חדשות ודיונים > דיון כללי

- הודעה אישית שלי לגבי השידור של היום -

<< < (2/3) > >>

בייקר:
ליאורסו אם מרזל לא יעבור את אחוז החסימה קולך ילך לליכוד לפי חוק באדר עופר הקולות האבודים הולכים למפלגה הגדולה ביותר.

שלגון:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 29, 2007, 09:55:18 ---במצב של גירוש כל ימני חשוב ואז מי שיעזור למנוע גירוש הוא בצד שלנו ולהפך.

--- סוף ציטוט ---

אני מסכים. ואת הבחירה שלי אעשה בעיקר לפי הכלל הזה.

--- ציטוט של: liorso על ינואר 29, 2007, 16:22:06 ---קודם כל בו לא נרוץ להחלטות כאלו. יותר קרוב לבחירות צריך יהיה לדבר על זה הסיפור עוד לא הסתיים.

--- סוף ציטוט ---

אני מסכים. ההודעה הקודמת שלי באמת הייתה מוקדמת מידי... בהחלט יתכן שעד אז אני אשתכנע שיש סיכוי.

--- ציטוט של: liorso על ינואר 29, 2007, 16:22:06 ---עדיף "לבזבז" קול למפלגה שלא תעבור במקום להצביע למפלגה בוגדנית לא אמיתית.

--- סוף ציטוט ---

עם זה אני לא מסכים. זה נכון שלכל אחת מהמפלגות ה"לא אמיתיות" יש במצע משהו שמרגיז אותנו, אבל עדיף לתת קול לאיחוד הלאומי מאשר לא להצביע בכלל ולהפקיר את הבמה לשמאלנים.

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 29, 2007, 22:15:25 ---ליאורסו אם מרזל לא יעבור את אחוז החסימה קולך ילך לליכוד לפי חוק באדר עופר הקולות האבודים הולכים למפלגה הגדולה ביותר.

--- סוף ציטוט ---

וזה גם בהנחה שהליכוד בכלל ינצח...

בייקר:
אם ליבני או אולמרט וקדימה ינצחו מצבנו יהיה רע ומר ואוי ואבוי אם קולנו האבוד יגיע אליהם.אז באמת כדאי להצביע לאיחוד הלאומי.
כי אם מרזל יכנס וביבי יהיה ראש ממשלה זה הרע במיעוטו.
לכן חששתי להצביע למרזל כי אולמרט ושרון הובילו בסקרים.למעשה קולות מרזל הלכו אליהם.
אנשים גם לא רצו לחתום על הסכם עודפים עם מרזל והחרימו אותו.
האיחוד הלאומי חתם קודם עם המפד"ל ובבחירות האחרונות עם הליכוד על הסכם עודפים.
אבל זהו שיקול.
אגב יש כאן צעירים מאד שבינתיים לא יכולים להצביע בכלל והם מתלבטים כאילו מחר הבחירות...
לדעתי שר פנים מהליכוד זה טוב לעלייה של חיים בן פסח לארץ וזה חשוב מאד.

liorso:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 30, 2007, 11:06:17 ---אגב יש כאן צעירים מאד שבינתיים לא יכולים להצביע בכלל והם מתלבטים כאילו מחר הבחירות...

--- סוף ציטוט ---

א) רוב הצעירים שכאן שלא יכולים להצביע כיום כנראה יוכלו להצביע בבחירות הקרובות!
ב) גם אם מישהו לא יכול להצביע ממש לא רע שיש לו מעורבות פוליטית!
ג) גם אם איאפשר להצביע אפשר לתמוך וגם לפעול למען מפלגה כלשהי לעודד אחרים להצביע בעדה.

בקיצור אין כל רע שגם הצעירים ביותר התלבטו ויחשבו קצת פוליטיקה, בדור הזה במיוחד.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: liorso על ינואר 30, 2007, 15:33:32 ---
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 30, 2007, 11:06:17 ---אגב יש כאן צעירים מאד שבינתיים לא יכולים להצביע בכלל והם מתלבטים כאילו מחר הבחירות...

--- סוף ציטוט ---

א) רוב הצעירים שכאן שלא יכולים להצביע כיום כנראה יוכלו להצביע בבחירות הקרובות!
ב) גם אם מישהו לא יכול להצביע ממש לא רע שיש לו מעורבות פוליטית!
ג) גם אם איאפשר להצביע אפשר לתמוך וגם לפעול למען מפלגה כלשהי לעודד אחרים להצביע בעדה.

בקיצור אין כל רע שגם הצעירים ביותר התלבטו ויחשבו קצת פוליטיקה, בדור הזה במיוחד.

--- סוף ציטוט ---
צודק ב-100 אחוז!
בלי צעירים שום מפלגה לא שווה כלום-חד וחלק!
הצעירים זה היסודות של המפלגה וכמו שאמר חברי היקר מעלי בבחירות הבאות גם אנחנו נוכל להצביע.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה