יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

נטורי קרתא הפגינו נגד "יום השואה הממלכתי"

(1/2) > >>

IRON_MAN:
בס"ד

למרות שאני מסתייג מהקבוצה החולה הזאת שניפגשת עם מכחישי שואה.
יש טיפת אמת בכל הזוהמה שהם מדברים
מכירת חמץ בפסח, אוכל לא כשר במסעות לפולין אישור טקס יום הנכבה בישראל
אין ספק שאנחנו מנסים להיות " גוי ככל הגויים בארץ ישראל"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3538329,00.html

שלמה:
מסכים אם חלק קטן מהדברים שהוא אומר.

כהניסט מהמרכז:
לצערנו הרב המדינה הזאת כבר מזמן לא יהודית ולא מזוהה עם שום דבר יהודי, לאט לאט אנחנו אוכלים את עצמנו מבפנים, ובסוף נשלם על זה בעוד כמה דורות של גלות.

דני ימני:
אני רוצה קצת לאזן כמה דברים פה.

היהדות כפי שהיא מצטיירת השנים האחרונות רחוקה מלהיות דת סובלנית.היא קיצונית למדי ומסמלת אך ורק את הפאן שהחרדים מאמינים בו.
קחו לדוגמא את פסח.ישבתי ודנתי עם חברים שלי בנושא (כן אני דיי אוהב פילוסופיה....)
ישבנו ומצאנו שמה שהיה לאבותינו במצרים זה הדיקט הזה שניקרא מצה (שאפילו קרקר יותר טוב ממנה ) אלה פיתה עירקית.ואני מקווה שרובכם יודע מה זה..
(הבסיס ללאפה עם שווארמה)

אז האנטיות שהציבור מגלה הוא תגובה של כפיה של שנים.אז לא להתמם ולא להעמיד פנים למה ומדוע.
הפוליטיקאים הדתים עושים כל שנה שריר בפסח על מנת שלא ימכר חמץ ומוצריו למי שאינו שומר כשרות יתרה וכל זאת על מנת שמי שכן לא יחולל כבודו.

ופה עולה שאלתי אל כלל מאמיני הפורום.

למה תמיד החילוני הלא מאמין חייב לקבל עליו את כל האמונות של הדתי\חרדי\תמהוני והשם יודע מה.

אבל ברגע שזה הפוך הדתי\חרדי\תמהוני ממש לא יכבדו את החילוני והם אפילו יצאו למלחמת תרבות על חתיכת מצה מול חתיכת לחם והכל בשם האמונה.

אני לא ממציא כלום כל שנה הסיפור חוזר על עצמו עשור אחר עשור והחרדים מנצחים על המצב כאילו הדת שייכת רק להם.
אבקש תגובותיכם בבקשה

rubi65:

--- ציטוט של: דני ימני על מאי 29, 2008, 08:43:12 ---אני רוצה קצת לאזן כמה דברים פה.

היהדות כפי שהיא מצטיירת השנים האחרונות רחוקה מלהיות דת סובלנית.היא קיצונית למדי ומסמלת אך ורק את הפאן שהחרדים מאמינים בו.
קחו לדוגמא את פסח.ישבתי ודנתי עם חברים שלי בנושא (כן אני דיי אוהב פילוסופיה....)
ישבנו ומצאנו שמה שהיה לאבותינו במצרים זה הדיקט הזה שניקרא מצה (שאפילו קרקר יותר טוב ממנה ) אלה פיתה עירקית.ואני מקווה שרובכם יודע מה זה..
(הבסיס ללאפה עם שווארמה)

אז האנטיות שהציבור מגלה הוא תגובה של כפיה של שנים.אז לא להתמם ולא להעמיד פנים למה ומדוע.
הפוליטיקאים הדתים עושים כל שנה שריר בפסח על מנת שלא ימכר חמץ ומוצריו למי שאינו שומר כשרות יתרה וכל זאת על מנת שמי שכן לא יחולל כבודו.

ופה עולה שאלתי אל כלל מאמיני הפורום.

למה תמיד החילוני הלא מאמין חייב לקבל עליו את כל האמונות של הדתי\חרדי\תמהוני והשם יודע מה.

אבל ברגע שזה הפוך הדתי\חרדי\תמהוני ממש לא יכבדו את החילוני והם אפילו יצאו למלחמת תרבות על חתיכת מצה מול חתיכת לחם והכל בשם האמונה.

אני לא ממציא כלום כל שנה הסיפור חוזר על עצמו עשור אחר עשור והחרדים מנצחים על המצב כאילו הדת שייכת רק להם.
אבקש תגובותיכם בבקשה

--- סוף ציטוט ---
אני נגד נטורי קרתא אבל בעד הדתיים הציוניים תלמידי הרב קוק זצ"ל. ראה גם את תגובתי לדבריך בקשר לאמונה במציאותו של אלוקים!!! http://hayamin.org/forum/index.php?topic=13172.msg93293#new

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה