שונות > מה שבראש
שאלה מוסרית בקשר לניצולי דרפור.. מבקש את תגובותיכם
האלקשי:
בסך הכל פותח האשכול הזה מייצג נאמנה את שטיפת המוח שהונחלה לצעירים הישראלים על ידי מערכת החינוך החילונית.
קח פרא כושי מאפריקה, למד אותו עברית, תן לו לשרת בצה"ל - ויש לך ישראלי למופת.
עוד הוכחה שאין שום קשר בין מדינת ישראל והציונות החילונית לבין יהדות.
יחיאל:
--- ציטוט של: האלקשי על מרץ 27, 2008, 17:28:40 ---בסך הכל פותח האשכול הזה מייצג נאמנה את שטיפת המוח שהונחלה לצעירים הישראלים על ידי מערכת החינוך החילונית.
קח פרא כושי מאפריקה, למד אותו עברית, תן לו לשרת בצה"ל - ויש לך ישראלי למופת.
עוד הוכחה שאין שום קשר בין מדינת ישראל והציונות החילונית לבין יהדות.
--- סוף ציטוט ---
אח שלי אתה מדבר שטויות...
חח מזה ליהיות מושפע ממערכת החינוך?? בסך הכל אני חושב שזה לא בסדר שלוקחים חבורה של ניצולים שמחפשים מקלט ומשעבדים אותם.
אני מכבד פה את הדיעות של כולם בכל אופן אין פה צודק או לא צודק זה שאלה של מוסר אני למשל אין דבר שאני שונא יותר מערבים רציני!
אבל במקרה הזה מדובר על השמדת עם ואני לא חושב שמישהו פה באמת מסכים עם זה שאחנו צריכים להפנות את הגב לחלשים שמבקשים מקלט
בארץ זה הכל.
ברוך גולדשטיין המלך:
תנו עוד פרטים על "ניצולי דרפור" לא שמעתי על זה בכלל
ניר:
הם בסה"כ מסכנים,צריך לעזור להם.
האלקשי:
--- ציטוט של: יהודי ימני בנשמה על מרץ 27, 2008, 18:24:09 ---אח שלי אתה מדבר שטויות...
חח מזה ליהיות מושפע ממערכת החינוך?? בסך הכל אני חושב שזה לא בסדר שלוקחים חבורה של ניצולים שמחפשים מקלט ומשעבדים אותם.
אני מכבד פה את הדיעות של כולם בכל אופן אין פה צודק או לא צודק זה שאלה של מוסר אני למשל אין דבר שאני שונא יותר מערבים רציני!
אבל במקרה הזה מדובר על השמדת עם ואני לא חושב שמישהו פה באמת מסכים עם זה שאחנו צריכים להפנות את הגב לחלשים שמבקשים מקלט
בארץ זה הכל.
--- סוף ציטוט ---
התייחסתי למשפט הזה:
--- ציטוט ---עוד כמה שנים הם יהיו מגוייסים לצה"ל והם יהיו אזרחים טובים שיתרמו למדינה וגם הם יספקו כוח עבודה
--- סוף ציטוט ---
לצערי אתה אפילו לא מבין עד כמה שטפו לך את המוח. מצער. :'(
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה