כתב נושא: אם היינו תנועה המונית - סרט (03/04)  (נקרא 3677 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אם היינו תנועה המונית - סרט (03/04)
« ב- : אפריל 03, 2008, 00:49:00 »
בס''ד

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2445165
ביוטוב:

אנא דרגו, המליצו לדף הראשי, הגיבו והוסיפו למועדפים.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #1 ב- : אפריל 03, 2008, 11:43:00 »
1.להיות תנועה המונית צריך כסף,תרומות.
2.להיות תנועה המונית צריך להפיץ את הסרטונים של חיים,כולנו ולא רק קומץ.
3.להיות תנועה המונית צריך סובלנות לדעות שונות משלנו ולא לראות בכל מי שנכנס לפורום סוכן שב"כ,משתף פעולה,שמאלני,בוגד ולקבל גולשים בחום ובאהבה ולא בשנאה.
4.סובלנות לגבי עדה שונה משלנו,לא לתקוף מישהו כי הוא אשכנזי.
5.סובלנות כלפי מי שאורח חייו שונה למשל יש ימין קיצוני חילוני או להבדיל ימין דתי או מי שמשרת בצבא או מי שהרב שלו אחר למשל הרב עובדיה יוסף.
6.השתתפות פעילה בכתיבה בפורום,בתגובות ולא רק קריאה סבילה,פסיבית.
7.כיבוד הזולת גם אם הוא צעיר ממך,מבוגר ממך,אוהד קבוצת כדורגל אחרת,מצביע אחרת בבחירות או לא מצביע בכלל.
אחרת יהיה כאן קומץ פעילים שרב אחד עם השני ולא נהייה לא תנועה ולא המונית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #2 ב- : אפריל 03, 2008, 15:45:08 »
בס"ד

כל-הכבוד לך חיים O0 :V: O0 :V
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #3 ב- : אפריל 03, 2008, 15:57:14 »
ואם ואם ואם.
ואם הרב כהנא לא היה מגורש ונרצח ובבחירות 1996 היה זוכה ב-70 מנדטים מסלק את הערבים והמשיח היה בא.
אנחנו צריכים להתמקד בשאלה איך אנחננו הופכים לפחות לתנועה כלשהיא אני לא מדבר על המונית כי עד השלב ההוא אנחנו רחוקים כמו מניו יורק עד ירושלים בזחילה.
הימין האמיתי זאת תנטעה וירטואלית כימאת בלבד שההיסג הכי גדול של התנועה היא שכשאתה רושם בגוגל הימין אתה מכבל בתוצאות את הימין האמיתי.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 03, 2008, 18:00:50 »
1.להיות תנועה המונית צריך כסף,תרומות.
2.להיות תנועה המונית צריך להפיץ את הסרטונים של חיים,כולנו ולא רק קומץ.
3.להיות תנועה המונית צריך סובלנות לדעות שונות משלנו ולא לראות בכל מי שנכנס לפורום סוכן שב"כ,משתף פעולה,שמאלני,בוגד ולקבל גולשים בחום ובאהבה ולא בשנאה.
4.סובלנות לגבי עדה שונה משלנו,לא לתקוף מישהו כי הוא אשכנזי.
5.סובלנות כלפי מי שאורח חייו שונה למשל יש ימין קיצוני חילוני או להבדיל ימין דתי או מי שמשרת בצבא או מי שהרב שלו אחר למשל הרב עובדיה יוסף.
6.השתתפות פעילה בכתיבה בפורום,בתגובות ולא רק קריאה סבילה,פסיבית.
7.כיבוד הזולת גם אם הוא צעיר ממך,מבוגר ממך,אוהד קבוצת כדורגל אחרת,מצביע אחרת בבחירות או לא מצביע בכלל.
אחרת יהיה כאן קומץ פעילים שרב אחד עם השני ולא נהייה לא תנועה ולא המונית.

בס''ד

:V: :V: :V:

אם האנשים שכבר יש לנו בפורום הזה היו באמת אבל באמת עושים את כל מה שהאנטר מציע, היינו תנועה המונית תוך שנה לע''ד.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אפריל 03, 2008, 18:16:58 »
ואם ואם ואם.
ואם הרב כהנא לא היה מגורש ונרצח ובבחירות 1996 היה זוכה ב-70 מנדטים מסלק את הערבים והמשיח היה בא.
אנחנו צריכים להתמקד בשאלה איך אנחננו הופכים לפחות לתנועה כלשהיא אני לא מדבר על המונית כי עד השלב ההוא אנחנו רחוקים כמו מניו יורק עד ירושלים בזחילה.
הימין האמיתי זאת תנטעה וירטואלית כימאת בלבד שההיסג הכי גדול של התנועה היא שכשאתה רושם בגוגל הימין אתה מכבל בתוצאות את הימין האמיתי.

בס''ד

שלמה אתה צודק שיש לנו דרך ארוכה. אבל אני לא מסכים שאנו רק תנועה וירטואלית. תחשוב על זה שלמה: האם המסר שלנו לא השפיע מאוד עליך כבר? אני אומר לך מנסיון, שזה כבר שינה את החיים שלך שלמה. אתה כבר מושפע באופן חיובי וההשפעה הזאת תהיה איתך כל חייך בע''ה, אפילו שנים רבות אחרי שחיים בן פסח ילך לעולמו. כולכם תזכרו את הסרטונים והפורום והמסר זמן רב אחרי שאני לא בעולם הזה יותר. וזה בעצמו השג לא קטן.

אבל אתה צודק שלמה, אנו שואפים להרבה יותר מזה, ונוכל להשיג הרבה יותר בע''ה אם נעשה מה שהאנטר כתב למעלה.
« עריכה אחרונה: אפריל 03, 2008, 18:19:09 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק עוד כהנא חי!

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : אפריל 03, 2008, 19:04:23 »
כוח ,רצון ,כסף , אמונה
זה האמצעים שצריכים

בע"ה אולי יהיה נס ויהיה תנועה המונית של הימין ונעיף את האויב הערבי נאצי מאדמת הקודש!

ויגאל עמיר את עמו!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #7 ב- : אפריל 03, 2008, 21:23:57 »
אנשים ששמעו רק פעם אחת את הרב כהנא זצ"ל נואם ואני בניהם חייהם השתנו לעד והם אינם אותם אנשים.לא צריך להסביר להם.שוב אני נכנס למונית או מדבר עם אוהד בית"ר י"ם או עם בן אדם אחר והוא אומר לי כהנא צדק.
מילים משפיעות על התודעה ומריבות מיותרות מבזבזות אנרגיה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #8 ב- : אפריל 03, 2008, 22:29:25 »
כוח ,רצון ,כסף , אמונה
זה האמצעים שצריכים

בע"ה אולי יהיה נס ויהיה תנועה המונית של הימין ונעיף את האויב הערבי נאצי מאדמת הקודש!

ברוך הבא לפורום!!! בהצלחה!!!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #9 ב- : אפריל 03, 2008, 22:50:53 »
בס''ד

שלמה אתה צודק שיש לנו דרך ארוכה. אבל אני לא מסכים שאנו רק תנועה וירטואלית. תחשוב על זה שלמה: האם המסר שלנו לא השפיע מאוד עליך כבר? אני אומר לך מנסיון, שזה כבר שינה את החיים שלך שלמה. אתה כבר מושפע באופן חיובי וההשפעה הזאת תהיה איתך כל חייך בע''ה, אפילו שנים רבות אחרי שחיים בן פסח ילך לעולמו. כולכם תזכרו את הסרטונים והפורום והמסר זמן רב אחרי שאני לא בעולם הזה יותר. וזה בעצמו השג לא קטן.

אבל אתה צודק שלמה, אנו שואפים להרבה יותר מזה, ונוכל להשיג הרבה יותר בע''ה אם נעשה מה שהאנטר כתב למעלה.

אני מאוד מקווה שתהיה עוד ראש ממשלה ואח"כ נשיא  :)
הגישה שלך פסימית מדי.
זכור אינך זקן כלל.
ובחזרה לנושא: אני חושב שיש לנו סיכוי להפוך לתנועה רצינית יהיה רק אם נזכה לכך לארץ אז יתיסחו עלינו באופן שונה לחלוטין ואז תוך כמה שנים בעזרת נאומים,מפגשים,הפגנות וכו אפשר להפוך לתנועה של ממש.
גרעין למפלגה חדשה מפלגה שתשנה את ישראל לטובה בכמה וכמה בחינות.

יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #10 ב- : אפריל 09, 2008, 01:02:04 »
בס''ד

:V: :V: :V:

אם האנשים שכבר יש לנו בפורום הזה היו באמת אבל באמת עושים את כל מה שהאנטר מציע, היינו תנועה המונית תוך שנה לע''ד.
ועוד דבר שנחוץ לנו כדי לגדול:
אני מציע מאד לאפשר הצטרפות גם ליהודים חסרי אימייל תקני,ראו כמה אורחים יש פה ששאיננו יודעים הלנו אם לצרינו....

אני מודע לחשש מפני "טרולים" אבל במקרה כזה אפשר לחסום את הIP שלו וזה גם הרבה יותר רציני.
לצערינו רוב היהודים הטובים שתומכים בנו הם דוקא כאלה שלא יכולים להרשות לעצמם את ההוצאה של אימייל תקני. אם נאפשר גם להם להצטרף אזי כבר בטווח הקצר
נגדל בצורה משמעותית לעניות דעתי.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #11 ב- : אפריל 09, 2008, 01:09:34 »
אנשים ששמעו רק פעם אחת את הרב כהנא זצ"ל נואם ואני בניהם חייהם השתנו לעד והם אינם אותם אנשים.לא צריך להסביר להם.שוב אני נכנס למונית או מדבר עם אוהד בית"ר י"ם או עם בן אדם אחר והוא אומר לי כהנא צדק.
מילים משפיעות על התודעה ומריבות מיותרות מבזבזות אנרגיה.
יישר כח, האנטר - דברים כדרבנות. תביאו עוד לינקים של כב' הרב גדול הדור כהנא זצוק"ל הי"ד ותראו איך התנועה שלנו תגדל במהירה בימינו אכי"ר!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!