שאתה נקלעת אליו, היו מתביישים להוציא את זה החוצה, לשתף ולבקש עזרה, וזה מנסיון.
וכשאני מביט בתגובותייך אני לומד עלייך 2 דברים : 1. שאתה בחור טוב עם סבר פנים יפות ו2. שאתה תמים. בן אדם אחר היה מתלבש שעות אם לפרסם, היה כועס בכל מיני סיטואציות ש"כביכול" מועדות לפורענות, אבל אתה שתקת, כמו שיהודי ירא שמים אמיתי צריך לעשות!
אם לא היית בא לכאן לבקש עזרה - היית יכול להיות בטוח שאתה תפול. אבל בגלל שבאת לכאן עם סיפור די מוזר אני חייב לציין ושיתפת את כולנו רק בשביל לקבל עצות איך לצאת מזה - אני בטוח שאתה ירא שמים. בן אדם שהוא לא ירא שמים היה מעביר את זה, - היה אומר "יש בעיה, אבל שטויות" או לחלופין לא היה מבין שיש בעיה. ואתה באת והתייעצת כי למרות זה שאתה נמצא ברידה - עדיין דעת תורה וה' יתברך חשובים לך!
וכן, זה סוג של תמימות שאמן שכולנו מעם-ישראל נקבל! תמימות ישרה, אשרייך שזיכית אותי לקרוא את התגובות שלך שלימדו אותי שיעור חשוב על עצמי. שאני בעצם לא בסדר בכך שאני לא נוהג כמוך - שכשלי יש בעיות שהם לא ממש נעימות - אני מדחיק אותם! אשרייך! כך יהודי צריך להתנהג!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה