שונות > חמ"ל הימין האמיתי
צריך ליזום הפגנה להעלאת חיים בן פסח.
rubi65:
--- ציטוט של: Morde על יוני 08, 2008, 01:20:56 ---סוף סוף אתם מתעוררים!!!
הסיפור חייב להגיע לכל יהודי לא משנה מה הוא: דתי חילוני מסורתי או כל עדה וחוג או זרם מכל שהוא, העיקר שהוא יהודי!!!!
זה חייב להעשות על ידי:
1. דוכנים.
2. פירסום בכל פורום אפשרי באינטרנט.
3. תלית שלטים ברחובות.
4. פירסום בעיתונים.
ויש עוד מאד הרבה אופנים, העיקר שתעלו רעיונות ואנחנו כולנו נבצע:
ובאו כולם בברית אחת, נעשה ונישמע אמרו כאחד!
--- סוף ציטוט ---
:V: :coolsmiley: :smil037:
יחיאל:
--- ציטוט של: Morde על יוני 08, 2008, 01:20:56 ---סוף סוף אתם מתעוררים!!!
הסיפור חייב להגיע לכל יהודי לא משנה מה הוא: דתי חילוני מסורתי או כל עדה וחוג או זרם מכל שהוא, העיקר שהוא יהודי!!!!
זה חייב להעשות על ידי:
1. דוכנים.
2. פירסום בכל פורום אפשרי באינטרנט.
3. תלית שלטים ברחובות.
4. פירסום בעיתונים.
ויש עוד מאד הרבה אופנים, העיקר שתעלו רעיונות ואנחנו כולנו נבצע:
ובאו כולם בברית אחת, נעשה ונישמע אמרו כאחד!
--- סוף ציטוט ---
לאיזה עיתון שמאלני תפרסם? ידיעות או מעריב.??
רק כך!1:
החלטתי שאני חוזר בי, אין לי הכוח לעלות את חיים בן פסח, כיף לי לכתוב בפורום, אבל אני יודע שסה"כ זה יעוף באוויר כמו כל דבר אחר שאני כותב, אז מה זה משנה מה אני אציע או לא אציע? זה במילא לא יצא לפועל.
אני מקווה שחיים בן פסח יזכה עוד בחייו לדרוך על אדמת ארץ ישראל, אבל הסיכויים לכך מצטער להגיד די נראיים קלושים, כי שאילתות, תחנונים והתרפסויות עם ח"כים, שהם איוולים, מטומטמים ורודפי בצע לעולם לא יקדמו את מטרתנו, רק כוח יהודי איתן יעשה זאת - קיר אמיתי של ברזל, של עצמה עברית, שדרכה נחליש את האויבים המשתחצנים והבוגדים המתיוונים, אבל אנחנו פועלים בדרכים לגליות, אנחנו ב"הבלגה", מבליגים לנוכח הדברים המתרחשים בארץ, לעומת זאת באה"ב חיים עוד איכשהו מצליח לקדם את מטרתו שהיא מבורכת - עצירת התקדמות הסרטן האנטישמי לנשיאות.
morde208:
לפי דעתי כל חברי הפורום צריכים להיפגש ביחד או משהו כזה,
תפרסמו את הפלאפונים שלכם (לא טוב בפורום אלא לישלוח הודעות פרטיות לחיים והוא ישלח למי שיבקש לדוגמא).
שלמה:
--- ציטוט של: Morde על יוני 13, 2008, 18:04:32 ---לפי דעתי כל חברי הפורום צריכים להיפגש ביחד או משהו כזה,
תפרסמו את הפלאפונים שלכם (לא טוב בפורום אלא לישלוח הודעות פרטיות לחיים והוא ישלח למי שיבקש לדוגמא).
--- סוף ציטוט ---
היץתה כבר תוכנית (שלי) למפגש בפסח.
היא נפסלה.
=\
למרות שכ-20 איש תמכו ברעיון...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה