סקר

האם צריך לפי דעתכם להקים אירגונים צבאיים בישראל?

בהחלט!
3 (30%)
בכלל לא, ממשלת השמאל תגן עלינו
2 (20%)
למה אירגונים כשאפשר חיילים ירדנים?
0 (0%)
כן, ויש גם לפתח את יכולותיו של צה"ל
5 (50%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: האם צריך להקים אירגונים צבאיים בישראל?  (נקרא 3399 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
לפי דעתי עלינו לחדש את ארגון הלח"י, ולהתנקש באויב הערבי בעזרתו.. ;)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
האם צריך להקים אירגונים צבאיים בישראל?
« להגיב #1 ב- : אפריל 09, 2008, 01:14:40 »
בתמונה העולמית מול הציויליזציה האיסלמית להקים התארגנויות קטנות וקיקיוניות זה פשוט בזבוז זמן כח אדם וכסף.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 09, 2008, 02:23:41 »
בס''ד

הובלתי ארגון מחתרתי בארה''ב כשהייתי יו''ר של הליגה להגנה יהודית. גם היה לנו ארגון פומבי רגיל שהפגין וערך ארועים, וגם היה לנו עוד חלק מהארגון שפעל בסתר ושפוצצ פצצות נגד מטרות סובייטיות דיפלומטיות כדי לשחרר אחינו היהודים מברה''מ. עשינו זאת כי לא הייתה דרך אחרת לחשוף לעולם מה קורה לאחינו בברה''מ. היה הכרחי לפרסם את העוול האנטישמי ברוסיה כשהחזיקו באחינו כמו בני ערובה.

אולם המאבק שלנו על ארץ ישראל הוא אחר לגמרי. אמנם יש לנו אוייב ערבי מוסלמי נאצי בא''י שפועל להשמיד אותנו. אבל אפילו אם היה ארגון מחתרתי שהיה הורג ערבים, זה לא היה פותר את הבעיה שלנו. מוסרית מגיע לערבים הנאצים יש''ו שר''י את כל הנקמה האפשרית. אך מעשית, אילו היו מעשי נקמה כאלה, זה לא היה פותר את הבעיה כל עוד שיש לנו ממשלה, תשקורת, בג''צ, מערכת חינוך, צבא, משטרה, וחברות גדולות שכולם בידי בוגדי האליטות הבולשביקיות של הערב הרב האנטייהודי. ראינו שהגבורה של ד''ר ברוך גולדשטיין זצוק''ל הי''ד לא עצרה את תהליך אוסלו. והגבורה של יגאל עמיר הי''ו לא עצרה את תהליך ההתאבדות של בוגדי הערב רב. והגבורה של אשר וייסגן זצוק''ל ועדן נתן זאדה זצוק''ל הי''ד לא עצרה את הגירוש הנפשע מגוש קטיף וצפון השומרון. לדעתי אך ורק הקמת תנועה המונית כהניסטית יכולה לפתור את הבעיות שלנו באופן יסודי.

בע''ה ב''נ אעשה סרטון על נושא זה.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #3 ב- : אפריל 09, 2008, 02:39:22 »
בס''ד

הובלתי ארגון מחתרתי בארה''ב כשהייתי יו''ר של הליגה להגנה יהודית. גם היה לנו ארגון פומבי רגיל שהפגין וערך ארועים, וגם היה לנו עוד חלק מהארגון שפעל בסתר ושפוצצ פצצות נגד מטרות סובייטיות דיפלומטיות כדי לשחרר אחינו היהודים מברה''מ. עשינו זאת כי לא הייתה דרך אחרת לחשוף לעולם מה קורה לאחינו בברה''מ. היה הכרחי לפרסם את העוול האנטישמי ברוסיה כשהחזיקו באחינו כמו בני ערובה.

אולם המאבק שלנו על ארץ ישראל הוא אחר לגמרי. אמנם יש לנו אוייב ערבי מוסלמי נאצי בא''י שפועל להשמיד אותנו. אבל אפילו אם היה ארגון מחתרתי שהיה הורג ערבים, זה לא היה פותר את הבעיה שלנו. מוסרית מגיע לערבים הנאצים יש''ו שר''י את כל הנקמה האפשרית. אך מעשית, אילו היו מעשי נקמה כאלה, זה לא היה פותר את הבעיה כל עוד שיש לנו ממשלה, תשקורת, בג''צ, מערכת חינוך, צבא, משטרה, וחברות גדולות שכולם בידי בוגדי האליטות הבולשביקיות של הערב הרב האנטייהודי. ראינו שהגבורה של ד''ר ברוך גולדשטיין זצוק''ל הי''ד לא עצרה את תהליך אוסלו. והגבורה של יגאל עמיר הי''ו לא עצרה את תהליך ההתאבדות של בוגדי הערב רב. והגבורה של אשר וייסגן זצוק''ל ועדן נתן זאדה זצוק''ל הי''ד לא עצרה את הגירוש הנפשע מגוש קטיף וצפון השומרון. לדעתי אך ורק הקמת תנועה המונית כהניסטית יכולה לפתור את הבעיות שלנו באופן יסודי.

בע''ה ב''נ אעשה סרטון על נושא זה.
אני מסכים איתך, חיים, ואני מחכה לסרטון החדש שלך בכיליון עיניים (עברית). חג כשר ושמח!!!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 09, 2008, 11:21:53 »
הצבעתי באפשרות השניה מתוך חוסר ברירה
אני לא חושב שממשלת שמאל תגן עלינו אבל אני גם לא חושב שצריך להקים ארגונים צבאיים

כל מה שצריך לעשות זה לחלק פקודות נכונות לצהל והוא יגן עלינו בצורה הטובה ביותר
רק צריך להביא את הפקודות הנכונות....

מנותק עדן

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : אפריל 09, 2008, 12:12:16 »
לפי דעתי צריך לחדש את ארגון האצ"ל אבל לפגוע רק בערבים יש"ו.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #6 ב- : אפריל 09, 2008, 14:12:32 »
בס"ד

תראה אני בעקרון בעד להעיף את השמאלנים-הבוגדים מהממשלה וממוקדי-הכח בצבא,בג"ץ,פרקליטות,תקשורת,אקדמיה ואז לשנות את תפיסת-הלחימה של צה"ל  לצבא יהודי-אמיתי!!!!!!!
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

Aaron

• אורח
« להגיב #7 ב- : אפריל 09, 2008, 16:19:03 »
צריך שצה"ל יהיה כהניסטי וזהו, לא צריך שום ארגונים קטנים.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : אפריל 09, 2008, 23:01:47 »
לא הצבעתי למען האמת מכמה סיבות..
אני לא חושב שהממשלה השמאלנית הזאת יכולה להגן על מישהו, אנחנו רואים את זה עם
אחינו בשדרות שנמצאים במצוקה שנים רבות ומה לעשות 10 מרצדסים ו2 וילות בספרד לנופש
ו120 אלף שקל לחודש אצל משכורת של חבר כנסת שמאלני עלוב עם תיק או בלי תיק קודמים
להגנת של אלפי יהודים שהפשע היחידי שלהם זה הנאמנות לעם ישראל והאידיאלוגיה שלהם שמנחה אותם
שלא לעזוב את שדרות ושאסור לברוח משמה לא משנה מה....
ואני לא חושב שצריך להקים ארגונים צבאיים כי אחרת בחיים לא ניהיה מפלגה כי אנחנו נראה את זה בתור אנשים
שלוחמים למען אהבת ארץ ישראל אבל כמובן שזה לא מעניין אף אחד במיוחד לא את
השמאלנים והם יראו את זה כטרור...

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אפריל 09, 2008, 23:24:18 »
אין צורך גם להקים ארגונים צבאיים מעוד כמה סיבות:

ארגונים זאת הדרך של "הפלסטינים" אצלם יש  הרבה ארגונים והלוחמים שם לא מיומנים והציוד לא משהו
עם בישראל יהיהו ארגונים זה יהיה אותו דבר

במקרה והממשלה תתן פקודה,צהל יפרק את הארגון תוך 2 שניות

לכן אני חושב שצהל יכול להגן עלינו בצורה הטובה ביותר,רק צריך להגיד לו מה לעשות

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #10 ב- : אפריל 10, 2008, 00:23:54 »
אם היתה קמה מחתרת על ידי המדינה שתפעל כמו שפעלה יחידה 101 של שרון והר ציון ותתנקש במנהיגי טרור מבלי לקחת אחריות.וכאן אני חולק על נועם פדרמן.למשל כמו שחוסל עימאד מורנייה.
זה היה מבסס כושר הרתעה.הרב כהנא זצ"ל תמך במחתרת היהודית.
אני אישית לא הייתי מוכן שהמחתרת תהרוג יהודים אבל כן שתהרוג ערבים,בוגדים,מחבלים.
הלח"י הם דוגמא טובה ומאיר הר ציון גם כן.
אני אישית תמכתי בגולדשטיין ובעמיר.
ערך הנקמה הוא ערך עליון ותורת הגמול דורשת מידה כנגד מידה למשל עונש מוות למחבלים.
בינתיים יחידת כידון שהיא יחידת חיסול של המוסד עושה עבודה טובה בחו"ל,גם המסתערבים.
עובדתית צה"ל נכשל במשימה.בעבר הטרור חוסל ברצועת עזה בידי ראש המוסד היום מאיר דגן בצורה פשוטה:שרון אלוף פיקוד דרום נתן הוראה שכל חמוש יקבל כדור בראש ללא אזהרה וכך היה שקט 10 שנים ברצועת עזה.
סיירת שקד של פואד בן אליעזר לכדה שבוים ערבים,מחבלים וחיסלה אותם בשיטות של המארינס כלומר חפש והשמד,זיהית הרגת,קודם ירו ואחר כך שאלו שאלות.
מאיר דגן תפס מחבל עם רימון והרג אותו במכת קרטה.
פצצות גז מדמיע הן עונש קל וטובות לדיפלומטים סוביטים אבל מצוה דתית היא להשמיד את עמלק.
הבעיה מתחילה במחתרות פרטיות.הדתים הקימו מחתרת שפגעה בחילונים וכו' ולפי ההלכה אסור להרוג יהודים,כלומר חייבים ללכת לפי פסיקת רבנים ולא לפי דעה אישית של פרט כלשהוא.
הסכנה היא מלחמת אזרחים בישראל שתשחק לידי האויב לכן צריך לקבוע מראש יעדים,שיטות פעולה,כללים,חוקים ולא להרוג את מי שמתחשק למישהו מסוים או לפעול כי מישהו מסוים אמר לכם משהו או הסית.
לכן אגף המודיעין של צה"ל,המוסד והשב"כ המחלקה הערבית צריכים להקים מחתרת כזאת במימון המדינה ולפעול במסגרת החוק הצבאי.
למשל לא לפי הוראות פתיחה באש אבל כמו שהמוסד פועל,כלומר הממשלה תכנס קבינט ותקבע שהנייה יחוסל וישראל לא תודה,תכחיש ולא תקח אחריות.
על טבח קיביה שביצע שרון,נאם בן גוריון בכנסת ואמר אני לא יודע כלום,צה"ל לא מעורב.
על חיסול אבו ג'יהאד אמר שמיר שמעתי ברדיו.
דווקא השמאלנים ברק,שרון,פואד הרגו ערבים והרב כהנא זצ"ל לא הרג אף ערבי.
לכן לא נהרוג מי שאוכל חמץ או מי שאמר משהו מרגיז אלא מי שהוא אויב מדינת ישראל לפי החלטת גורמי הבטחון!
שימו לב שגולדשטיין פעל בזמן של אזלת יד בטחונית,עמיר הגיב למעשה בגידה,פופר לאונס,נתן זאדה להתנתקות.הלח"י הגיב על מעשי רצח של הערבים והבריטים.
האצ"ל היה פרווה והזהיר את הבריטים לפני פיצוץ מלון המלך דוד.
הבא להורגך השכם להורגו