כתב נושא: חברים,חשוב מאד להגיב לכל הסרטונים!  (נקרא 5415 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
לכל חברי הפורום היקרים:

כמות התגובות לסרטונים של הימין האמיתי בפליקס,היה אמור ליהיות שווה לפחות כמו מספר המשתמשים הפעילים בפורום.
כל תגובה שאתם מגיבים לסרטון באתר פליקס גורמת שיותר אנשים יחשפו לסרטונים האלו. וזוהי מטרתינו,אתכם חיים כבבר לא צריך לשכנע בצדקת הדרך....
לעומת זאת אני שם לב שכמות המגיבים קטנה יחסית. תגיבו משהו,לא משנה מה!

בתור דוגמא הביא את הסרטון שאני העלתי "האם הרב כהנא צדק?!" כדי שתבינו למה חשוב להגיב ולדרג.

לחל ג של הסרטון הגיבו הכי הרבה,ובפעם האחרונה שבדקתי היו שם 340 צפיות.
לחלק ב'הגיבו מעט,ולחלק א' לא הגיבו בכלל והם עומדים עכשיו על 88 ו110 צפיות....פחות מחצי!!

רואים מזה אם הייתם מגיבים יותר לסרטונים של חיים יותר ויותר אנשים היו נחשפים למסר שלנו,וזה היה  מגביר את הסיכוי שעוד אנשים יצטרפו אלינו.תחשבו שביכולתינו להכפיל פי 3 את הנחשפים
למסר!!
אז בא נתחיל מהיום,סגרנו שכולם מגיבים לסרטון החדש של חיים על השואה? :word005: :question mark - big:
« עריכה אחרונה: מאי 01, 2008, 13:04:52 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חברים,חשוב מאד להגיב לכל הסרטונים!
« להגיב #1 ב- : מאי 01, 2008, 15:24:23 »
אני מגיב לכול הסירטונים ביוטוב קוראים לי שם toto233

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 01, 2008, 15:40:01 »
אני מגיב לכול הסירטונים ביוטוב קוראים לי שם toto233
תרשם גם לפליקס זה הרבה יותר חשוב!

בפליקס גולשים הרבה בני נוער יהדים והם הם קהל היעד שלנו! יש עדיפות ראשונה לפליקס,למרות שגם יוטוב חשוב.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #3 ב- : מאי 01, 2008, 20:55:15 »
בס"ד

אני מגיב לכל סרטון בפליקס....
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : מאי 02, 2008, 00:07:58 »
בס"ד

אני מגיב לכל סרטון בפליקס....
מגיב קבוע ואפילו כמה לכל סרטון...אבל יש פה כמה שלא מגיבים וחבל...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : מאי 02, 2008, 00:42:24 »
בס''ד

כל הכבוד גור, מה שאתה כותב נכון במאה אחוז. כשיש יותר תגובות בפליקס, זה מקדם את מקום הסרטון במנועי החיפוש. גם חיוני לדרג את הסרטונים ולהפוך אותם למועדפים.

אני עוקב אחרי הנתונים בפורום. יש לנו תוכנה שנותנת לנו מספרים מדויקים. כל יום מאות חברים גולשים לפורום. ממש כל יום. אבל הרוב המכריע לא מצטרף לדיונים. הם רק קוראים מה שכתוב פה. אינני מבין זאת, כי לעניות דעתי, זה תענוג בלתי רגיל לפתוח אשכולות בפורום ולהגיב לאשכולות שכבר נפתחו. ככה אני חושב לפחות.

והאדישות המוזרה הזאת גם נראית בתגובות לסרטונים.

אני סבור שאם מאות החברים שגולשים לפורום כל יום היו כותבים בפורום והיו מגיבים לסרטונים והיו מפיצים את הפורום - אם זה היה קורה, היינו תנועה המונית תוך שנה.

אחד מהאתגרים החשובים ביותר שלנו הוא לשבור את האדישות הישראלית. אם נעשה זאת בע''ה, נהיה בדרך לגאולה.
« עריכה אחרונה: מאי 02, 2008, 00:43:56 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #6 ב- : מאי 02, 2008, 01:56:45 »
בס''ד

כל הכבוד גור, מה שאתה כותב נכון במאה אחוז. כשיש יותר תגובות בפליקס, זה מקדם את מקום הסרטון במנועי החיפוש. גם חיוני לדרג את הסרטונים ולהפוך אותם למועדפים.

אני עוקב אחרי הנתונים בפורום. יש לנו תוכנה שנותנת לנו מספרים מדויקים. כל יום מאות חברים גולשים לפורום. ממש כל יום. אבל הרוב המכריע לא מצטרף לדיונים. הם רק קוראים מה שכתוב פה. אינני מבין זאת, כי לעניות דעתי, זה תענוג בלתי רגיל לפתוח אשכולות בפורום ולהגיב לאשכולות שכבר נפתחו. ככה אני חושב לפחות.

אני סבור שאם מאות החברים שגולשים לפורום כל יום היו כותבים בפורום והיו מגיבים לסרטונים והיו מפיצים את הפורום - אם זה היה קורה, היינו תנועה המונית תוך שנה.

אחד מהאתגרים החשובים ביותר שלנו הוא לשבור את האדישות הישראלית. אם נעשה זאת בע''ה, נהיה בדרך לגאולה.

בס''ד
תחת הגלות שבתוך ארץ-הקודש ומערכת הדיכוי של השלטון השמאלני הציוני ממלכתי בולשביקי --יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת ,אנו חיים בבחינת '' היא הסיר ואתם הבשר '' ר''ל --ומכיוון שהשלטון השמאלני הציוני בולשביקי פוחד ממצב שהעם היהודי היושב בארץ-הקודש י'הי'ה חשוף לאמת ,ואז יפעל לזרוק את אותו ערב-רב נלוז ומתועב לאלף אלפי עזאזל ,לכן הוא מכניס מציאות של שיעבוד פיננסי לחובות ,למיסים  ולמשכנתאות של יהודים בשיא תקופת חייהם , ופחד ודאגה לבאות ,שמכניסים את המצב של קשות-יום מתמדת שגורמת לכלל העם היהודי היושב בארץ-הקודש ,להתעלם ממעשי הרצח והנבלה שעושה בנו האויב הערבי הנאצי יש''ו ,והדבר דומה לעובדה של ''תחזית מזג-אוויר'' ,שבאותה מידה שמתייחסים אליה מתייחסים לרצח המוני ר''ל שעושה האויב הערבי הנאצי בעם היהודי היושב בארץ-הקודש ,רק לרגע ואז '' עוברים לסדר היום '' !!, כמובן שיש כאן עוד תופעת לוואי של פחד ממעקב אחר מעורבים בפעילות פוליטית ,על-ידי גורמים כמו השב''כ ועוד גורמים של השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שמטילים אימתם על כלל הגולשים באינטרנט  ,ואתר כמו שלנו מועד למעקב כזה ולכן אף אחד לא רוצה להיות קשור במעורבות ישירה אלינו, למרות שרוב העם היהודי היושב בארץ-הקודש תומך בדרכנו האמיתית ברוח דרכו של גדול-דורנו כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא זצוק''ל הי''ד זיע''א . על-כן אנו אומרים לכולם כאן בפורום , שאין לכם מה לפחד מה '' גסטאפ''ו השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י --כל עוד איננו מהווים סכנה מהותית וישירה לשליטתו בארץ-הקודש תובב''א ,הוא לא יפעל ולא יעשה מאומה , כי -אם יאסוף רשמים ,יפעיל '' משתתפים '' בפורום וינסה לדובב את המשתתפים , מכיוון שהפורום נותן לו מידע על התארגנויות שונות( שאסור שיבוצעו בצורה ישירה כאן בשום פנים ואופן ) ואישים שונים שהוא רוצה '' להכיר'' ועוד ,ולכן איננו מעוניין לסגור ערוצי-מידע !!--מהאמור לעיל אנו מזהירים את כלל המשתתפים בפורום שלא למסור מידע אישי לשום אדם בפורום , מכיוון שאינכם יודעים מי באמת נמצא בצד השני !!!--אולם כולם מוזמנים להשתתף בהצגת האמת לכל העם היהודי שזו מצוות עשה של פיקוח-נפש !!--וכן מצוות עשה של ''ואהבת לריעך כמוך'' !!שעלי'ה אמר ר' עקיבא בן-יוסף ע''ה זיע''א ש'' זוהי כל התורה כולה '' !!!

הגולה בארץ

« עריכה אחרונה: מאי 02, 2008, 02:03:16 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : מאי 02, 2008, 11:25:07 »
בס''ד
תחת הגלות שבתוך ארץ-הקודש ומערכת הדיכוי של השלטון השמאלני הציוני ממלכתי בולשביקי --יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת ,אנו חיים בבחינת '' היא הסיר ואתם הבשר '' ר''ל --ומכיוון שהשלטון השמאלני הציוני בולשביקי פוחד ממצב שהעם היהודי היושב בארץ-הקודש י'הי'ה חשוף לאמת ,ואז יפעל לזרוק את אותו ערב-רב נלוז ומתועב לאלף אלפי עזאזל ,לכן הוא מכניס מציאות של שיעבוד פיננסי לחובות ,למיסים  ולמשכנתאות של יהודים בשיא תקופת חייהם , ופחד ודאגה לבאות ,שמכניסים את המצב של קשות-יום מתמדת שגורמת לכלל העם היהודי היושב בארץ-הקודש ,להתעלם ממעשי הרצח והנבלה שעושה בנו האויב הערבי הנאצי יש''ו ,והדבר דומה לעובדה של ''תחזית מזג-אוויר'' ,שבאותה מידה שמתייחסים אליה מתייחסים לרצח המוני ר''ל שעושה האויב הערבי הנאצי בעם היהודי היושב בארץ-הקודש ,רק לרגע ואז '' עוברים לסדר היום '' !!, כמובן שיש כאן עוד תופעת לוואי של פחד ממעקב אחר מעורבים בפעילות פוליטית ,על-ידי גורמים כמו השב''כ ועוד גורמים של השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שמטילים אימתם על כלל הגולשים באינטרנט  ,ואתר כמו שלנו מועד למעקב כזה ולכן אף אחד לא רוצה להיות קשור במעורבות ישירה אלינו, למרות שרוב העם היהודי היושב בארץ-הקודש תומך בדרכנו האמיתית ברוח דרכו של גדול-דורנו כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא זצוק''ל הי''ד זיע''א . על-כן אנו אומרים לכולם כאן בפורום , שאין לכם מה לפחד מה '' גסטאפ''ו השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י --כל עוד איננו מהווים סכנה מהותית וישירה לשליטתו בארץ-הקודש תובב''א ,הוא לא יפעל ולא יעשה מאומה , כי -אם יאסוף רשמים ,יפעיל '' משתתפים '' בפורום וינסה לדובב את המשתתפים , מכיוון שהפורום נותן לו מידע על התארגנויות שונות( שאסור שיבוצעו בצורה ישירה כאן בשום פנים ואופן ) ואישים שונים שהוא רוצה '' להכיר'' ועוד ,ולכן איננו מעוניין לסגור ערוצי-מידע !!--מהאמור לעיל אנו מזהירים את כלל המשתתפים בפורום שלא למסור מידע אישי לשום אדם בפורום , מכיוון שאינכם יודעים מי באמת נמצא בצד השני !!!--אולם כולם מוזמנים להשתתף בהצגת האמת לכל העם היהודי שזו מצוות עשה של פיקוח-נפש !!--וכן מצוות עשה של ''ואהבת לריעך כמוך'' !!שעלי'ה אמר ר' עקיבא בן-יוסף ע''ה זיע''א ש'' זוהי כל התורה כולה '' !!!

הגולה בארץ

אמת ויציב!

רק בתור דוגמא:יש לי חבר שהוא מאד ימני בדעותיו,הוא לומד במכללת ספיר ולאחרונה כזכור נפל קאסם בשטח המכללה. הוא נורא הזדעזע מהמלצת רה"מ "להתרגל",ובין השאר השתתף בהפגנה
שערכה מכללת "ספיר" נגד הממשלה. אך כשהצעתי לו ולשמפחתו לעשות צעד אחד קדימה ולבוא להיאבק ביהודה ושומרון,וליהיות מוכנים להשתתף(ואולי אף לארגן מתוך מכללה)הפגנות סוערות להפלת הממשלה
נתקלתי בתגובה מזעזעת:"ומה יהיה אחרי שאני יעצר ויפתח לי תיק? מי יפרנס אותי?" הסברתי לו שזה עניין קיומי,ואם לא נסתכן במעצר עכשיו,נצטרך לחתור נגד שלטון ערבי בארץ ר"ל(היו לא תיהיה) ולהסתכן
בעונש מוות.והוא ענה לי תשובה מזעזעת אף יותר:"אני יעזוב את הארץ,לפני שזה יקרה..."

אז זוהי המציאות בארצינו לצערינו,יהודים אדישים מאד מודאגים כל כך בדאגת הפרנסה ואינם מוכנים אפילו להציל את עמם ומולדתם מאסון,עקב אותה אדישות ולחץ החיים. איך מוציאים אדישים לרחוב?
הרב מאיר כהנא,בכוונה בחר לנאום את נאומיו בכיכרות העיר(בין השאר),זאת לא היתה בחירה סתמית!! הוא הכיר את העם בישראל,והוא הכיר את השלטון בישראל....הוא ידע שיפסלו אותו,והוא ידע
שהעם יהיה אדיש. ולכן רצה להרגיל את תומכיו לצאת לכיכר העיר,ולצאת לרחובות כדי שבבוא היום יהיה אפשר להוציא אותם להפגנות. והוא אפילו דיבר על כך לאחר שניפסל,מי שיחפש ביוטוב,
יוכל למצוא סרטונים של כנסים של הרב כהנא זצ"ל ממש לפני הרצח(כלומר בחודשים האחרונים)שבהם הוא מנסה לשכנע את תומכיו בארה"ב לתרום כסף כשהוא מדגיש שהיעד הוא הפגנות לקיום משאל עם,
והפגנות אחרות.

לצערי הרב,אני רואה ש"ממשיכי דרכו" לא הלכו בדרכו לגמרי,ולא המשיכו בנקודה בה עצר. אלא החזרו לתחילת דרכו,למרות שהעם כבר ידע שהוא צדק וצודק,ולמרות שהיו כבר מספיק תומכים,כדי
לדרוש את החזרת "כך" לכנסת. האם אנחנו לפחות נמשיך בדרכו? אני סבור שאין דרך אחרת להוציא את עם ישראל מהאדישות הזאת אלא בדרך של עצרות עם עם נואמים מקצועיים שידברו
אל לב העם ואל הניצוץ היהודי שבו,ויביאו אותו למוכנות אמיתית לצאת החוצה,למאבק. האינטרנט לא יכול להביא חריצות,הוא טוב להסברה,אך לבדו,הוא בלתי יעיל.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : מאי 02, 2008, 11:27:22 »
בס''ד

חיים,תעיין בתגובתי ל"גולה בארץ" בעניין,"כיצד להוציא את העם מהאדישות?"

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #9 ב- : מאי 02, 2008, 11:31:26 »
קוראים אותנו שמאלנים ואני אישית הפצתי את הפורום באתרים שמאלנים וכתבתי להם מיילים שיגלשו כאן ויכתבו כאן.לטענתם אנו מחוץ לחוק והם חוששים מהשב"כ.
הסברתי להם שדורית בייניש אישרה את מצע חזית ומצע חירות הזהה למצענו.
הם שמעו בתשקורת השמאלנית שכ"ך הוצאה מחוץ לחוק.
כתבו כאן גולשים שמאלנים וימנים מתונים וברחו מכאן כי תקפו אותם למשל גל ים.
מזה שנה שזאת תקופה ארוכה מתעצלים גולשים להפיץ את הסרטונים ואפילו לא נרשמו לתפוז וליוטיוב למרות שהתחננתי בפניהם לעשות כן.
הפורום הפך למעין ערוץ 7 שמאזינים ורואים סרטונים,כמו עיתון בשבע ופחות כותבים.
בפורום הליכוד שהיתה תנועת שלטון אין יותר מ20 גולשים.
אנו לא ארה"ב שם משתתפים יותר.
כתב כאן גולש ימני בן 13 שדודו ואביו אסרו עליו לגלוש כאן בטענה שלא יגייסו אותו לצבא והוא הורס את עתידו,טענה שקרית ומופרכת אבל עדיין קטין מחויב לשמוע להורה.
כתבו כאן גולשים תומכי מפלגות אחרות שעזבו עקב חילוקי דעות כמו תומכת בפייגלין.
לכתוב כאן צריך להיות אדם מזן מיוחד מאד:קשוח.
יש כאן כמה גולשים קשוחים שאם יכנס לכאן שמאלני הם יבריחו אותו מיד.
רוני עצמו גרם נזק לפורום והיתה בעיה עם תומכי ש"ס שתקפנו את הרב שלהם שזה מבחינתם בלתי נסבל.
עובדה שכתבנו כאן שנה והשב"כ והמשטרה לא הציקו לנו וכלום לא קרה לנו,להפך החכמנו,למדנו.
בגלל הבעיות האלה הטפתי לשמירה על החוק ולקבלה נאותה של גולשים וכמובן להפצה.
שוב זה שגור אריה נרשם לרוטר למשל ומפיץ אותנו זאת השיטה לעשות זאת.
על גולשים משלנו להרשם לפורום מוביל באקטואליה לכתוב שם קבוע לא ספאם ולהפיץ את הפורום שלנו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : מאי 02, 2008, 11:36:39 »
קוראים אותנו שמאלנים ואני אישית הפצתי את הפורום באתרים שמאלנים וכתבתי להם מיילים שיגלשו כאן ויכתבו כאן.לטענתם אנו מחוץ לחוק והם חוששים מהשב"כ.
הסברתי להם שדורית בייניש אישרה את מצע חזית ומצע חירות הזהה למצענו.
הם שמעו בתשקורת השמאלנית שכ"ך הוצאה מחוץ לחוק.
כתבו כאן גולשים שמאלנים וימנים מתונים וברחו מכאן כי תקפו אותם למשל גל ים.
מזה שנה שזאת תקופה ארוכה מתעצלים גולשים להפיץ את הסרטונים ואפילו לא נרשמו לתפוז וליוטיוב למרות שהתחננתי בפניהם לעשות כן.
הפורום הפך למעין ערוץ 7 שמאזינים ורואים סרטונים,כמו עיתון בשבע ופחות כותבים.
בפורום הליכוד שהיתה תנועת שלטון אין יותר מ20 גולשים.
אנו לא ארה"ב שם משתתפים יותר.
כתב כאן גולש ימני בן 13 שדודו ואביו אסרו עליו לגלוש כאן בטענה שלא יגייסו אותו לצבא והוא הורס את עתידו,טענה שקרית ומופרכת אבל עדיין קטין מחויב לשמוע להורה.
כתבו כאן גולשים תומכי מפלגות אחרות שעזבו עקב חילוקי דעות כמו תומכת בפייגלין.
לכתוב כאן צריך להיות אדם מזן מיוחד מאד:קשוח.
יש כאן כמה גולשים קשוחים שאם יכנס לכאן שמאלני הם יבריחו אותו מיד.
רוני עצמו גרם נזק לפורום והיתה בעיה עם תומכי ש"ס שתקפנו את הרב שלהם שזה מבחינתם בלתי נסבל.
עובדה שכתבנו כאן שנה והשב"כ והמשטרה לא הציקו לנו וכלום לא קרה לנו,להפך החכמנו,למדנו.
בגלל הבעיות האלה הטפתי לשמירה על החוק ולקבלה נאותה של גולשים וכמובן להפצה.
שוב זה שגור אריה נרשם לרוטר למשל ומפיץ אותנו זאת השיטה לעשות זאת.
על גולשים משלנו להרשם לפורום מוביל באקטואליה לכתוב שם קבוע לא ספאם ולהפיץ את הפורום שלנו.
אני חותם בשתי ידיים על העניין של הקשיחות,אסור לנו לקבל אנשים לא יפה! צריך להדגיש שכל יהודי יתקבל כאן בברכה!
זאת הדרך היחידה לגדול מעבר למה שאנחנו היום.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #11 ב- : מאי 02, 2008, 11:51:26 »
בס''ד

אני מעוניין להישאר חבר בפורום הזה ולא להיות חבר בפליקס לכן אני מגיב וכותב רק בפורום הזה ולא בפליקס או ביוטיוב.
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : מאי 02, 2008, 11:58:40 »
אני מעוניין להישאר חבר בפורום הזה ולא להיות חבר בפליקס לכן אני מגיב וכותב רק בפורום הזה ולא בפליקס או ביוטיוב.
למה זה צריך ליהיות סותר? מישהו מונע ממך להירשם לכל האתרים באינטרנט? זה בחיני חינם מה זה צריך להפריע?
להגיב שם זה רק 2 דקות שלוש פעמים בשבוע ומדי פעם שיש איזה סרטון של חבר,כל כך קשה??? עיקר כתיבתך יכולה ליהיות כאן,אבל למה שלא תגיב גם בפליקס ו ביוטוב?

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : מאי 02, 2008, 11:59:34 »
דרך אגב,אני לא מצליח להגיב ביוטוב,רק לדרג. מישהו יכול לעזור לי?

עשיתי שם יוזרניים אבל זה לא עוזר.
« עריכה אחרונה: מאי 02, 2008, 12:00:08 על ידי גור-אריה »

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : מאי 02, 2008, 15:50:27 »
אני  לא  יודע  איך  פותחים  אשכול  חדש, מי  שהוא  יוכל  לעזור  לי?

Aaron

• אורח
« להגיב #15 ב- : מאי 02, 2008, 16:38:10 »
אני  לא  יודע  איך  פותחים  אשכול  חדש, מי  שהוא  יוכל  לעזור  לי?

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #16 ב- : מאי 03, 2008, 21:58:13 »
למה זה צריך ליהיות סותר? מישהו מונע ממך להירשם לכל האתרים באינטרנט? זה בחיני חינם מה זה צריך להפריע?
להגיב שם זה רק 2 דקות שלוש פעמים בשבוע ומדי פעם שיש איזה סרטון של חבר,כל כך קשה??? עיקר כתיבתך יכולה ליהיות כאן,אבל למה שלא תגיב גם בפליקס ו ביוטוב?
בד"כ אתה צודק, אבל רוב הסרטונים בפליקס ויוטיוב הם שמאלניים ולכן לא ארצה להשתתף בחינגה שלהם ולתמוך במה שהם עושים.
כמובן שאם יש סרטון טוב של הימין האמיתי אני אהיה בין הראשונים להגיב עליו בפורום שלנו ואם יש צורך בכך אגיב גם ביוטיוב ובפליקס.
בכל אופן החל ממחר אי"ה ב"נ אתחיל להגיב על סרטונים של הימין האמיתי גם בפליקס ויוטיוב ואפתח שם חשבון!!!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #17 ב- : מאי 03, 2008, 22:06:48 »
בס''ד

הי חיים זה משה מה שלומך ? עדין לא קיבלתי תגובה ממך לשאלה האחרונה שכתבתי לך
ואני עדין ממתין
בתודה

[gif[/img]

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : מאי 03, 2008, 23:43:06 »
בד"כ אתה צודק, אבל רוב הסרטונים בפליקס ויוטיוב הם שמאלניים ולכן לא ארצה להשתתף בחינגה שלהם ולתמוך במה שהם עושים.
כמובן שאם יש סרטון טוב של הימין האמיתי אני אהיה בין הראשונים להגיב עליו בפורום שלנו ואם יש צורך בכך אגיב גם ביוטיוב ובפליקס.
בכל אופן החל ממחר אי"ה ב"נ אתחיל להגיב על סרטונים של הימין האמיתי גם בפליקס ויוטיוב ואפתח שם חשבון!!!
אוקי,אז בעזרת ה' לסרטונים של הימין האמיתי תגיב מעתה ואילך.

דרך אגב,גם לסרטונים של השמאל לא מזיק להגיב מדי פעם,אם אתה רואה שזה סרטון שנצפה על ידי הרבה אנשים חשוב מאד להגיב ולהוכיח את השקר שבדברי
יוצר הסרטון. לעיתים גם כן אני שם לב שסרטונים שמאלניים "זוכים" רק לתגובות נזעמות כמו "משת"פים של האוייב","עופו מהמדינה שלנו שמאלנים" ועוד רבים וטובים...
שנעשים על ידי יהודים טובים שלא קשורים אלינו,אך מבטאים את רוחו האמיתית של העם היהודי ולא כפי שמנסים להציג בתשקורת. במקרה כזה חשוב מאד לפרסם
בתגובה את כתובת האתר משהו בסגנון:"אם גם אתם רוצים לגרש את הבוגדים האלה מכאן-אז הצטרפו אלינו:http://hayamin.org" או "לסילוק המאפיה השמאלנית כנסו ל..."וכדו'
כך תוכל לגרום להרבה יהודים שחושבים כמונו להצטרף אלינו,ולמעשה בזכות השמאלני שהעלה את הסרטון הרעיון הכהניסטי יופץ...צחוק הגורל :)
« עריכה אחרונה: מאי 03, 2008, 23:44:25 על ידי גור-אריה »

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #19 ב- : מאי 07, 2008, 04:05:05 »
אוקי,אז בעזרת ה' לסרטונים של הימין האמיתי תגיב מעתה ואילך.

דרך אגב,גם לסרטונים של השמאל לא מזיק להגיב מדי פעם,אם אתה רואה שזה סרטון שנצפה על ידי הרבה אנשים חשוב מאד להגיב ולהוכיח את השקר שבדברי
יוצר הסרטון. לעיתים גם כן אני שם לב שסרטונים שמאלניים "זוכים" רק לתגובות נזעמות כמו "משת"פים של האוייב","עופו מהמדינה שלנו שמאלנים" ועוד רבים וטובים...
שנעשים על ידי יהודים טובים שלא קשורים אלינו,אך מבטאים את רוחו האמיתית של העם היהודי ולא כפי שמנסים להציג בתשקורת. במקרה כזה חשוב מאד לפרסם
בתגובה את כתובת האתר משהו בסגנון:"אם גם אתם רוצים לגרש את הבוגדים האלה מכאן-אז הצטרפו אלינו:http://hayamin.org" או "לסילוק המאפיה השמאלנית כנסו ל..."וכדו'
כך תוכל לגרום להרבה יהודים שחושבים כמונו להצטרף אלינו,ולמעשה בזכות השמאלני שהעלה את הסרטון הרעיון הכהניסטי יופץ...צחוק הגורל :)
הרעיונות שאתה מעלה כאן הם מעניינים ומועילים. נראה לי שאני אפיק מהם תועלת!