בס''ד
תחת הגלות שבתוך ארץ-הקודש ומערכת הדיכוי של השלטון השמאלני הציוני ממלכתי בולשביקי --יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת ,אנו חיים בבחינת '' היא הסיר ואתם הבשר '' ר''ל --ומכיוון שהשלטון השמאלני הציוני בולשביקי פוחד ממצב שהעם היהודי היושב בארץ-הקודש י'הי'ה חשוף לאמת ,ואז יפעל לזרוק את אותו ערב-רב נלוז ומתועב לאלף אלפי עזאזל ,לכן הוא מכניס מציאות של שיעבוד פיננסי לחובות ,למיסים ולמשכנתאות של יהודים בשיא תקופת חייהם , ופחד ודאגה לבאות ,שמכניסים את המצב של קשות-יום מתמדת שגורמת לכלל העם היהודי היושב בארץ-הקודש ,להתעלם ממעשי הרצח והנבלה שעושה בנו האויב הערבי הנאצי יש''ו ,והדבר דומה לעובדה של ''תחזית מזג-אוויר'' ,שבאותה מידה שמתייחסים אליה מתייחסים לרצח המוני ר''ל שעושה האויב הערבי הנאצי בעם היהודי היושב בארץ-הקודש ,רק לרגע ואז '' עוברים לסדר היום '' !!, כמובן שיש כאן עוד תופעת לוואי של פחד ממעקב אחר מעורבים בפעילות פוליטית ,על-ידי גורמים כמו השב''כ ועוד גורמים של השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שמטילים אימתם על כלל הגולשים באינטרנט ,ואתר כמו שלנו מועד למעקב כזה ולכן אף אחד לא רוצה להיות קשור במעורבות ישירה אלינו, למרות שרוב העם היהודי היושב בארץ-הקודש תומך בדרכנו האמיתית ברוח דרכו של גדול-דורנו כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא זצוק''ל הי''ד זיע''א . על-כן אנו אומרים לכולם כאן בפורום , שאין לכם מה לפחד מה '' גסטאפ''ו השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י --כל עוד איננו מהווים סכנה מהותית וישירה לשליטתו בארץ-הקודש תובב''א ,הוא לא יפעל ולא יעשה מאומה , כי -אם יאסוף רשמים ,יפעיל '' משתתפים '' בפורום וינסה לדובב את המשתתפים , מכיוון שהפורום נותן לו מידע על התארגנויות שונות( שאסור שיבוצעו בצורה ישירה כאן בשום פנים ואופן ) ואישים שונים שהוא רוצה '' להכיר'' ועוד ,ולכן איננו מעוניין לסגור ערוצי-מידע !!--מהאמור לעיל אנו מזהירים את כלל המשתתפים בפורום שלא למסור מידע אישי לשום אדם בפורום , מכיוון שאינכם יודעים מי באמת נמצא בצד השני !!!--אולם כולם מוזמנים להשתתף בהצגת האמת לכל העם היהודי שזו מצוות עשה של פיקוח-נפש !!--וכן מצוות עשה של ''ואהבת לריעך כמוך'' !!שעלי'ה אמר ר' עקיבא בן-יוסף ע''ה זיע''א ש'' זוהי כל התורה כולה '' !!!
הגולה בארץ
אמת ויציב!
רק בתור דוגמא:יש לי חבר שהוא מאד ימני בדעותיו,הוא לומד במכללת ספיר ולאחרונה כזכור נפל קאסם בשטח המכללה. הוא נורא הזדעזע מהמלצת רה"מ "להתרגל",ובין השאר השתתף בהפגנה
שערכה מכללת "ספיר" נגד הממשלה. אך כשהצעתי לו ולשמפחתו לעשות צעד אחד קדימה ולבוא להיאבק ביהודה ושומרון,וליהיות מוכנים להשתתף(ואולי אף לארגן מתוך מכללה)הפגנות סוערות להפלת הממשלה
נתקלתי בתגובה מזעזעת:"ומה יהיה אחרי שאני יעצר ויפתח לי תיק? מי יפרנס אותי?" הסברתי לו שזה עניין קיומי,ואם לא נסתכן במעצר עכשיו,נצטרך לחתור נגד שלטון ערבי בארץ ר"ל(היו לא תיהיה) ולהסתכן
בעונש מוות.והוא ענה לי תשובה מזעזעת אף יותר:"אני יעזוב את הארץ,לפני שזה יקרה..."
אז זוהי המציאות בארצינו לצערינו,יהודים אדישים מאד מודאגים כל כך בדאגת הפרנסה ואינם מוכנים אפילו להציל את עמם ומולדתם מאסון,עקב אותה אדישות ולחץ החיים. איך מוציאים אדישים לרחוב?
הרב מאיר כהנא,בכוונה בחר לנאום את נאומיו בכיכרות העיר(בין השאר),זאת לא היתה בחירה סתמית!! הוא הכיר את העם בישראל,והוא הכיר את השלטון בישראל....הוא ידע שיפסלו אותו,והוא ידע
שהעם יהיה אדיש. ולכן רצה להרגיל את תומכיו לצאת לכיכר העיר,ולצאת לרחובות כדי שבבוא היום יהיה אפשר להוציא אותם להפגנות. והוא אפילו דיבר על כך לאחר שניפסל,מי שיחפש ביוטוב,
יוכל למצוא סרטונים של כנסים של הרב כהנא זצ"ל ממש לפני הרצח(כלומר בחודשים האחרונים)שבהם הוא מנסה לשכנע את תומכיו בארה"ב לתרום כסף כשהוא מדגיש שהיעד הוא הפגנות לקיום משאל עם,
והפגנות אחרות.
לצערי הרב,אני רואה ש"ממשיכי דרכו" לא הלכו בדרכו לגמרי,ולא המשיכו בנקודה בה עצר. אלא החזרו לתחילת דרכו,למרות שהעם כבר ידע שהוא צדק וצודק,ולמרות שהיו כבר מספיק תומכים,כדי
לדרוש את החזרת "כך" לכנסת. האם אנחנו לפחות נמשיך בדרכו? אני סבור שאין דרך אחרת להוציא את עם ישראל מהאדישות הזאת אלא בדרך של עצרות עם עם נואמים מקצועיים שידברו
אל לב העם ואל הניצוץ היהודי שבו,ויביאו אותו למוכנות אמיתית לצאת החוצה,למאבק. האינטרנט לא יכול להביא חריצות,הוא טוב להסברה,אך לבדו,הוא בלתי יעיל.