אם היתה קמה מחתרת על ידי המדינה שתפעל כמו שפעלה יחידה 101 של שרון והר ציון ותתנקש במנהיגי טרור מבלי לקחת אחריות.וכאן אני חולק על נועם פדרמן.למשל כמו שחוסל עימאד מורנייה.
זה היה מבסס כושר הרתעה.הרב כהנא זצ"ל תמך במחתרת היהודית.
אני אישית לא הייתי מוכן שהמחתרת תהרוג יהודים אבל כן שתהרוג ערבים,בוגדים,מחבלים.
הלח"י הם דוגמא טובה ומאיר הר ציון גם כן.
אני אישית תמכתי בגולדשטיין ובעמיר.
ערך הנקמה הוא ערך עליון ותורת הגמול דורשת מידה כנגד מידה למשל עונש מוות למחבלים.
בינתיים יחידת כידון שהיא יחידת חיסול של המוסד עושה עבודה טובה בחו"ל,גם המסתערבים.
עובדתית צה"ל נכשל במשימה.בעבר הטרור חוסל ברצועת עזה בידי ראש המוסד היום מאיר דגן בצורה פשוטה:שרון אלוף פיקוד דרום נתן הוראה שכל חמוש יקבל כדור בראש ללא אזהרה וכך היה שקט 10 שנים ברצועת עזה.
סיירת שקד של פואד בן אליעזר לכדה שבוים ערבים,מחבלים וחיסלה אותם בשיטות של המארינס כלומר חפש והשמד,זיהית הרגת,קודם ירו ואחר כך שאלו שאלות.
מאיר דגן תפס מחבל עם רימון והרג אותו במכת קרטה.
פצצות גז מדמיע הן עונש קל וטובות לדיפלומטים סוביטים אבל מצוה דתית היא להשמיד את עמלק.
הבעיה מתחילה במחתרות פרטיות.הדתים הקימו מחתרת שפגעה בחילונים וכו' ולפי ההלכה אסור להרוג יהודים,כלומר חייבים ללכת לפי פסיקת רבנים ולא לפי דעה אישית של פרט כלשהוא.
הסכנה היא מלחמת אזרחים בישראל שתשחק לידי האויב לכן צריך לקבוע מראש יעדים,שיטות פעולה,כללים,חוקים ולא להרוג את מי שמתחשק למישהו מסוים או לפעול כי מישהו מסוים אמר לכם משהו או הסית.
לכן אגף המודיעין של צה"ל,המוסד והשב"כ המחלקה הערבית צריכים להקים מחתרת כזאת במימון המדינה ולפעול במסגרת החוק הצבאי.
למשל לא לפי הוראות פתיחה באש אבל כמו שהמוסד פועל,כלומר הממשלה תכנס קבינט ותקבע שהנייה יחוסל וישראל לא תודה,תכחיש ולא תקח אחריות.
על טבח קיביה שביצע שרון,נאם בן גוריון בכנסת ואמר אני לא יודע כלום,צה"ל לא מעורב.
על חיסול אבו ג'יהאד אמר שמיר שמעתי ברדיו.
דווקא השמאלנים ברק,שרון,פואד הרגו ערבים והרב כהנא זצ"ל לא הרג אף ערבי.
לכן לא נהרוג מי שאוכל חמץ או מי שאמר משהו מרגיז אלא מי שהוא אויב מדינת ישראל לפי החלטת גורמי הבטחון!
שימו לב שגולדשטיין פעל בזמן של אזלת יד בטחונית,עמיר הגיב למעשה בגידה,פופר לאונס,נתן זאדה להתנתקות.הלח"י הגיב על מעשי רצח של הערבים והבריטים.
האצ"ל היה פרווה והזהיר את הבריטים לפני פיצוץ מלון המלך דוד.