חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

מי שלא ידע ולא שמע, להלן הבנה מה היא בגידה נוסח רבין.

<< < (2/2)

נץ וגאה בזה:
יוסו, העזרה היחידה שאני יכול לתת זה לנפץ לך את המיתוסים שהאביסו אותך בהם כל השנים ולקרוא לך להתעורר.

yossso:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ספטמבר 11, 2010, 20:51:58 ---יוסו, העזרה היחידה שאני יכול לתת זה לנפץ לך את המיתוסים שהבאיסו אותך בהם כל השנים ולקרוא לך להתעורר.

--- סוף ציטוט ---

תודה נץ. אני זוכר את הפרופגדנה בכל חור לאחר רצח רבין. הייתי נער ונראה לי שקראתי בעיתון שאיזו ילדה אומרת "רבין היה הרה"מ הראשון שהיה באמת משלנו - ישראלי צבר." משהו כזה.

1. להכניס מילים לפה של ילדה קטנה, כאילו היא לבד חשבה על זה, זה טריק ישן. אני לא מתרשם.
2. מה? בן פסח לא נולד בארץ, והוא יותר נאמן למדינה היהודית ממני. איזה טיעון חרטה "הוא צבר, אז הוא יותר משלנו." האמת שזה הפוך: דיברתי לפני חודש עם יהודי מאנגליה שמסתובב בארץ, הוא אמר "איך ייתכן שבארץ יש שמאלנים? מילא בחו"ל, אני יכול להבין. אבל בארץ?!". בארץ יש פחות נאמנות למדינת ישראל מאשר במדינות זרות. גם רמטכ"ל ארה"ב אוהב את ישראל יותר מרוב בני ישראל, ממה שהבנתי מדבריו. (הוא דיבר בחגיגות ה- 60 למדינה, הוא נראה לי אמיתי.)

התכוונת "האביסו". אני לא מתקן סתם. פשוט "הבאיסו" זה הביאו באסה, שגם זה נכון. המיתוסים גם הבאיסו, או 'ביאסו'.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: yossso על ספטמבר 12, 2010, 06:26:06 ---התכוונת "האביסו". אני לא מתקן סתם. פשוט "הבאיסו" זה הביאו באסה, שגם זה נכון. המיתוסים גם הבאיסו, או 'ביאסו'.

--- סוף ציטוט ---
פליטת מקלדת, כתיבה מהירה לפעמים יש החלקות

Rafoe:
http://kr8.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=98004

רבין - הרוצח מאלטלנה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה