חדשות ודיונים > דיון כללי
בס"ד , שלום!
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: eran על ינואר 28, 2007, 18:55:41 ---כגון:
1) הוצאת דיבה.
2) לשון הרע.
3) ביזוי ת"ח.
4) דיברי מינות וכפירה (שלא בגדר שאלה).
5) ניבולי פה.
מישהו יודע עוד כמה שיוסיף.
--- סוף ציטוט ---
חוץ מתלמיד חכם שבא מחיים כל השאר עשו אנשים כגון רוני ודולפין בוי פה.
יש עוד כמה דברים שהייתי רוצה להוסיף אבל אני מעדיף לא להוסיף עוד שמן למדורה.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: eran על ינואר 28, 2007, 18:55:41 ---כגון:
1) הוצאת דיבה.
2) לשון הרע.
3) ביזוי ת"ח.
4) דיברי מינות וכפירה (שלא בגדר שאלה).
5) ניבולי פה.
מישהו יודע עוד כמה שיוסיף.
--- סוף ציטוט ---
גניבת דעת.
אור-לי:
תפסיקו עם הציניות, המטרה של כל האתר היא להוביל את עמ"י להכרה ולהבנה שהדרך של מלחמה על א"י היא הדרך הנכונה.
אבל אל לנו לשכח שעלינו לתקן גם את דרכינו, לא רציתי לצטט את הדברים אבל כנראה שאתם לא מבינים אחרת!!!!
"האם אתה רומז שעל פי הרמב"ם חולדה ודבורה היו שרמוטות?!"
כמו למשל שהמילה חזיר מוזכרת פעצים כה רבות בפורום בפעמים כה רבות וגם בתוכניות לא חוסכים בניבולי פה.
אני בתור אנשים דתיים מלומדי תורה אל לנולרדת לרמתם של ""חברנו"" השמאלנים, כאשר אנו מגדפי אנשים יהודים באופן כזה אנו גורמים לחילול ה' גדול ויצא שכרו בהפסדו!!!!
יש פתגם שאומר "מים שקטים חודרים עמוק" זו הדרך שאנו צריכים לנהוג בה!!!!
כאשר אנשים שלא מכירים את התנועה נכנסים לאתר או לחילופין שומעים חלק מהתוכניות הם מתמלאים בזלזול!!!
לא כך הימין האמיתי יצליח!!!
אני מאמינה שהרב כהנה הזצ"ל לא היה מעלה על בדל שפתיו התבטאויות כאלה נגד יהודים, צריך לשנא את החטאים ולא את החוטאים. .
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: or_ly על ינואר 28, 2007, 21:04:17 --- תפסיקו עם הציניות, המטרה של כל האתר היא להוביל את עמ"י להכרה ולהבנה שהדרך של מלחמה על א"י היא הדרך הנכונה.
אבל אל לנו לשכח שעלינו לתקן גם את דרכינו, לא רציתי לצטט את הדברים אבל כנראה שאתם לא מבינים אחרת!!!!
"האם אתה רומז שעל פי הרמב"ם חולדה ודבורה היו שרמוטות?!"
כמו למשל שהמילה חזיר מוזכרת פעצים כה רבות בפורום בפעמים כה רבות וגם בתוכניות לא חוסכים בניבולי פה.
אני בתור אנשים דתיים מלומדי תורה אל לנולרדת לרמתם של ""חברנו"" השמאלנים, כאשר אנו מגדפי אנשים יהודים באופן כזה אנו גורמים לחילול ה' גדול ויצא שכרו בהפסדו!!!!
יש פתגם שאומר "מים שקטים חודרים עמוק" זו הדרך שאנו צריכים לנהוג בה!!!!
כאשר אנשים שלא מכירים את התנועה נכנסים לאתר או לחילופין שומעים חלק מהתוכניות הם מתמלאים בזלזול!!!
לא כך הימין האמיתי יצליח!!!
אני מאמינה שהרב כהנה הזצ"ל לא היה מעלה על בדל שפתיו התבטאויות כאלה נגד יהודים, צריך לשנא את החטאים ולא את החוטאים. .
--- סוף ציטוט ---
זה הדרך שלנו וככה אנחנו הולכים כולם מכירים ואוהבים את חיים כי הוא חריף ואומר אמת!
ולא מקשקש ומחליף במילים יפות זורק הכול בפנים!
דרך אגב אומרים כהנא ואני עוד זוכר מאחד הנאומים שראיתי של כהנא בווידאו איך הוא צוקע מול עשרות אנשים "יוסי שריד יימח שמו"
אז מה הרב מאיר דוד כהנא זצ"ל הי"ד גדול דורנו ניבל את הפה?
מה שיקלל שמלאנים יבורך הם רוצים בהשמדת העם היהודי איך הם יכולים להגיד שהם יהודים שבאותה נשימה הם תומכים ברוצחים מוסלמים שרצחו יהודים קדושים הי"ד?
אור-לי:
אתה מדבר מתוך כאב על כל המצב, ואני מבינה אותך.
אבל זה לא מצדיק את ניבול הפה שבכך אתה מקלקל את עצמך ולא מועיל לאף אדם ולשום הצלה של יהודים מהרוצחים.
נ.ב
לא כל פעם שאתה מגיב אתה צריך לצטט.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה