כתב נושא: הימין האמיתי הוא קודש קודשים  (נקרא 2905 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק מלכות בית דוד

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • "מענה אלהי קדם ומתחת זרעת עולם ויגרש מפניך אויב.."
הימין האמיתי הוא קודש קודשים
« ב- : יוני 16, 2008, 16:23:04 »
ופה אני רואה ימין שכולו חול שכולו הרבה הבל מה ככה אתם רוצים לכבוש ארץ כל כך קדושה כאשר מוחכם והוויתכם כל כך מורעלת תרבות החול של העולם, עד היום וגם היום וגם להבא אני יודע השמאל כולו חול וגם הוא יתוקן באחרית הימים הגאולה השלימה, אבל הימין הקדוש ימין השם רוממה ימין השם עושה חיל, וזה החיל, מה לכם כי בלע אותכם האויב האכזר של עם ישראל, באמת זה ענינו של האיסלם חול טומאה הבל הבלים ניאוף, ריבונו של עולם רק היום זכיתי להגיע לפורום הקדוש של הימין הקדוש וכולי בהלה מה עוללו לכם האויבים האכזרים וכיצד הנכם בכזו הסתרה אוי לי כי כוחות הימין כמעט נבלעו בחושך הרע הטמא. מיד עלו ממקומותיכם, התנערו מעפרכם, אור הימין זה אור התורה בתוככם אור התורה ועכשיו הוא מכוסה בהרבה....
נעם פדרמן ורבים כמוהו הם נשמות קדושות מאד רק שבתוקף מאבקם הקדוש והבלתי נלאה דבק בהם (כמובן בחיצוניות) הלא טוב של האויב.
וזה כשרוצים לעשות מלחמה צריך להבין ולהיות מודע שבשום פרט ושום חלק ושום הוויה ושום מחשבה לא ידבק בנו מהרע של האויב כי זו תחילת נפילתנו איבוד כוחנו איי איי חס ושלום חס וחלילה, מהר הטהרו עלו למקומכם הקדוש והכינו כליכם הנאים החזקים איתם תנצחו בקרב.
הימין שלי קדוש.
הימין של הקב"ה קדוש.
זהו עכשיו גם הימין שלכם חוזר לקודש.
וזכרו (ובע"ה עכשיו יתוקן דבר זה): "ויראני את יהושע הכהן הגדול עמד לפני מלאך יה' והשטן עמד על ימינו לשטנו" ימח שמו וזכרו וכל חילו לנצח נצחים.
אז אל תתבלבלו נכון לעכשיו מה שכתוב בפסוק זהו מצבכם ויותר ממה שהנכם אשמים חס ושלום הנכם שבויים, ובע"ה השם השחרור קרוב.
ואתם בכוחותיכם רצונכם אהבת השם יתברך אהבת הארץ הקדושה אהבת העם הקדוש והתורה תעלו למקומכם בקודש  עם ישראל חי.
אנכי הקטן.     
אנכי הקטן דוד נחמן

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : יוני 16, 2008, 17:14:52 »
שלום אורח, אתה מוכן להסביר את הנקודה שלך ישר ולעניין?
ובכלל זה, מהיכן הגעת לפה?תציג את עצמך אולי?
« עריכה אחרונה: יוני 16, 2008, 17:16:39 על ידי oferst »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יוני 16, 2008, 18:40:34 »
ברוך הבא אחי!!
אני לא בטוח שהבנתי את המסר שניסית להעביר...

מנותק מלכות בית דוד

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : יוני 17, 2008, 00:00:46 »
תחילה איני אורח כלל, לפני שרוב החברה פה "הפכו" לימנים "אמיתיים" כבר אנחנו חיינו את הימניות אנחנו לא מכירים משהו אחר, זה הנשמה שלנו, אז מי פה אורח?
והכוונה שלי היתה שפטפוטי ימניות הם דוקא מחלישים את האומה ואת הימנים, השמאלנים כל היום פקא פקא מדברים ומדברים וכו'
ימין זו עשייה זה לימוד וזו עבודה וזו מסירות נפש וזו להתחבר לקודש השם יתברך שנתן לנו, דרך התורה, העם והארץ, הנצחון יבוא מחיים בקודש האמיתי של עם ישראל ולא מפטפוטי חול.
אלו שחיים ימין בחברון ביהודה בשומרון ובכל מקום בארץ הקדושה, שמקדשים שם השם יתברך בישיבה בארץ הקדושה תוך סכנת נפשות גדולה ובתוך זה לומדים תורה חיים בקדושה, הם האור שמגרש את החושך זה הימין של הקב"ה, ימין השם עושה חיל ימין השם רוממה.
אנכי הקטן.   
אנכי הקטן דוד נחמן

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : יוני 17, 2008, 00:10:56 »
אם כך אתה אומר אני לא אתווכח איתך.

אך מן הראוי שכאשר בן אדם מגיע למקום חדש(הפורום הזה), הוא נקרא אורח, אע"פ שאתה יותר ותיק ממני בדעותיך ופעולותיך, פה בפורום אתה עדיין אורח כי אינך מוכר, ואני מניח שלא היית רשום פה לפני זה.
כמו כן מן הראוי שכאשר בן אדם מגיע למקום חדש, הוא תחילה מציג את עצמו, ולא מתחיל ישר בהטפת רמזים שאין לאף אחד מושג מה הכוונה העומדת מאחוריהם.
קח זאת לתשומת ליבך.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #5 ב- : יוני 17, 2008, 00:13:55 »
גם לי לא ברור מי אתה: מלכות בית דוד, אולי אתה יכול לספר לנו קצת יותר על עצמך?  :-\
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : יוני 17, 2008, 00:36:43 »
תחילה איני אורח כלל, לפני שרוב החברה פה "הפכו" לימנים "אמיתיים" כבר אנחנו חיינו את הימניות אנחנו לא מכירים משהו אחר, זה הנשמה שלנו, אז מי פה אורח?
והכוונה שלי היתה שפטפוטי ימניות הם דוקא מחלישים את האומה ואת הימנים, השמאלנים כל היום פקא פקא מדברים ומדברים וכו'
ימין זו עשייה זה לימוד וזו עבודה וזו מסירות נפש וזו להתחבר לקודש השם יתברך שנתן לנו, דרך התורה, העם והארץ, הנצחון יבוא מחיים בקודש האמיתי של עם ישראל ולא מפטפוטי חול.
אלו שחיים ימין בחברון ביהודה בשומרון ובכל מקום בארץ הקדושה, שמקדשים שם השם יתברך בישיבה בארץ הקדושה תוך סכנת נפשות גדולה ובתוך זה לומדים תורה חיים בקדושה, הם האור שמגרש את החושך זה הימין של הקב"ה, ימין השם עושה חיל ימין השם רוממה.
אנכי הקטן.  
סלח לי שלא ניתנה לי האפשרות לבחור אם להיוולד למשפחה שגרה במאחזים או שלמשפחה שגרה בצפון הארץ.
אני רואה את עצמי ימני אמיתי ולא משנה מה תגיד לי...
אני עושה את מירב המאמצים בשביל להפיץ את האידיאלוגיה של הימין
והצלחתי ברוך השם להביא לאתר הזה לא בן אדם וגם לא שתיים אלא יותר..
וגם הצלחתי לשנות קצת שמאלנים...
לדעתי זה גם משהו חשוב, אולי בעינך לא ואני בסך הכל ימני מזוייף אך אל תטיף לי או לאף אחד אחר מוסר, תודה!
ומן הראוי כמו שOFEREST אמר להציג את עצמך קודם, זה קצת יותר מכובד
אז אם כבר הטפת לנו מוסר, אז אני מרשה לעצמי להטיף לך נימוסים...

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #7 ב- : יוני 17, 2008, 00:47:53 »
אנכי הקטן.   

אם כך התשובה שלי היא: גם וגם. גם פעילות מעשית בשטח (מי שיכול) להתיישב, להקים מאחז, ללמוד תורה במסירות-נפש, להתאמץ, להילחם, לעבוד, לעשות קידוש ה' וכו' כמו שאמרת; וגם (מי שלא יכול-) לגבות את הפעילים שלנו מכאן, דרך האינטרנט, על-ידי הפצה בכל מקום ובכל דרך אפשרית, כדי להביא את הערכים הקדושים שלנו לתודעה של כמה שיותר אנשים (גם זה קידוש ה') ולהרחיב את מעגל תומכינו ופעילינו.

לא כל אחד יכול להיות פעיל-שטח. אבל כל מי שיכול לתרום למטרה הנעלה עושה את המיטב מן האמצעים שעומדים לרשותו, וכל פעולה כזאת עוזרת לעניין והיא דבר מבורך.

ברוך הבא. :)
« עריכה אחרונה: יוני 17, 2008, 00:51:07 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #8 ב- : יוני 17, 2008, 08:20:47 »
מלכות בית דוד העובדה שאינך מובן לגולשים אומרת דרשני.יש פתגם שאומר אם חברך אומר לך שאתה שיכור אתה יכול לא להאמין לו אבל אם כמה אנשים שונים אומרים לך אתה שיכור אז לך תשכב לנוח.
ממה נפשך אם אנחנו טמאים או שטופי מוח אז חבל על זמנך.
לדעתי הפוסל במומו פוסל.
אשרך שאתה מחובר לאלוהים ומדבר איתו בטלפון,אנחנו לא זכינו אנחנו סתם אנשים פשוטים שגרים בארץ ישראל,עובדים בה,משרתים בצבא.
אתה רוצה שארץ ישראל רק תהיה חברון.
אז תמשיך ללמוד תורה ואל תבלבל לנו במוח.
תדבר ברור כי אנחנו לא מבינים מה אתה רוצה.
ואם אתה ותיק כאן למה אתה מתחזה לגולש חדש?
נמאס לנו מסנובים שחושבים שהם טובים מאיתנו ורק הם צודקים.
מי אתה בכלל שתשפוט אותנו?
עכשיו תפסיק לבטל זמן תורה ולבלות בפורום שהוא חילוני כהגדרתך.
לא יתכן פיסית ש6 מליון יהודים יגורו בחברון.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק מלכות בית דוד

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : יוני 17, 2008, 12:44:22 »
נשמות יקרות טוב מה שהתרחש עד עתה.
ודאי שתדעו מי אני, וכן בפורום אני חדש אך בימין נולדתי שם אני כל חיי.
וכן מגיע לכם הסבר ברור והגיוני שמתישב בשכל וגם בע"ה משמח כל לב.
טוב, האנטר לפעמים ביטולה של תורה הוא קיומה, לבוא אליכם ולמצוא איתכם שפה משותפת ומובנת ולבנות מדרגות חדשות לנשמות שנמצאות כאן כדי שיהיו תפארת המלך זה קיום התורה וזה הרצון של הקב"ה לעת הזאת.
הימין הוא כוח המלכות של המלך ובפירוש מובא בתהילים ימין י-ה-ו-ה רוממה, ימין י-ה-ו-ה עושה חיל וכך רמזתי ועכשיו גם מסביר.
השם משפיע מלכותו ב"עד" הקדוש הוא משיח בן דוד ואיתו צוות שלם הבא לרומם לנשא ולגאול את העם והארץ אך בתחילה את הדעת של כולם.
הימין, אנשי הימין האמיתיים הם כוחו וחילו של משיח צדקנו, אך חיל זה צריך להיות בגדרי הקדושה, וכללי פנימיות התורה.
אני כאן אצלכם רק שליח הבא לברר כוחות חילו של משיח הנמצאים בינכם.
לכן באתי במאמרים בנוסח והאופן שקראתם (עשיתי זאת בכוונה כמו שזורקים אבן לאגם מים הנראה שליו ואז המים מתחילים לנוע וכל הכוחות נגלים וזה מה שקרה) וכך יכולתי לראות (כי כל אחד שכותב בפורום מטביע כמו חותם את אור נשמתו במילים וכך יכולתי להתקשר לאורו ולדעת מה בחובו) מה מצב הימין.
וגם זה אני אסביר לכם.
כמו שכבר ראיתם היו כוחות בימין שנראו מבטיחים וטובים והנה פתאום הלכו ל"קדימה" ועוד לפני זה עקרו יהודים מאדמתם וגרמו המון סבל וכאב בעם ישראל וזה לא יתכן כי הימין האמיתי הוא חסד ורחמים אך גם לוחם דגול למען העם והארץ והתורה, אז איך קרה דבר כזה?
כי באמת כפי שכתבתי (זה מובא בספר זכריה) אותו רשע שהקב"ה ברא שיסתיר אור השם נטע חילותיו בהסתר בתוך הימין "והשטן עמד על ימינו לשטנו" , וידעתי כי כעת גם כל תנועה או קבוצה בימין יש בה עדיין מהחולי הזה וכאלה שהם ההפך מהימין, והם לא יכולים להיות מכוח הימין הקדוש מלכות משיח, ובתחילה כדי לעורר כוח הימין הקדוש לחזקו לאמנו להכינו לתפקיד הרם, צריך לפני הכל לראות המוץ והתבן והסובין ולהוציאם כדי שישאר רק  הכוח הקדוש הנפלא מלכות יד ימינו של משיח צדקנו.
זהו, באהבה באתי באהבה אהיה עמכם ובאהבה נאחד כוחות הטוב, אמר רבי שמעון בר יוחאי: "אנן בחביבותא תליא מילתא" פירוש אהבה וכללות שנכללים יחד. וכל ענינו של משיח זה אחדות ישראל.
וכן אל תתבלבלו, לא כל מי שנמצא עכשיו בארץ וקוראים לו יצחק יוסי וכו' הוא מעם ישראל ולכן אתם רואים כאילו יהודים נגד יהודים, אין דבר כזה מי שהוא יהודי לא יעז לפגוע ביהודי אחר ואני יודע זה אור חזק מה שאני אומר אך ככה קרה שבמהלך הגלות הארוכה התערבבו בתוכינו הרבה נשמות של לא יהודים כלל, עכשיו זה הבירור שלהם ובמעשיהם הם מגלים זרותם לעם ישראל.
ארץ ישראל השלימה גבולותיה מפורטים בתנ"ך וכך זה יהיה וכל אותם הכופרים בתורה ובשורשי ישראל ובשם ומכפישים הארץ הקדושה יאבדו ולא ישארו בארץ ובעם.
האנטר אתה עושה רושם של לוחם טוב ואמיץ אתה נראה לי מהכוח הקדוש מהחיילים הנאמנים של משיח, הגאולה פה.       
אנכי הקטן דוד נחמן