עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

מאמר של שמאלן בעד לתת לסוריה את רמת-הגולן

<< < (2/3) > >>

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: האנטר על יוני 01, 2008, 12:48:17 ---נץ,וראש הממשלה כאן לא מריונטה של הסי איי איי?מה ההבדל בין עבדאללה לאולמרט?
בוש לא רוצה שהגולן יהיה סורי כי הוא רואה בסוריה חלק מציר רשע.
אובאמה יפעל הפוך.זאת סיבה נוספת שמק'יין עדיף.

--- סוף ציטוט ---
גבאי ועד הקהילה שעתה שמו: אהוד אולמרט הוא מריונטה של כמה גורמים ולא רק של הסטייט-דיפרטמנט (שה-CIA מסונף אליו), הוא מריונטה של הציר שעובר בין הסטייט-דיפרטמנט והפנטגון, ומאידך מבית הוא מריונטה של חבורת הפנטגון הקוגניטבי (ע"ע http://hayamin.org/forum/index.php?topic=13158.0)

B.J SHAHAF:
אני גם בעד נסיגה מרמת הגולן.
אבל רק בהצבת תנאים מאוד נוקשים כלפי סוריה.
כמו למשל הפסקת התמיכה בארגוני הטרור והפסקת חימוש חיזבאללה.
נתיקת יחסי החוץ הבינלאומיים עם אירן.
וכמובן שזה יהפוך להסכם שלום וסוריה תעבור ישר מציר הרשע לצד שלנו.
אבל!.....
הסיכויים של מימוש החיזיון שלי מאוד אפסיים.
לכן, אני חושב שבמצב של היום אסור לסגת מהגולן.
רק עם סוריה באמת תתחייב על התנאים הללו.... אני יהיה בעד נסיגת הגולן.
מה דעתכם על העמדה שלי בנושא?

גור-אריה:
העמדה שלך היא תוצאה של צפייה מרובה מדי בטלויזיה..אני לא כועס עליך חלילה אבל אתה לא מכיר את הערבים מקרוב.
לידיעתך ערפת בהסכמי אוסלו הבטיח שהוא ילחם בטרור,ולמעשה מה שהוא עשה זה היה לפקד על הטרור ולרצוח אלפי יהודים.
מאז שנת 1909  נחתמו עשרות הסכמים עם הערבים באף הסכם הם לא עמדו!!,כל ההסכמים הופרו!

האם אתה היית מוכן להכנס להסקאות עם אדם שרימה אותך עשרות פעמים?? סוריה יכולה להבטיח מהיום עד מחר אבל לאחר שהיא תקבל את רמת הגולן,
היא תופנה נגדנו אבל אז כל השטחים השולטים יהיו בידם. ואם תכניס לזה גם את יהודה ושומרון(כי הלא גם הרשות הפלסטינאצית תדבר גבוהה גבוהה) והפכת את מדינת ישראל
למטווח ברווזים.

בקיצור: בסרט הזה כבר היינו....

יתרה מכך,רמת הגולן זוהי ארץ ישראל ארץ אבותינו וכך גם יהודה ושומרון! זאת הארץ ממנה גורשנו ע"י עמים רבים ביניהם האוייב הערבי המוסלמי הנאצי ימ"ש וזכרו.
לכאן שבנו כדי לקחת את ארצינו בחזרה! לאף אומה ולשון אין זכות לדרוש ממנו לוותר על הבית ממנו גורשנו!

אני יודע שבבתי הספר מלמדים אותך שטויות על כך שהערבים חיו פה מאות שנים,והיהודים הם רק מהגרים וכדו' אבל מי שלומד היסטוריה בעיון יודע שמדובר בשקרים חסרי בסיס!
הערבים הם הכובשים כאן והם המהגרים! זה שהמדינה לא קמה עד לפני60 שנה זה בגלל שלא היה מספיק אומץ עד אז. וגם לא סיוע בינלאומי. אבל זכוינו על ארץ ישראל היא
מאת הקדוש ברוך הוא ולא מידי אומות העולם. זה בקצרה את השאר תוכל ללמוד מקריאה בפורום שלנו. יש פה מאמרים נפלאים בפורומים השונים במיוחד בשלושת הפורומים הבאים:
1."איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית"
2."המאבק על ארץ ישראל"
3."האמת על דת האיסלם"
אני מציע לך לקרוא כמה שיותר בפורומים האלה כאן באתר,אתה תלמד הרבה דברים ותדע דברים שלא ידעת עד כה. שווה מאד לקרוא וללמוד! ואני משוכנע שאם אתה בחור חכם שרוצה
לדעת את האמת,ואוהב את עם ישראל(ואתה נשמע לי אחד כזה),אז אין ספק שדעותיך ישתנו מהקצה אל הקצה.

B.J SHAHAF:

--- ציטוט של: גור-אריה על יולי 24, 2008, 01:42:47 ---העמדה שלך היא תוצאה של צפייה מרובה מדי בטלויזיה..אני לא כועס עליך חלילה אבל אתה לא מכיר את הערבים מקרוב.
לידיעתך ערפת בהסכמי אוסלו הבטיח שהוא ילחם בטרור,ולמעשה מה שהוא עשה זה היה לפקד על הטרור ולרצוח אלפי יהודים.
מאז שנת 1909  נחתמו עשרות הסכמים עם הערבים באף הסכם הם לא עמדו!!,כל ההסכמים הופרו!

האם אתה היית מוכן להכנס להסקאות עם אדם שרימה אותך עשרות פעמים?? סוריה יכולה להבטיח מהיום עד מחר אבל לאחר שהיא תקבל את רמת הגולן,
היא תופנה נגדנו אבל אז כל השטחים השולטים יהיו בידם. ואם תכניס לזה גם את יהודה ושומרון(כי הלא גם הרשות הפלסטינאצית תדבר גבוהה גבוהה) והפכת את מדינת ישראל
למטווח ברווזים.

בקיצור: בסרט הזה כבר היינו....

יתרה מכך,רמת הגולן זוהי ארץ ישראל ארץ אבותינו וכך גם יהודה ושומרון! זאת הארץ ממנה גורשנו ע"י עמים רבים ביניהם האוייב הערבי המוסלמי הנאצי ימ"ש וזכרו.
לכאן שבנו כדי לקחת את ארצינו בחזרה! לאף אומה ולשון אין זכות לדרוש ממנו לוותר על הבית ממנו גורשנו!

אני יודע שבבתי הספר מלמדים אותך שטויות על כך שהערבים חיו פה מאות שנים,והיהודים הם רק מהגרים וכדו' אבל מי שלומד היסטוריה בעיון יודע שמדובר בשקרים חסרי בסיס!
הערבים הם הכובשים כאן והם המהגרים! זה שהמדינה לא קמה עד לפני60 שנה זה בגלל שלא היה מספיק אומץ עד אז. וגם לא סיוע בינלאומי. אבל זכוינו על ארץ ישראל היא
מאת הקדוש ברוך הוא ולא מידי אומות העולם. זה בקצרה את השאר תוכל ללמוד מקריאה בפורום שלנו. יש פה מאמרים נפלאים בפורומים השונים במיוחד בשלושת הפורומים הבאים:
1."איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית"
2."המאבק על ארץ ישראל"
3."האמת על דת האיסלם"
אני מציע לך לקרוא כמה שיותר בפורומים האלה כאן באתר,אתה תלמד הרבה דברים ותדע דברים שלא ידעת עד כה. שווה מאד לקרוא וללמוד! ואני משוכנע שאם אתה בחור חכם שרוצה
לדעת את האמת,ואוהב את עם ישראל(ואתה נשמע לי אחד כזה),אז אין ספק שדעותיך ישתנו מהקצה אל הקצה.

--- סוף ציטוט ---
כל ההסכמים שהופרו לא הופרו ע"י יישות מדינית, אלא ע"י ארגון שאיתו הגיעו להסכמים.
אתה טוען שסוריה יכולה להבטיח אבל לא לעמוד בהסכמים.
אני לא חושב ככה.
הדוגמא הכי טובה היא מצרים.... איתה הגענו להסכם שלום והיא עומדת לצידנו.
אמנם יש הפרות קלות של ההסכמים כדוגמת הברחות נשק בציר פילדלפי...
אבל....
אין לי בכלל אמון בממשל הסורי כיום.
מה שאני מנסה להגיד זה שכיישות מדינית קשה מאוד להפר הסכמים באופן בוטה כי אחרי זה יבואו סנקציות כלכליות מצד העולם.

גור-אריה:
ההברחות מציר פילדלפי זה לא הפרה? אז במקום לרצוח אותנו הם שולחים שליחים.. נו אז נגיד שצבא סוריה לא ירה מהגולן אבל הוא יקים ארגון טרור שיעשה זאת
זה משנה לך? אכפת לך מאיזה טיל תמות? תאמין לי שבשבילי זה אותו הדבר אני רוצה לחיות!!

אתה קצת תמים...אבל זה לא נורא!

סוריה כן יכולה להפר הסכמים! כמו שמצרים מפרה,אגב בטלויזיה המצרית מדברים יום יום על הצורך להשמיד את מדינת ישראל,מזל שיש שלום...
אגב ידוע לך שצבא מצרים הכפיל את עוצמתו פי 44? בשביל מה? תנחש...

כנ"ל לגבי סוריה! מה גם שהיום סוריה לא שולטת בסוריה..אירן שולטת שם ביד רמה!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה