חדשות ודיונים > דיון כללי

בס"ד , שלום!

<< < (10/15) > >>

אור-לי:
אני קרובה מאוד לדעות הפוליטיות של התנועה , ובכך שאני רואה התנהגות כזאת זה גורם לי להתרחק ממנה.
אבל עם אני אתרחק זה לא נורה, הגרוע הוא שהרבה כמוני יתרחקו וזה נורה מאוד!!!
 :'( :'( :'( :'(

Aaron:
OR LY, סלחי לי אבל אני לא מבין אותך. השמאלנים האלה מחללים את השם, בוגדים בעם היהודי ומסייעים לאוייב. הם ראויים לגזר דין מוות, קללות זה עוד כלום.

אור-לי:
"שנא את החטאים לא את החוטאים!!!!!!![/b][/color]

כהנא צדק!:
לעזאזל איך אפשר לא לקלל אותם הם נאצים זה מה שהם!
מי אחראי לעקירת אלפי יהודים?...
הם מתנהגים כמו בתקופת השואה עשרות אלפי חיילים ושוטרים מוציאים תינקות השם ירחם בכוח מהזרוע של האמא שלהם!
שאני ראיתי דברים כאלה התחלתי להבכות היהודים הקדושים שם שמרו בכוח ולא התעצבנו לעומת המגרשים שקיללו, בזזו, והשתמשו באלימות קשה כגון בעיטות, אגרופים, פתיתח ראשים עם אלות ברזל ועץ.
מי אחראי לזה ששולחים את חיילי צה"ל עם רובה והם לא עושים איתו כלום למרות האיומים שיש עליהם בכל רגע נתון מי?...
מי מחליט לאסור לעשרות מאסרי עולם ופיצוים בסכומים לא הגיונים ערבים בעוד שהם משתחררים אחרי שחיטת יהודים מי?...
כרגע השמלאנים הם הסכנה והכי חשוב הם בשלטון כרגע!
לא יעזור לך ולא תשני את הדעה של אף אחת פה מי שמרחם על שמלאנים שייקח לתשומת הלב שלו שהוא מרחם על נאצים ששוחטים יהודים קדושים הי"ד.

אור-לי:
כמעט כל מילה שלך נכונה!!!!!!!!!

אני מזדהה איתך מאוד!!!!!! גם אני הייתי גרוש ובעמונה וראיתי הכל!!!!
אבל אני חושבת שבהפגנות גברים חייבים להתגונן!!!  ומי יודע אולי עם התגוננות מתאימה גוש קטיף לא היה מגורש!!!

מעשיהם של השמאלנים הם קשים מנשא ואנו צריכים להיות עצובים שיש לנו בעמ"י אנשים כאלה!!!
אבל, תפקידנו הוא להחזיר אותם לדרך הישר וכך לבסוף תהיה ממשלה כהניסתית כמו שאנו רוצים.

מסופר על ימי אחאב, שבהם היה שגשוג כלכלי ובנ"י נצחו במלחמות ונשאלת השאלה מדוע בתקופה של כ"כ הרבה חטאים בנ"י מנצחים וזוכים לעושר?
והתשובה שהפרשני נותנים היא שבגלל האחדות שלהם הם ניצחו!!!

אחדות עמ"י היא בעלת עוצמה רבה!!!

לצערנו הרב אנחנו נמצאים במדינה דמוקרטית ובשביל להיבחר לכנסת צריך שרוב העם יתמוך בנו בדרך של אלימות (ואני לא מדברת על הגנה עצמית)מילולית\ פיזית. לא נגיעה לשום מקום .

השמאלנים ישנאו אותנו ואנו נשנא אותם!!!!

הם לא יסבלו מזה!!!

הם הרוב!!!!!!

מי שיסבול זה אנחנו, בעלי האידיאלים !!!!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה