כתב נושא: האם גלעד שליט יותר חשוב מתושבי הדרום שמופגזים?  (נקרא 2122 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

Aaron

• אורח
מקדמים הסכמים עם מחבלים מוסלמים נאצים על מנת לשחרר את החייל, שזה טעות גדולה מאוד. צריך לנסות לשחרר את החייל בעזרת איומים והפצצות מסיביות, ואם זה לא עוזר - אז חבל ואין מה לעשות, אבד לנו חייל, אבל המוסלמים הנאצים לא ירצו לחטוף יותר חיילים כי הם ידעו מה המחיר.

לדעתי מישהו שנרצח מקסאם זה דבר יותר גרוע מחייל חטוף. ובטחונה של מדינה כולל ההרתעה שלה יותר חשובים מחייל חטוף. ישראל לא צריכה להתקפל לכנופיית מחבלים בגלל חייל חטוף. מפחדים להפציץ בעזה כי אז גלעד שליט יהיה בסכנה...

הנאצים יחטפו עוד חייל ועוד חייל ונתחיל לשחרר אלפי מחבלים על כל חייל? מה זה השטויות האלה? ממתי בכלל מנהלים דיונים עם מחבלים?, גם כשנחטף חייל, אסור לדבר עם המחבלים כדי להביא לשחרורו, צריך לאיים ולהפגיז קשות. המטרה זה להגיע למצב שהמוסלמים הנאצים לא יירצו בכלל לחטוף חיילים והם רק ירצו שנעזוב אותם בשקט.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
האם גלעד שליט יותר חשוב מתושבי הדרום שמופגזים?
« להגיב #1 ב- : יוני 19, 2008, 15:43:50 »
אתה כל כך צודק !!
חבל שאין מישהו שחושב כמוך בדרג הבכיר בממשלה!!
אבל לצערינו בגלל שאין מישהו שיעשה את מה שאמרת אז צריך למצוא דרך אחרת לשחררו...
אני לא בא עם הצעה שישחררו מחבלים, מי שצריך לקבל את ההחלטות אני מקווה שימצא פתרון
כי הקטע עם גלעד שליט שזה עשה נזק במורל של האזרחים ושל החיילים ושל אלא שאמורים להתגייס !! אני מאמין שקרה
לך ששאלת מישהו אם הוא הולך ליהיות קרבי ואז הוא ענה לך : "מה אתה רוצה שאני יגמור כמו שליט?! " על זה אני מדבר
שאם לא ישחררו אותו והוא יהיה רון ארד מס' 2 זה הפעם באמת יהיה חתיכת נזק =/
נתפלל לקב"ה שיוביל אותנו אל הפתרון הנכון  :smil037:

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #2 ב- : יוני 19, 2008, 15:45:52 »
זה מה שמעצבן אותי.
תכלס החיילים מתגייסים כדי להגן על האזרחים לא כדי לסכן אותם.
כשחייל מתגייס הוא צריך לדעת שהוא לוקח את הסיכון שמשהו יכול לקרות לו,ולא משנה מה קורה לא אסור לגרום לזה להגיע לסיכון העם.
טמטום גמור....
רק בישראל נאחוי...
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #3 ב- : יוני 19, 2008, 16:18:05 »
אני אומר לכם, גלעד שליט הוא רון ארד הבא, הוא יופקר אך בכל זאת יהיה מחיר דמים כבד...