כתב נושא: שכונת הגיבורים....  (נקרא 2728 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הלוואי ויבנה המקדש בקרוב ותבוא הגאולה!!
שכונת הגיבורים....
« ב- : יוני 03, 2008, 16:55:41 »
בס"ד
הי'יתי בשבת במאחז.. מישהו הי'ה?
ביום שיש הגעתי לבית החדש עם 2 חברות והגענו מוקדם אז הלכנו לטי'יל ואז הלכו לאיזה עיר ערבית או משהו כזה ולא ידענו שזה מסוכן("מסוכן")כי אין שם י'הודים(דוקא הי'ה קצת מכוניות י'הודיות...) ואז החי'ילים באו והתחילו לצעוק עלינו ואמרנו להם שאנחנו נכנסות ואם הם רוצים שיאבטחו אותנו אם לא אז לא ואז החי'יל אמר "טוב תכנסו אנחנו לא מאבטחים אתכם"(כנראה הוא חשב שבלי שהם "ישמרו" עלינו לא נכנס...ואז נכנסנו והלכנו וזה בכלל לא מסוכן ואז הגענו לאברהם אבינו עוצר לידינו ג'יפ של הצבא ושאל אותנו עם באנו דרך קרית ארבע ולא הבנו מה הוא רוצה כי באנו מחברון ואז הוא אמר שהם מחפשים 3 בנות שנכנסו ולא מוצאים אותם ואז אמרתי לו שאנחנו בסדר והמשכנו ללכת ולא התי'יחסנו אליו כ"כ...חחח כנראה הם אחרי זה חיפשו אותנו ולא מצאו ואז הם חשבו שאולי חטפו אותנו או משהו... והי'ה איזה ערבי אחד שרצה לעבור עם העיזים שלו ועמדנו ולא הסכמנו לזוז ואז הוא התחיל קצת בלאגן ואז הגיעו חי'ילים(אלה דווקא חי'ילים חמודים ולא מפגרים..) ואמרו לערבי ללכת והוא אמר למה אז הם אמרו לא שזה פקודה אז הוא הצביע עלינו ושאל "מי נתן פקודה? הם?" אז אמרתי לו השם והשם הוא המלך! והארץ שי'יכת לו אז קח מטוס ולך מפה.." ואז החי'ילים העיפו אותו ואז התחלנו לעלות לבית החדש ואיזה ערבי'ה והבת שלה היו לפנינו והבת שלה מתה מפחד ושתי'הן רועדות ואז היא קיללה בערבית אז אני וחברה שלי(השני'ה פחדה קצת לעשות בלאגן..) התחלנו לקלל ולצעוק עלי'הן ואז הם התחילו לרוץ אז רדפנו אחרי'ה והן מתו מפחד ואז היא הרימה אבן ובאה לזרוק עלינו אז אמרתיי לחי'יל שיש לה אבן ביד והוא התחיל לצעוק עלי'ה ולקלל אותה(וזה מזכיר שבצעדה בחווארה זה הי'ה חי'ילים מיצהר ואיזה חי'יל לקח מילדה ערבי'ה את הגלידה וזרק את הגלידה על הרצפה..) ואז עלינו לבית החדש כי הי'ינו עי'יפות בערב שבת הי'ה בסדר(אכלנו בחזון דוד והבנים במאחז ובבוקר הפוך..) ואז בצהרי'ים הי'ה סיור ואז התחילו הבלאגנים שנכנסו לבית של ערבים ואיזה ערבי יוצא ואומר לחי'יל"חי'יל למה זורקים לי אבנים על בית?" אז החי'יל אומר לו "לא יודע אני באתי למנוע את זה.."(וזה דוגמא לחי'יל מסכן.. שלא יודע מה הוא עושה..) ואז הלכנו למקום הזה בחברון שיש שם רק ערבים וי'הודים אפילו לא נוסעים שם..ואז התחילו מכות קללות ועצרו מישהו..(ודרך אגב לכל שונאי החרדים הי'ה שם חרדים שעשו בלאגן וחרדי אחד שהוא כהניסט..) ואז המשכנו בצעדה והיו מולנו ערבים על מוטות ביד והם אמרו לנו בזלזול" נו תעברו" אז עברנו והם לא העיזו לעשות לנו כלום..ואז הי'ה לנו שיחה עם יפעת אלקובי(היא פשוט חמודה!) ובערב הי'ה שיחה עם הרבנית לוינגר.. ואז הי'ה לי טרמפ הביתה עם משפחה מהבית החדש..
ופעם הבאה כדאי שתבואו כדי שי'הי'ה הרבה הרבה אנשים..
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שכונת הגיבורים....
« להגיב #1 ב- : יוני 03, 2008, 17:01:58 »
בס"ד
ועוד משהו הי'ינו עם האולפנה בריקודגלים ביפו(אל דאגה הבנות של האולפנה שלי ואני לא החזקנו דגל!) ואז הערבים היו מאושרים כאילו באנו לחזק אותם אז כדי להראות שלא באנו בשבילם צעקנו עלי'הם והם קיללו אותנו אז קיללנו אותם בחזרה... ואז רצינו שי'הי'ה מופרד והי'ה כמה חילוני'ים אז אמרנו להם לעבור לבנים והם אמרו טוב ולא עברו אז הלכנו עוד הפעם ואז הם עברו חוץ מאיש אחד אז באנו ואמרנו לו שילך בבקשה לבנים כי זה אירוע דתי ואז הוא התחיל לאי'ים עלינו שהוא עוד מעט מוציא תעודה ועוצר אותנו(וואי איזה פחד.. :idiot2:) ואז שאלתי אותו "על מה? על הפרדה בלתי חוקית?" ואז הוא אמר "איפה האזיקים איפה?" קיצר הוא חושב שהוא מפחיד אבל הוא הי'ה פשוט מטומטם כי בכלל לא פחדנו ממנו :idiot2: :idiot2: ....
ובלי נדר אני לא הוכת לריקודגלים יותר......
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שכונת הגיבורים....
« להגיב #2 ב- : יוני 03, 2008, 17:04:27 »
כל הכבוד לכן  O0
סתם שאלה..
למה אחרי כל אות שנייה את שמה "גרש" ( ' ) ???

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שכונת הגיבורים....
« להגיב #3 ב- : יוני 03, 2008, 17:12:00 »
בס"ד
כדי להפריד בין יוד וליוד ובין יוד להי כדי שלא י'הי'ה שם השם..
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שכונת הגיבורים....
« להגיב #4 ב- : יוני 03, 2008, 17:21:16 »
בס"ד
כדי להפריד בין יוד וליוד ובין יוד להי כדי שלא י'הי'ה שם השם..
אהה צודקת, תודה על ההסבר =]

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
שכונת הגיבורים....
« להגיב #5 ב- : יוני 03, 2008, 18:12:06 »
בס"ד
הי'יתי בשבת במאחז.. מישהו הי'ה?
ביום שיש הגעתי לבית החדש עם 2 חברות והגענו מוקדם אז הלכנו לטי'יל ואז הלכו לאיזה עיר ערבית או משהו כזה ולא ידענו שזה מסוכן("מסוכן")כי אין שם י'הודים(דוקא הי'ה קצת מכוניות י'הודיות...) ואז החי'ילים באו והתחילו לצעוק עלינו ואמרנו להם שאנחנו נכנסות ואם הם רוצים שיאבטחו אותנו אם לא אז לא ואז החי'יל אמר "טוב תכנסו אנחנו לא מאבטחים אתכם"(כנראה הוא חשב שבלי שהם "ישמרו" עלינו לא נכנס...ואז נכנסנו והלכנו וזה בכלל לא מסוכן ואז הגענו לאברהם אבינו עוצר לידינו ג'יפ של הצבא ושאל אותנו עם באנו דרך קרית ארבע ולא הבנו מה הוא רוצה כי באנו מחברון ואז הוא אמר שהם מחפשים 3 בנות שנכנסו ולא מוצאים אותם ואז אמרתי לו שאנחנו בסדר והמשכנו ללכת ולא התי'יחסנו אליו כ"כ...חחח כנראה הם אחרי זה חיפשו אותנו ולא מצאו ואז הם חשבו שאולי חטפו אותנו או משהו... והי'ה איזה ערבי אחד שרצה לעבור עם העיזים שלו ועמדנו ולא הסכמנו לזוז ואז הוא התחיל קצת בלאגן ואז הגיעו חי'ילים(אלה דווקא חי'ילים חמודים ולא מפגרים..) ואמרו לערבי ללכת והוא אמר למה אז הם אמרו לא שזה פקודה אז הוא הצביע עלינו ושאל "מי נתן פקודה? הם?" אז אמרתי לו השם והשם הוא המלך! והארץ שי'יכת לו אז קח מטוס ולך מפה.." ואז החי'ילים העיפו אותו ואז התחלנו לעלות לבית החדש ואיזה ערבי'ה והבת שלה היו לפנינו והבת שלה מתה מפחד ושתי'הן רועדות ואז היא קיללה בערבית אז אני וחברה שלי(השני'ה פחדה קצת לעשות בלאגן..) התחלנו לקלל ולצעוק עלי'הן ואז הם התחילו לרוץ אז רדפנו אחרי'ה והן מתו מפחד ואז היא הרימה אבן ובאה לזרוק עלינו אז אמרתיי לחי'יל שיש לה אבן ביד והוא התחיל לצעוק עלי'ה ולקלל אותה(וזה מזכיר שבצעדה בחווארה זה הי'ה חי'ילים מיצהר ואיזה חי'יל לקח מילדה ערבי'ה את הגלידה וזרק את הגלידה על הרצפה..) ואז עלינו לבית החדש כי הי'ינו עי'יפות בערב שבת הי'ה בסדר(אכלנו בחזון דוד והבנים במאחז ובבוקר הפוך..) ואז בצהרי'ים הי'ה סיור ואז התחילו הבלאגנים שנכנסו לבית של ערבים ואיזה ערבי יוצא ואומר לחי'יל"חי'יל למה זורקים לי אבנים על בית?" אז החי'יל אומר לו "לא יודע אני באתי למנוע את זה.."(וזה דוגמא לחי'יל מסכן.. שלא יודע מה הוא עושה..) ואז הלכנו למקום הזה בחברון שיש שם רק ערבים וי'הודים אפילו לא נוסעים שם..ואז התחילו מכות קללות ועצרו מישהו..(ודרך אגב לכל שונאי החרדים הי'ה שם חרדים שעשו בלאגן וחרדי אחד שהוא כהניסט..) ואז המשכנו בצעדה והיו מולנו ערבים על מוטות ביד והם אמרו לנו בזלזול" נו תעברו" אז עברנו והם לא העיזו לעשות לנו כלום..ואז הי'ה לנו שיחה עם יפעת אלקובי(היא פשוט חמודה!) ובערב הי'ה שיחה עם הרבנית לוינגר.. ואז הי'ה לי טרמפ הביתה עם משפחה מהבית החדש..
ופעם הבאה כדאי שתבואו כדי שי'הי'ה הרבה הרבה אנשים..
בס''ד
יישר כוח  על מסירות נפשכן למען קדושתה של ארץ-הקודש !! אתן משמשות דוגמא אמיתית לקידוש השם ברבים !!, הקב''ה ישמרכן ותזכו לסיעתא דשמיא וימלא הקב''ה כל משאלותיכן לטובה לעבודתו יתברך אכי''ר !!--ולכולם -קחו דוגמא ממעשיהן של אותן בנות-ישרא-ל שאהבת ארץ-הקודש מגולמת במעשיהן ,שום ערב-רב ובני-בריתו הרוצחים האויבים הערבים הנאצים יש''ו אינם יכולים להרע לשום יהודי באשר הוא אם כלל העם היהודי הי'ה דבק במסירות נפש כזו במטרה להשיג בע''ה וישועתו את השליטה היהודית הימנית האמיתית על ארץ-הקודש השלמה ,ולהכניס בה ציביון יהודי אמיתי ולעודד הגירתו של האויב הערבי הנאצי יש''ו מכלל חלקיה !! ונזכה במהרה לזאת והקב''ה יגאלנו במהרה גאולה שלמה  למען שמו יתברך הנקרא עלינו , וישלח לנו במהרה גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''