« להגיב #1 ב- : אפריל 06, 2008, 04:55:16 »
תראו אני לא מבין את המצב המוזר שיש לנו בישראל אנחנו העם היהודי שכלכך נלחם על הקיום שלו כן הקיום היום יומי שלנו מלחמה שאי אף מדינה בעולם שמתמודת איתה נותנת לערבי א"י להתאחד במסגרת איחוז משפחות לקבל אחזרות לקרובים שלהם ורק אדם יקר מאוד יהודי אחד משלנו לא מורשה לעלות לא"י אני לא מבין את הממשלה שלנו תראו הרב יונה מצגר התערב בעניין שלו אבל זה לא מספיק יש לעשות יותר למען חיים בן פסח כדי שהוא יכול לתרום יותר למען א"י כאן בארץ איתנו ולא שם בחו"ל (ותראו איזה תרומה הוא נתון לנו מי שם איזה חיזוק איזה דברי תורה ועידוד) אני רוצה אותכם אני צריך אותכם למענו ועוד יותר למעו א"י.....הבית שלנו הבית שכלכך חלמנו עליו אני מבקש ממכם קראים יקרים חברי הפורם אנא עיזרו לחיים בן פסח אח יקר שלנו יהודי חלק מי איתנו לעלות לא"י ....אך עושים את זה פשוט מתחילים לשלוח מתכבים בלי סוף לשר הפנים לראש הממשלה ולכל מי שאפכת באמת א"י רק בעזרת לחץ ציבורי נוכל לעזור לחיים בן פסח לעלות לא"י להיות כאן איתנו להקיים מפלגה שלנו שתעזור לנו להוציא את ערבי א"י מי איתנו (והם רוצים לעזב הם כבר אמרו את זה תנו להם רק לאן לעוזב---יש לאן לתת להם)
אני מתחיל כאן מאבק ציבורי דרך הרשת האינטרנט דרך כאן נתחיל נתחיל לשנות את המצב די למצב שערבי....איובי הארץ אוכלי ישראל...מתאחדים עם משפחותהם ורק חיים בן פסח לא מורשה לעלות...הגיע הזמן לשנות הגיע הזמן להתקדם הגיע הזמן לתמוך ומכאן יתחיל המאבק....תנו תגובות אם יש לכם אשמח לשמוע יהונתן
הכל טוב ויפה, אבל לא שמעת על האפשרות של שליחת 50 מיילים לח"כים ולשרים בפורום?!
תבדוק את האפשרות הזאת כאשר יהי'ו לך 30 הודעות בפורום, ואז תוכל גם לתרום כמו שאני בעצמי עשיתי.
אגב: בפורום האמריקאי אין הגבלה על מס' ההודעות ואפשר לשלוח מי'ידית מיילים לחברי כנסת ושרים באמצעות הקישור המתאים, ראה שם.
www.jtf.org

הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!