עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

איך הייתם מאפיינים אדם שמאלני?

<< < (2/4) > >>

נץ וגאה בזה:
אזרח העולם, פרו סובייטי, פוסט-מודרניסט, אוטו-אנטישמי, אתאיסט, בעד כינון עוד ישות מדינית למען התקדמות גייסות מוחמד במלחמת הג'יהאד העולמית.

rubi65:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 09, 2008, 01:22:47 ---אזרח העולם, פרו סובייטי, פוסט-מודרניסט, אוטו-אנטישמי, אתאיסט, בעד כינון עוד ישות מדינית למען התקדמות גייסות מוחמד במלחמת הג'יהאד העולמית.

--- סוף ציטוט ---
זאת ההגדרה הכי נכונה בינתיים ובמיוחד ההגדרה: אתאיסט; ואני הייתי מוסיף גם לכל רשימת התארים הללו את התואר: חילוני להכעיס ואפיקורס.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: rubi65 על אפריל 09, 2008, 01:28:55 --- זאת ההגדרה הכי נכונה בינתיים ובמיוחד ההגדרה: אתאיסט; ואני הייתי מוסיף גם לכל רשימת התארים הללו את התואר: חילוני להכעיס ואפיקורס.

--- סוף ציטוט ---
לא תמיד חילוני.  להזכירכם, היה בזמנו (לא יודע אם עדיין קיים) ארגון "עוז ושלום".

rubi65:

--- ציטוט של: דוקא_כך על אפריל 09, 2008, 09:00:08 ---לא תמיד חילוני.  להזכירכם, היה בזמנו (לא יודע אם עדיין קיים) ארגון "עוז ושלום".

--- סוף ציטוט ---
אתה צודק. יש גם ימניים אמיתיים חילוניים ומסורתיים מכל העדות היהודיות. אני חוזר בי מדבריי הקודמים.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: דוקא_כך על אפריל 09, 2008, 09:00:08 ---לא תמיד חילוני.  להזכירכם, היה בזמנו (לא יודע אם עדיין קיים) ארגון "עוז ושלום".

--- סוף ציטוט ---
נו ויש גם את צד"ר (ציונות "דתית" "ריאלית") אבל לא כל ארגון קיקיוני ראוי להזכיר, ובסופו של דבר בהסתכלות כללית, האתאיזם לרוב הולך עם השמאלנות ב"מדינה" יד ביד.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה