עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

קבר יוסף הצדיק!

(1/4) > >>

אורי'ין:
בס"ד
ברוך השם! הי'יתי בקבר יוסף! יום חמישי בערך ב2:00 יצאנו מיצהר ואחרי זה הי'ה לי טרמפ לקטמון ב"ה! הגעתי לבית ב5 בבוקר! הי'ה ממש מרגש! ימח שימם של המחבלים ששרפו את קבר יוסף הצדיק!.... לקחתי אבנים ועפר מיוסף הצדיק..
אסור לשכוח את שכם ואת קבר יוסף!

IRON_MAN:
בס"ד

ברוך-שובך לפורום....
ודרך-אגב לא-מסוכן ללכת לשכם?

אורי'ין:
בס"ד
וגם עשינו צעדה בחווארה יום שני ורביעי..(אני הי'יתי רק ביום שני..) 20 שנה י'הודים לא הלכו שם ברגל ואנחנו הלכנו שם! וכל המחבלים הסתכלו עלינו בהלם וכל החי'ילים אמרו לנו שאנחנו מטורפות.. עשינו את הצעדה מצומת תפוח עד לבת שלוש ואז המשכנו 9 בנות ואחת עצרו ואז שיחררו אותה ב"ה.. המשכנו 8 לצומת יצהר וברחנו מהחי'ילים ש"אבטחו" אותנו.. ומישהי חכמה במיוחד הכניסה אותנו לכפר ערבי עוי'ין (מאוד!)(טעטע!)(כדי לברוח מהחי'ילים שכל הדרך צעקו עלינו ודחפו אותנו) וכמובן היא לא טרחה להודיע לנו לפני שזה אזור עוי'ין.. אז הערבים קיללו אותנו אז צעקתי יטבח אל ערב ואז הערבים התעצבנו ורדפו אחרינו ואז ברחנו מהר וכאבה לי הרגל ואיזה חמודות  הן חיכו לי למרות שהי'ה מפחיד.... וה' סידר לנו טרמפים!
הלכנו לשם במקום לגירוש בהר ברכה ויום רביעי בשבות עמי והרחיבי..

--- ציטוט של: רן הכהניסט על אפריל 05, 2008, 21:43:17 ---בס"ד

ברוך-שובך לפורום....
ודרך-אגב לא-מסוכן ללכת לשכם?

--- סוף ציטוט ---
תודה..
לא....

אורי'ין:
בס"ד
ועוד משהו:
בארץ ישראל י'הודים קונים מי'הודים!!!!!!!
לא מפרנסים אויבים!!!!!!!!
לכל חנות שאתם נכנסים תשאלו:" סליחה מעסיקים פה מחבלים?" אם הם אומרים כן תגידו:"דם י'הודים על ראשכם, הרצח הבא(ח"ו) י'הי'ה בעזרתכם" אם הם אומרים לא תגידו להם:"אשריכם! כל הכבוד שכויעך וכו'..."
מוקד עבודה עברית:
1599-588-588

עוד כהנא חי!:
אשרייך !

ולגבי השאלה פה "לא מסוכן ללכת לשכם?"

כל מה קשור לאדמת קודש אדמת ישראל אין צורך להרגיש פחד או סכנה אפילו אם יש שם מחבלים.
זה אדמה שלנו והם אלו שצריכים לפחד

בע"ה ישרפו כל המחבלים הנאצים .

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה