חדשות ודיונים > דיון כללי

הפורום יבש מאוד...

<< < (2/4) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על ינואר 29, 2007, 18:05:11 ---מסע הפירסום האחרון לא הצליח מי יודע מה. אולי היינו משיגים יותר גולשים אם הבולשביקים מפליקס ומויקיפדיה היו נותנים לנו במה. בקרוב תיהיה לנו אנציקלופדיה משלנו, וזה יתרום לפרסום.
חיים בן פסח אמר שהוא לא רוצה שנפרסם את הפורום בעזרת ספאם.
לדעתי אנחנו יכולים לקבל פירסום אדיר ע"י פעילות בשטח, לדוגמא הפגנות, תליית סטיקרים, הכנת חולצות עם סמל התנועה שלנו, נאומים במקומות שונים בארץ וכו'...
האינטרנט לא פועל לטובתינו כי הפשיזם השמאלני שולט בתשתית האינטרנט והוא מצנזר כמעט כל דבר שקשור אלינו.

--- סוף ציטוט ---
הרעיונות שהצעת זה באמת רעיונות טובים אבל בשביל זה צריך מימון ואין לנו כרגע, לא יעזור רק אם נעבוד קשה נצליח בפירסום אתם יודעים כמה פעילים יכולים להיות לנו כמה אנשים רוצים מקום כזה ולא יודעים בכלל שהוא קיים?
אני הגעתי לפה בטעות אומנם טעות מבורכת אבל בכל זאת לא הכרתי בכלל  "ימין אמיתי" או את חיים בן פסח וכו...

אֵיתָן:
חח אני זוכר  בתקופת התיכון
כדי שיהיה פירסום למועדון או כלשהו דבר
היו זורקים מהחלונות
מלא  מלא  ניירות וזה מיתעופף באוויר
אצלי  בתיכון היה  מירפסת ענקית
ואנשים היו זורקים כדי לפרסם דברים

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: איתן על ינואר 29, 2007, 18:08:44 ---חח אני זוכר  בתקופת התיכון
כדי שיהיה פירסום למועדון או כלשהו דבר
היו זורקים מהחלונות
מלא  מלא  ניירות וזה מיתעופף באוויר
אצלי  בתיכון היה  מירפסת ענקית
ואנשים היו זורקים כדי לפרסם דברים

--- סוף ציטוט ---
הפירסום שלנו אמור להיות קודם כל באינטרנט שזה דבר בסיסי.
אם נמשיך ככה בצורה הזו אני לא יודע לאיפה נגיע...

Aaron:
כנסו לצ'טים ופורומים ותתחילו לדבר על אקטואליה ותגידו ששמעתם על תנועה בשם הימין האמיתי או JTF.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על ינואר 29, 2007, 18:50:04 ---כנסו לצ'טים ופורומים ותתחילו לדבר על אקטואליה ותגידו ששמעתם על תנועה בשם הימין האמיתי או JTF.

--- סוף ציטוט ---
זה פעילות אישית שכל אחד אמור לעשות בשביל שכולם ידעו מה זה הימין האמיתי צריך משהו מסיבי יותר.
אני כרגע לא שקט בעניין כי אני יודע שיש יהודים טובים שמוכנים ורוצים להצטרף לתנועות כאלה אבל לא יודעים על קיומם.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה