עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
איך הייתם מאפיינים אדם שמאלני?
נץ וגאה בזה:
אזרח העולם, פרו סובייטי, פוסט-מודרניסט, אוטו-אנטישמי, אתאיסט, בעד כינון עוד ישות מדינית למען התקדמות גייסות מוחמד במלחמת הג'יהאד העולמית.
rubi65:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 09, 2008, 01:22:47 ---אזרח העולם, פרו סובייטי, פוסט-מודרניסט, אוטו-אנטישמי, אתאיסט, בעד כינון עוד ישות מדינית למען התקדמות גייסות מוחמד במלחמת הג'יהאד העולמית.
--- סוף ציטוט ---
זאת ההגדרה הכי נכונה בינתיים ובמיוחד ההגדרה: אתאיסט; ואני הייתי מוסיף גם לכל רשימת התארים הללו את התואר: חילוני להכעיס ואפיקורס.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: rubi65 על אפריל 09, 2008, 01:28:55 --- זאת ההגדרה הכי נכונה בינתיים ובמיוחד ההגדרה: אתאיסט; ואני הייתי מוסיף גם לכל רשימת התארים הללו את התואר: חילוני להכעיס ואפיקורס.
--- סוף ציטוט ---
לא תמיד חילוני. להזכירכם, היה בזמנו (לא יודע אם עדיין קיים) ארגון "עוז ושלום".
rubi65:
--- ציטוט של: דוקא_כך על אפריל 09, 2008, 09:00:08 ---לא תמיד חילוני. להזכירכם, היה בזמנו (לא יודע אם עדיין קיים) ארגון "עוז ושלום".
--- סוף ציטוט ---
אתה צודק. יש גם ימניים אמיתיים חילוניים ומסורתיים מכל העדות היהודיות. אני חוזר בי מדבריי הקודמים.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: דוקא_כך על אפריל 09, 2008, 09:00:08 ---לא תמיד חילוני. להזכירכם, היה בזמנו (לא יודע אם עדיין קיים) ארגון "עוז ושלום".
--- סוף ציטוט ---
נו ויש גם את צד"ר (ציונות "דתית" "ריאלית") אבל לא כל ארגון קיקיוני ראוי להזכיר, ובסופו של דבר בהסתכלות כללית, האתאיזם לרוב הולך עם השמאלנות ב"מדינה" יד ביד.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה