אם אתה רוצה יש תוכנה שנקראת "תורת אמת" שקיבצו שם המון ספרי תורה ותלמוד עם רש"י ותוספות, משנה, גמרא, תנ"ך, הלכה, מוסר וכו' הנה האתר שממנו אתה יכול להוריד:
http://toratemetfreeware.com/Downloads.htm
ובכלל אני ממליץ לך ללמוד בחברותא עם מישהו מלומד ככה תוכל להבין יותר טוב והלמידה שלך תהיה באיכות הרבה יותר גבוהה.
תודה אני מוריד..
הייתי רוצה ללמוד עם עוד מישהו אבל חוץ המחברים הכי קרובים שלי איזה 2,3 אף אחד לא יודע את הקרבה שלי לדת...
ובכלל כל דבר שקשור לדת אני מסתיר בעיקר מההורים אם יש לך שאלות או הצעות או לא רק אתה מי שיש לו הצעות לאיך אומרים להורים שאני רוצה לחזור בתשובה כי אני דיי פחדן בקטע הזה.. המילים בכלל לא מתחננות לצאת לי מהפה במיוחד שאני עוד גר עם ההורים ובשיא הבגרויות של בית ספר חילוני עם מורים שרתים ערבושים ומורות שמאלניות..אני כבר מזמן מכיר באמיתות הדת ורוצה לחזור בתשובה אבל אני לא מסוגל להגיד את זה.. וגם יש לי ספקות בקשר לנגיד מה אני עושה אחריי זה אני לא מכיר זרמים כרגע אני דיי נטרלי ולא יודע לאן להשתייך.. חוץ מזה מה עושים עם הבגרויות,בצפר חברים כל זה..אם החברים אין בעיה הם כבר יודעים ואחד אפילו גם יש תיכנון לחזור בתשובה אב בגיל מבוגר..מבחינתי הייתי חוזר בתשובה עוד היום כי אני מברך על אוכל וגם ברכה אחרונה כמובן הכל בחשאיי בזמן האחרון גם שכנעתי את ההורים שלי ללכת לבית כנסת יום שישי שבתלמנחה וערבית שלא יטרפו.. אפילו שאבא שלי ואח שלי בכלל כל פעם קורא לי דתי ואבא שלי מתבדח על זה גם כן.. אבל אח של ממש בטוח שאני הולך לחזור בתשובה אפילו שאין משהוא חוץ ממלכת לבית כנסת בזמן האחרון שאני עושה שהוא לא לא כולל הדברים שהוא לא יודע מהם כמובן..
בקשר שללמוד עם חברים גם בגלל שאני לא יכול לעשות את זה ליד ההורים וגם בגלל שאחד מסורתי אבל אין לא סבלנות לזה ואחד חילוני והפעם היחידה שהוא יגע בגמרא לפי דעתי היא בגיל 40 .