בפירוש יש לנצל את הגויים למטרתנו.
אני לא חושב שצריך לנצל את הגוים כי מקומם לא בא"י.
אני לא חושב שאינטרסים אישיים הוא דבר טוב.
מי שהורג ערבים תבוא עליו הברכה.אני תומך בפלנגות ובסברה ובשתילה ותומך בדרוזים כי הם הורגים ערבים.אני תומך בשמאלני שהורג ערבי.אני לא יכול לתמוך בדת הדרוזית כי זאת עבודה זרה,כת.הדרוזים משתכרים בצבא קבע והם כמו צבא זר שכיר שמקבל כסף.אל תשכח שיהודים רוצים שלום אז טוב שיש דרוזים שגודלו כלוחמים,גששים.
אם הם צבא שכיר אין להם שום נאמנות למדינה ואותו בן אדם שכתב אתה מאמר לא שאני תומך בו הוא צודק במידה מסויימת.
שלום לא בבית ספרנו,"היינו" שם.
אני בעד הדרוזים והערבים בגלל שהממסד בז לשכל שלהם ואני רוצה לתת להם לחזור למקום שממנו הם הגיעו.
יש שינאה נוראה ואיומה בפורום:לשמאלנים,לדרוזים,לימנים מתונים,לחרדים בעצם לכל מי שהוא לא כהניסט וגם לכהניסטים שמבקרים את חיים.התוצאה אנו לא תנועה המונית.
על שנאת חינם נחרב בית המקדש
.
אין שנאה כל כך גדולה לפי דעתי אתה מקצין את זה(יש מצב שאני טועה),פשוט חילוקי דעות.
אי לא אומר שיש שנאה אבל יש אנשים שצריך להתעלם מהם וגם לשנוא כגון שמלאנים מסויימים,דרוזים(או אנחנו או הם ואני לא חושב כמוך שצריך לנצל אותם למטרת שלנו)
לא רק מי שכהניסט הוא צודק,מי שצודק זה כל יהודי אם קצת היגיון בריא.
אנחנו חזקים?!לא בטוח,אנו יצאנו בתיקו מול דיביזיה אירנית בלבנון ואין לנו חוסן לאומי!
מי שמסית לרצח שמאלנים שאינם בוגדים מקומו לא איתנו כי זה בניגוד להלכה.אסור להרוג יהודים בשל דעה פוליטית שונה.ולדעתי גולשים מכאן היו הורגים גם "ימין מזוייף" או מי שחושב שונה מהם.
זה לא מה שהרב כהנא הטיף לו אבל יש גולשים שפשוט מפנים שנאה חסרת פשר אל הזולת.
חצי שנה רצוף קיבלנו איומים ברצח ממנהל הפורום של החזית בידיעת בן גביר ומרזל שניסה לכפות עלינו להצביע לחזית.תצביע לחזית או שתמות.אשכנזי צריך לקבל כדור בראש אמר לי.
כלומר האשכנזים גם אינם יהודים,הם ערב רב אמר לי.
אתה מעלה נושאים לא קשורים.
אתה גולש לנושאים לא קשורים.