כתב נושא: בעד מי אנחנו?  (נקרא 1777 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
בעד מי אנחנו?
« ב- : מאי 06, 2008, 10:45:36 »
שנה שלמה אני שומע ורואה סרטונים מצויינים שמבקרים את הקיים,באים בטענות מוצדקות ומוכיחים את המושחתים,הבוגדים,מסבירים את הטעויות,מראים את השלילי ומבליטים אותו.
אני מבין שבכדי לבנות משהו חדש צריך להרוס את הקיים.
הבנתי אנו תומכים במורשת הרב כהנא זצ"ל שנרצח וביקרנו מפלגות פוליטיות קיימות.הבנתי נגד מי אנחנו,אנחנו נגד בוגדים,ערבים,אנטישמים.
שאלתי אליכם היא בעד מי אנחנו?האם אנחנו בעד החרדים שהם חרדים לדבר השם?הם לומדים תורה.
האם אנחנו בעד המתנחלים שמקיימים מצוות ישוב ארץ ישראל?ומי מייצג את המתנחלים?אנחנו נגד מועצת יש"ע,בעד מי אנחנו אצל המתנחלים?בעד נדיה מטר ומי עוד?אנו בעד נוער הגבעות האם אנו בעד רבע מליון מתנחלים?
אנו בעד אוהדי בית"ר ירושלים,בעד מי שמוחה נגד העוול של חטיפת ילדי תימן.
אנו בעד עליה לארץ ישראל?העולים חייבים מדינה,האם אנו בעד המדינה?המדינה צריכה צבא?האם אנו בעד הצבא?
במה אנו תומכים?בתורת ישראל,ארץ ישראל,עם ישראל.מיהו עם ישראל?
למה לא ראיתי ושמעתי שנה שלמה את גיל אברהם,נועם פדרמן,חיים בן פסח עושים סרטון חיובי על עם ישראל?
מי מבקר את הקיים ומבליט את השלילי?התשקורת השמאלנית,האם עלינו להצטרף אליהם בביקורת?
כמו שנץ הביא הוכחות חותכות על השלילי בערבי ישראל אני יכול להביא הוכחות על החיובי ביהודים!נאמר תעשיית הייטק,רפואה מתקדמת,יהלומים,תפוזים,נשק משוכלל.
אנו רוצים לעודד יהודים לעלות לארץ ישראל.נניח שישמע יהודי דובר אנגלית בארה"ב את חיים ויאמר לו?השתגעת חיים אתה רוצה שאני אעלה למדינה המנוהלת בידי בוגדים מושחתים שרודפים יהודים ומעודדים את האויב הערבי?
דווקא כ"ך אמר שזאת הסיבה שהוא לא רוצה לעלות וכמוהו השותף של חיים לסרטונים.
האם אינכם רואים גם את הטוב בעם ישראל?למה המרירות הזאת?
איך הייתם מגדירים אדם שאומר שכולם לא בסדר?שאלתי אליכם מי כן בסדר?ספרו לי על דבר טוב שראיתם,ששמעתם בארץ ישראל,בעם ישראל בתקופה הנוכחית?
למה שלא יהיה סרטון חיובי של חיים בן פסח שיקרא ליהודים בארה"ב לעלות לארץ ישראל?נניח שחיים מסורב עלייה אבל מה עם 6 מליון יהודים בארץ ישראל?
קראתי את ספרו של הרב כהנא זצ"ל ומסקנתו שאחרי שהוקמה הליגה להגנה יהודית על כל היהודים לעלות לארץ ישראל!
אז איך כל היהודים יעלו למדינה שאנחנו כל כך מבקרים אותה?שאנו נגד הצבא שלה,המשטרה שלה?חלק גדול מתושביה?
הנה יום עצמאות ובמקום שגיל אברהם ונועם פדרמן יתגאו במדינה אני שומע ביקורת קטלנית.
ואם הרב כהנא פסק ויש מצוות ישוב ועליה לארץ ישראל האם אינכם רואים סתירה בין האוירה השלילית,המלנכולית,הביקורתית שנשמעת בסרטונים ונקראת בפורום לבין זה שאנו רוצים שיהודים יעלו למדינת ישראל ויישבו את ארץ ישראל.
חיים קורא ליהודים בארה"ב ללמוד עברית?מדוע כדי שידברו עם הערב רב?ישבו עם הבוגדים השמאלנים?
ניצחנו את הערבים במלחמות,השמדנו כורים גרעינים ערבים,שחררנו חטופים במבצע אנטבה,חיסלנו מחבלים זה דבר טוב.
בזמנו קראתי ירחון שנקרא נתיב זה כתב עת ימני שיוצא אחת ל3 חודשים וקראתי מכתב למערכת שנכתב שם:מישהי כתבה שהיא מבטלת את המנוי בשל העתיד השחור שרואים הימנים למדינת ישראל,אפוקליפסה עכשיו!
אני חש תחושה דומה שכאן מתרכזים אך ורק בשלילי ואנשים פסימיים ואיבדו את האופטימיות,הרי אמונה בקב"ה גורסת שהוא ידאג לעם ישראל בשל ברית בין הבתרים.
אני מקווה שגיל אברהם וחיים בן פסח ישימו לב ויתייחסו גם לחיובי וידברו עליו.הבנתי מצויין שנעשו עוולות,פשעים,מעשי שחיתות ובוגדנות אבל נעשו מעשים טובים למשל בידי אצ"ל,לח"י,צבא ההגנה לישראל.
החרדים עושים מעשי חסד וגמילות חסדים.גם המתנחלים גיבורים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
בעד מי אנחנו?
« להגיב #1 ב- : מאי 06, 2008, 17:43:43 »
בס"ד

"תיקון עולם במלכות ש-די" פירושו תיקון פגמים, סילופים, עיוותים, זיופים ושקרים שחדרו לתודעה הקולקטיבית האנושית, במיוחד אלו שחדרו לתודעה הקולקטיבית של עם ישראל, והצעד הראשון להשגת מטרת התיקון הוא הכרה במצב העגום הקיים והפצת האמת.  זה בדיוק מה שחיים עושה.  את אלו שיש לשבח (מתנחלים, חילוניים נאמנים וטובים) הוא משבח, ואת אלו שצריך לגנות ולקלל (שמאלנים, שונאי ישראל, "דתיים" מזוייפים צבועים משת"פים של שונאי ישראל כל אלו ימח שמם וזכרם) הוא מגנה.  זה הכל.  בזמנם של ירמיהו, ישעיהו, יחזקאל, חבקוק, עמוס ושאר נביאי ה', היו הרבה נביאי שקר שפנו אל העם ואמרו להם, "אל תקשיבו לו, הוא יותר מדי שלילי, הכל יהיה בסדר".  דברים חיוביים כמו "תעשיית היי-טק מהמתקדמות בעולם" ו"הצבא החזק במזרח התיכון" אינם מרשימים יהודים אמוניים שרואים בכך הסתמכות יהירה וחצופה על "כחי ועוצם ידי", ומצד שני המספר הרב של ישיבות, תלמידי חכמים וחוזרים בתשובה בעשורים האחרונים לא ירשים חילוני "ימני" שלמרות היותו שפוי ופטריוטי ששונא ערבים ושמאלנים, הושפע ע"י משרד ה"חינוך" והתשקורת להסתכל על יהודים אמוניים כפרימיטיבים אוכלי חינם ומשתמטים משרות בצה"ל.  לכן חיים מתרכז בנושאים שעליהם יש הסכמה כללית בכל המגזרים בקרב היהודים השפויים, אמוניים וחילוניים כאחד, וגם אם הנושאים שליליים, עדיף לעסוק בהם מאשר בנושאים אחרים שיגררו מחלוקת.  בכל אופן, זו דעתי האישית.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
בעד מי אנחנו?
« להגיב #2 ב- : מאי 06, 2008, 19:45:12 »
תשובה יפה וממצה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בעד מי אנחנו?
« להגיב #3 ב- : מאי 06, 2008, 21:18:11 »
פסימי הוא אופטימיסט ריאלי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.