שונות > הפצת הימין האמיתי

סרטונים על גזענות אשכנזית

<< < (3/4) > >>

El Blanco:

--- ציטוט של: MATAN על מאי 17, 2010, 13:02:01 ---יותר נכון להגיד שרוב השמאלנים אשכנזים!

--- סוף ציטוט ---

זה רלוונטי מה העדה שלהם?

El Blanco:

--- ציטוט של: yossso על ספטמבר 15, 2010, 11:51:18 ---ואני לא אוהב מרוקאים, וחלק מהעירקים.

--- סוף ציטוט ---

מזה לא אוהב? למה? מה ההבדל בינם לביני (יהודי רוסי) ובינך (אשכנזי אני מניח)?

שנאת חינם לא תהיה מקובלת כאן בשום אופן.

yossso:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על מאי 17, 2010, 12:29:19 ---הרב כהנא הוא ההוכחה המוחצת לכך.

--- סוף ציטוט ---

יש הבדל גדול בין אשכנזי אירופאי לאשכנזי אמריקאי. אשכנזי אירופאי לרוב איננו מתנחל. אשמח מאד לדעת שאני טועה.

וכן, יש אכן אמת בכך שחלק ניכר מהאשכנזים האירופאים, הם שמאלנים. אבל זה טבעי, הם פציפיסטים בגלל מלחה"ע ה- 2. צריך לעזור להם להבריא מהפציפיזם, במקום לתקוף אותם עם ביטויים כמו 'אשכנזי מניאק' וכו'.

הנה סרטון די מדהים:

ניצול שואה, שבא לארץ ונלחם בערבים. והוא ממש אומר במילים, שזה היה קשה כמו בשואה - או ניצחון או מוות, וחייבים להילחם.
לא צריך לראות את כל הסרט, רק את ה- 10 שניות האחרונות שלו.

G:
תפסיקו עם ההכללות המטופשות האלה.
לא כל האשכנזים שמאלנים וגם לא רוב,יש המון מזרחים שמאלנים,יש כל מיני גם כאן וגם כאן.
ואף אחד לא שונא את אף אחד,תפסיקו עם הבכיינות של שנות ה50/60 אנחנו בשנת 2010 תתעוררו.

Neo:
מכסחת היונים,
ראשית כל - ברוכה הבאה.

שנית, למרות שאני משוכנע שרבים מחברי הפורום חשו בכך אבל הם התנסחו בצורה עדינה יחסית, אני חייב לציין שמדברייך עולה ריח רע של גזענות או בורות כלפי האשכנזים.  (הם חלק מעמך כמדומני...)

כמו שצויין לעיל, לא כל השמאלנים הם אשכנזים ועל כן, השנאה העיוורת מיותרת.  מעבר לכך, האשכנזים עצמם גם כן דפקו ו"פגעו בכבודם" של אשכנזים.  דוגמא פשוטה להמחשה היא שהצברים האשכנזים כינו את ניצולי השואה "סבונים" (ידעת זאת?).  ישנם דיונים היסטורים בפורום שתוכלי לעיין בהם.

היה פה בשעתו משתמש "הפנתר השחור" שהדבר היחיד שהנחה אותו בדיונים וכנראה גם בחיים, זה ש"האשכנזים דפקו אותו" וכולו היה רווי שנאה הרסנית ומיותרת.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה