חדשות ודיונים > דיון כללי
מצטער אבל היום כמעט נצלתי בנס...
כהנא צדק!:
תשמעו היום כמעט יצאה לי העין מהמקום בנס רק בזכות הקדוש ברוך הוא לא קרה לי כלום, הייתי מעורב במכות שהיו ויש לי כרגע דלקת בעיניים הראייה ברוך ה' תקינה יש רק פצע וקצת נפוח זה יעבור עם הזמן פשוט אסור לי לאמץ תעיניים אז אני לא יהיה פה בערך יום יומיים כי אסור לי לאמץ תעיניים ממש מול מחשב אז אני בקושי כותב לכם עכשיו אני מקווה שהכול יסתדר בעזרת ה' באמת היה לי נס כמעט העין יצאה לי מהמקום הכול היה דם ואדום עזבו אני מקווה שיהיה טוב.
כהנא צדק!
liorso:
תיהיה בריא!!!! מכות בין יהודים זה גרוע! אני עושה הכל בשביל להמנע ממכות אפילו אם מישהו סתם יבוא ויביא לי ביטה אני ממש אשתדל לא להחזיר לו.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על ינואר 24, 2007, 15:18:28 ---תיהיה בריא!!!! מכות בין יהודים זה גרוע! אני עושה הכל בשביל להמנע ממכות אפילו אם מישהו סתם יבוא ויביא לי ביטה אני ממש אשתדל לא להחזיר לו.
--- סוף ציטוט ---
לאיורסו עזוב אין לי כוח להיכנס לסיפור בכלל אני ילד שלא מוציא מילה אדם מבוגר מסתכל עליי אני מוריד תראש סתם היה ילד דפוק שבה מכיתה של ילדים מפגרים..
Aaron:
תרגיש טוב ותשוב בהקדם האפשרי.
קיצוני ימני:
תהיה בריא אח שלי!!!אל תשכח לומר "הגומל".
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה