עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
קבוצה כוח יהודי
רק כך!1:
הצעתי פעם הצעה כזו לחיים באופן אישי והוא דחה אותו, ד"א למעוניינים ניתן לקרוא את ספרו של חגי סגל המספר על המחתרת היהודית שפעלה בשנות ה-80 וטבחה באויב הערבי-נאצי.
פאשיסט_גאה:
--- ציטוט של: omri על יוני 11, 2008, 17:50:25 ---אחי בוא נדבר עם המנהלים פה בקיץ הקרוב שלכולם יהיה זמן נלך לאיזה מקום ונתקוף עובדים זרים שלילכו לארץ שלהם מה הם באים לכאן....
כול מי שרוצה להקים תקבוצה הזאתי שנתקוף תעובדים זרים לפני שנתקוף תערבים המסריחים יש לנו כמה דברים לתקן במדינה הזאת אני רואה אנשים שאין עבודה בגלל העובדים הזרים....שתופסים להם תמקום העבודה...
כול מי שרוצה לשתתף שישלח לי בפרטי שאני יספור אני צריך לפחות 50 בתןך התחלה שתכתוב כרוזים ברחובות שידעו שאחנו בדרך
--- סוף ציטוט ---
ראשית סלח על הדימויים הללו
1.אתה מתנהג כמו הנאצים יש''ו מפתח תקווה שהלכו והרביצו לעובדים זרים.
2.יש לך גישה כמו של ה-KKK יש''ו שהם שונאים את כל מי שלא אמריקאי בעיקר עובדים זרים כושים את הגזע השמי את הגזע ההספני
אילן208:
הארגון שלנו בארה"ב נקרא "כוח משימה יהודי"
אז מה הקטע?
Arye:
--- ציטוט של: omri על יוני 11, 2008, 17:50:25 ---אחי בוא נדבר עם המנהלים פה בקיץ הקרוב שלכולם יהיה זמן נלך לאיזה מקום ונתקוף עובדים זרים שלילכו לארץ שלהם מה הם באים לכאן....
כול מי שרוצה להקים תקבוצה הזאתי שנתקוף תעובדים זרים לפני שנתקוף תערבים המסריחים יש לנו כמה דברים לתקן במדינה הזאת אני רואה אנשים שאין עבודה בגלל העובדים הזרים....שתופסים להם תמקום העבודה...
כול מי שרוצה לשתתף שישלח לי בפרטי שאני יספור אני צריך לפחות 50 בתןך התחלה שתכתוב כרוזים ברחובות שידעו שאחנו בדרך
--- סוף ציטוט ---
תגיד לי מה אתה בסדר? להתקיף ערבים עוד בסדר אבל מה העובדים הזרים עשו לך? מה הפיליפיני עשה לך? טבח בעם היהודי? תן לו לעבוד בעבודות פשוטות כמו בניין במקום שערבים יעבדו בעבודות האלה. שירוויח תגרושים שלו וישלח אותם למשפחה בתאילנד או בפיליפינים שגוועת ברעב ושום מדינה לא דואגת לכפרים שלהם לאוכל, כסף או סיוע רפואי.
גור אריה, אמרת מצויין, ישר כוח.
יחיאל:
--- ציטוט של: Arye על יוני 29, 2008, 22:58:32 ---תגיד לי מה אתה בסדר? להתקיף ערבים עוד בסדר אבל מה העובדים הזרים עשו לך? מה הפיליפיני עשה לך? טבח בעם היהודי? תן לו לעבוד בעבודות פשוטות כמו בניין במקום שערבים יעבדו בעבודות האלה. שירוויח תגרושים שלו וישלח אותם למשפחה בתאילנד או בפיליפינים שגוועת ברעב ושום מדינה לא דואגת לכפרים שלהם לאוכל, כסף או סיוע רפואי.
גור אריה, אמרת מצויין, ישר כוח.
--- סוף ציטוט ---
ברוך הבא קודם כל לפורום!!
דבר ראשון צודק, באמת עדיף שהם יעבדו מאשר ערבים ועדיף שהכסף ילך אליהם.
דבר שני זה לא רלוונטי בקשר לזה שהמשפחות שלהם בפיליפינים ובתאילנד גוועות ברעב
ושום מדינה לא דואגת להם לאוכל, קודם כל אנחנו נפתור את הבעיות שלנו...וזה בתכלס
לא מעניין אף אחד ואני בטוח שגם את הקבלנים שמביאים אותם זה לא מעניין והם לא חושבים
על להציל את המצב הכלכלי שלהם, הם חושבים על כסף- עבודה של יהודים יקרה, עבודה של
ערבים/פיליפינים - זולה בהרבה!
בכל מקרה לא מפריע לי שפיליפינים יעבדו כי גם ככה יהודים לא רוצים לעבוד בבניין..
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה