דעתי בנוגע להחזרת רמת הגולן הובעה כבר בפורום אחר כאן - פורום מה שבראש כמנהל הפורום בנוגע לשאלה: האם הייתם ברמת הגולן? - סקר. אך לצערי תשובתי הושמטה משם עקב התקלה שהייתה במחשב הSERVER של הפורום. אחזור בקצרה על העיקר: כמובן שאני נגד החזרת רמת הגולן כמו נגד החזרת כל אחד משטחי א"י הקדושה וכמובן רמת הגולן היא א"י כמו גם השפלה, מישור החוף, הכינרת ים המלח וכו'. אסור לנו לעשות שלום עם אויבינו המרים ביותר כגון סוריה יש"ו ותמורת פיסת נייר שאינה שווה את ערך הנייר עליו ההסכם מודפס אנחנו נצטרך להתחייב להחזיר את כל רמת הגולן - דבר שאיננו שפוי כלל ועיקר! דבר זה מתאים לערב-רב היושב בממשלה ובכנסת שהם כעת מקבלי ההחלטות והחותמים על ההסכמים הללו , אך כידוע חל על רמת-הגולן חוק רמת-הגולן למשאל עם שבו כידוע לפי דברי חיים בן פסח הי"ו למעלה מ-70% מאזרחי המדינה שלנו הם נגד החזרת רמת-הגולן ולכן הסכם ה"שלום" המדומה לא ייצא לפועל בע"ה רח"ל
אני מוכרח להצטרף לדעת קודמי ולברך על הדברים, רובי. ישר כוח!!!

רק כמה הצעות-ניסוח קלות ברשותך: ;-)
דעתי בנוגע ל
החזרת מסירת רמת הגולן הובעה כבר בפורום אחר כאן - פורום מה שבראש כמנהל הפורום בנוגע לשאלה: האם הייתם ברמת הגולן? - סקר. אך לצערי תשובתי הושמטה משם עקב התקלה שהייתה במחשב הSERVER של הפורום. אחזור בקצרה על העיקר: כמובן שאני נגד
החזרת מסירת רמת הגולן כמו נגד
החזרת מסירת כל אחד משטחי א"י הקדושה וכמובן רמת הגולן היא א"י כמו גם השפלה, מישור החוף, הכינרת ים המלח וכו'. אסור לנו לעשות שלום עם אויבינו המרים ביותר כגון סוריה יש"ו ותמורת פיסת נייר שאינה שווה את ערך הנייר עליו ההסכם מודפס אנחנו נצטרך להתחייב
להחזיר למסור את כל רמת הגולן - דבר שאיננו שפוי כלל ועיקר! דבר זה מתאים לערב-רב היושב בממשלה ובכנסת שהם כעת מקבלי ההחלטות והחותמים על ההסכמים הללו , אך כידוע חל על רמת-הגולן חוק רמת-הגולן למשאל עם שבו כידוע לפי דברי חיים בן פסח הי"ו למעלה מ-70% מאזרחי המדינה שלנו הם נגד
החזרת מסירת רמת-הגולן ולכן הסכם ה"שלום" המדומה לא ייצא לפועל בע"ה רח"ל.