נשמות יקרות טוב מה שהתרחש עד עתה.
ודאי שתדעו מי אני, וכן בפורום אני חדש אך בימין נולדתי שם אני כל חיי.
וכן מגיע לכם הסבר ברור והגיוני שמתישב בשכל וגם בע"ה משמח כל לב.
טוב, האנטר לפעמים ביטולה של תורה הוא קיומה, לבוא אליכם ולמצוא איתכם שפה משותפת ומובנת ולבנות מדרגות חדשות לנשמות שנמצאות כאן כדי שיהיו תפארת המלך זה קיום התורה וזה הרצון של הקב"ה לעת הזאת.
הימין הוא כוח המלכות של המלך ובפירוש מובא בתהילים ימין י-ה-ו-ה רוממה, ימין י-ה-ו-ה עושה חיל וכך רמזתי ועכשיו גם מסביר.
השם משפיע מלכותו ב"עד" הקדוש הוא משיח בן דוד ואיתו צוות שלם הבא לרומם לנשא ולגאול את העם והארץ אך בתחילה את הדעת של כולם.
הימין, אנשי הימין האמיתיים הם כוחו וחילו של משיח צדקנו, אך חיל זה צריך להיות בגדרי הקדושה, וכללי פנימיות התורה.
אני כאן אצלכם רק שליח הבא לברר כוחות חילו של משיח הנמצאים בינכם.
לכן באתי במאמרים בנוסח והאופן שקראתם (עשיתי זאת בכוונה כמו שזורקים אבן לאגם מים הנראה שליו ואז המים מתחילים לנוע וכל הכוחות נגלים וזה מה שקרה) וכך יכולתי לראות (כי כל אחד שכותב בפורום מטביע כמו חותם את אור נשמתו במילים וכך יכולתי להתקשר לאורו ולדעת מה בחובו) מה מצב הימין.
וגם זה אני אסביר לכם.
כמו שכבר ראיתם היו כוחות בימין שנראו מבטיחים וטובים והנה פתאום הלכו ל"קדימה" ועוד לפני זה עקרו יהודים מאדמתם וגרמו המון סבל וכאב בעם ישראל וזה לא יתכן כי הימין האמיתי הוא חסד ורחמים אך גם לוחם דגול למען העם והארץ והתורה, אז איך קרה דבר כזה?
כי באמת כפי שכתבתי (זה מובא בספר זכריה) אותו רשע שהקב"ה ברא שיסתיר אור השם נטע חילותיו בהסתר בתוך הימין "והשטן עמד על ימינו לשטנו" , וידעתי כי כעת גם כל תנועה או קבוצה בימין יש בה עדיין מהחולי הזה וכאלה שהם ההפך מהימין, והם לא יכולים להיות מכוח הימין הקדוש מלכות משיח, ובתחילה כדי לעורר כוח הימין הקדוש לחזקו לאמנו להכינו לתפקיד הרם, צריך לפני הכל לראות המוץ והתבן והסובין ולהוציאם כדי שישאר רק הכוח הקדוש הנפלא מלכות יד ימינו של משיח צדקנו.
זהו, באהבה באתי באהבה אהיה עמכם ובאהבה נאחד כוחות הטוב, אמר רבי שמעון בר יוחאי: "אנן בחביבותא תליא מילתא" פירוש אהבה וכללות שנכללים יחד. וכל ענינו של משיח זה אחדות ישראל.
וכן אל תתבלבלו, לא כל מי שנמצא עכשיו בארץ וקוראים לו יצחק יוסי וכו' הוא מעם ישראל ולכן אתם רואים כאילו יהודים נגד יהודים, אין דבר כזה מי שהוא יהודי לא יעז לפגוע ביהודי אחר ואני יודע זה אור חזק מה שאני אומר אך ככה קרה שבמהלך הגלות הארוכה התערבבו בתוכינו הרבה נשמות של לא יהודים כלל, עכשיו זה הבירור שלהם ובמעשיהם הם מגלים זרותם לעם ישראל.
ארץ ישראל השלימה גבולותיה מפורטים בתנ"ך וכך זה יהיה וכל אותם הכופרים בתורה ובשורשי ישראל ובשם ומכפישים הארץ הקדושה יאבדו ולא ישארו בארץ ובעם.
האנטר אתה עושה רושם של לוחם טוב ואמיץ אתה נראה לי מהכוח הקדוש מהחיילים הנאמנים של משיח, הגאולה פה.