עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
קבוצה כוח יהודי
omri:
אחי בוא נדבר עם המנהלים פה בקיץ הקרוב שלכולם יהיה זמן נלך לאיזה מקום ונתקוף עובדים זרים שלילכו לארץ שלהם מה הם באים לכאן....
כול מי שרוצה להקים תקבוצה הזאתי שנתקוף תעובדים זרים לפני שנתקוף תערבים המסריחים יש לנו כמה דברים לתקן במדינה הזאת אני רואה אנשים שאין עבודה בגלל העובדים הזרים....שתופסים להם תמקום העבודה...
כול מי שרוצה לשתתף שישלח לי בפרטי שאני יספור אני צריך לפחות 50 בתןך התחלה שתכתוב כרוזים ברחובות שידעו שאחנו בדרך
stami:
עזוב עובדים זרים עכשיו הנאו נאצים כל הזמן נכנסים בהם וזה גם לא יראה תקשורתית טוב חוץ מזה זה סתם פגיעה באדם סתם..
אתה יודע כמה אנשים זקנים תלויים בהם כי אין להם כסף לעובדים ישראלים..
חוץ מזה הם בנתיים לא עשו כלום אני מבין את הקטע עם הערבים בגלל כל הדברים שצויינו אבל עובדים זרים..נו באמת למה לא תילך לתקוף נוצרים בירושליים.. ואל תגיד שהם תוקפים קשישים הדברים שראיתה בטלביזה בקושי קורים וההתעללות קורת דווקא הרבה פחות בקהילת העובדים הזרים..
אני ממש לא אומר את זה כדיי להעליב אבל זה כבר מוגזם..בנתיים לא ראיתי אף עובד זר שזורק בקבוק תבערה..
נראה לי שפה צריך לסרטט את הקיו. עד שלא נעלה לשילטון אין טעם ואין שום מטרה בפעולות כאלה מיילה את הערבים זה יכול להרתיעה אבל מה הקשר עובדים זרים.. כמובן שכשה נעלה לשלטון נחרוט על שלטנו עבודה עברית אבל בנתיים זה רק שם רע לתנועה..
MATAN:
--- ציטוט של: omri על יוני 10, 2008, 02:04:53 ---תגידו מה דעתכם להקים קבוצה בשם כוח יהודי שתלחם למען הצדק שלנו ..?
אני מוכן להיות בקבוצה הזאתי..?
--- סוף ציטוט ---
אחלה רעיות אחי!!!בא נתחיל קודם בקטן פרסום קודם אחרי איזה שנה נתחיל לרוץ קדימה!!!אז יאללה מתי מתחילים?!? :knuppel2:
morde208:
למה צריך לת לזה שם?
אנחנו לא הימין האמיתי?
MATAN:
נכון...השם הוא הימין האמיתי...מה אתם רבים עכשיו על שם בוא נתחיל לעשות משהו!!!בא לכם בהתחלה לחלק פליירים משהו בקטנה איזה פרסום???..אני מאזור הקריות
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה