חדשות ודיונים > דיון כללי
דעה: מדוע נטפלים למשה קצב?
mashras:
חבר'ה? מה אתם אומרים על המאמר שכתבתי?
עומד בקריטריונים של כותבי המאמרים פה בפורום? אני לא כותב הרבה, אז אני צריך קצת פידבק מכם.
zelhar:
מאמר מעניין ואני גם חושב שהרעיון שאתה מציע נכון, בהנחה שיש לו אח חטוף. אני לא שמעתי על כך וזה נראה לי מאוד מוזר, אתה טוען שאח שלו נחטף, נתגלה מחדש, ולמרות זאת לא ציינו הדבר בתקשורת?
אני נוטה לחשוב שבמקרה הזה קצב אינו חף מפשע והוא צריך להתפטר. הפרקליטות ומני מזוז הם שקרנים מנוולים עוכרי ישראל וקצב צריך לנסות להראות זאת לפחות לציבור (כי השופטים הם מאותה חבורה מרושעת של הפרקליטות). הוא צריך לנסות להראות שהפרקליטות מנפחת את האישומים נגדו וכן להציג דוגמאות למקרים אחרים (למשל במקרה של חיים רמון בו תפרו לו אישום כדי שיתפטר ממשרד המשפטים ולא יוכל לבצע שינויים בהליך המינוי של שופטי 'עליון'); וגם להראות כיצד הם מעלימים או קוברים אישומים כנגד אישים שהם חפצים ביקרם. אבל במקום זאת קצב כרגע מעדיף להכחיש כליל ולהיאחז בקרנות המזבח ובכך הוא מסייע למאשימיו לציירו כעבריין טיפוסי.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: mashras על ינואר 25, 2007, 15:17:04 ---חבר'ה? מה אתם אומרים על המאמר שכתבתי?
עומד בקריטריונים של כותבי המאמרים פה בפורום? אני לא כותב הרבה, אז אני צריך קצת פידבק מכם.
--- סוף ציטוט ---
המאמר מצוין!
ודרך אגב מאיפה ידוע לך שאחיו נחטף לא שמעתי על זה אף פעם...
mashras:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 25, 2007, 17:46:28 ---
--- ציטוט של: mashras על ינואר 25, 2007, 15:17:04 ---חבר'ה? מה אתם אומרים על המאמר שכתבתי?
--- סוף ציטוט ---
המאמר מצוין!
--- סוף ציטוט ---
לא ידעתם - כי לא רצו שתדעו.
יש 2 גרסאות להיעלמותו של ציון קצב. זאת שגורסת שהוא נחטף וזו שגורסת שהוא נעלם בשיטפון ונספה. (אין גופה?!).
בכל המקרים שאין גופה, אם מדובר במוות פתאומי במעברה - אין ספק בכלל שמדובר בחטיפה. כך למעשה נעלמו אלפי תינוקות.
אני מקווה למצוא את העיתון משנות ה90 (ידיעות או מעריב) שבו מוזכרת פגישתו התמוהה של קצב ואמו עם אחיו האבוד ציון בארה"ב. כשאמצא אצרף לכם אותו.
הנושא הזה קרוב לליבי, למשפחה שלי, ואני משתדל להפיץ את אותו בכל הזדמנות.
כתבתי בעבר בלוג בנושא הזה. שם אני התנצחתי עם GY שניסה לטייח את מה שקרה.
http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=162
חשוב לקרוא.
תודה לאל GY כבר לא כותב בפורום הזה.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: mashras על ינואר 25, 2007, 18:03:23 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 25, 2007, 17:46:28 ---
--- סוף ציטוט ---
המאמר מצוין!
--- סוף ציטוט ---
לא ידעתם - כי לא רצו שתדעו.
יש 2 גרסאות להיעלמותו של ציון קצב. זאת שגורסת שהוא נחטף וזו שגורסת שהוא נעלם בשיטפון ונספה. (אין גופה?!).
בכל המקרים שאין גופה, אם מדובר במוות פתאומי במעברה - אין ספק בכלל שמדובר בחטיפה. כך למעשה נעלמו אלפי תינוקות.
אני מקווה למצוא את העיתון משנות ה90 (ידיעות או מעריב) שבו מוזכרת פגישתו התמוהה של קצב ואמו עם אחיו האבוד ציון בארה"ב. כשאמצא אצרף לכם אותו.
הנושא הזה קרוב לליבי, למשפחה שלי, ואני משתדל להפיץ את אותו בכל הזדמנות.
כתבתי בעבר בלוג בנושא הזה. שם אני התנצחתי עם GY שניסה לטייח את מה שקרה.
http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=162
חשוב לקרוא.
תודה לאל GY כבר לא כותב בפורום הזה.
--- סוף ציטוט ---
טוב שידעת אותי ממש לא ידעתי על בכלל מצאתי משהו גם באינטרנט על זה:
"במעברה משה איבד את אחיו התינוק ציון, שנספה בעת השטפונות הקשים של שנת 1951"
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה