שונות > מה שבראש

שאלה מוסרית בקשר לניצולי דרפור.. מבקש את תגובותיכם

(1/4) > >>

יחיאל:
קודם כל אני מתאר לעצמי שעל הנושא הזה יהיו הרבה חילוקי דיעות ...
כמו שידוע לנו מתחוללת מן שואה באפריקה כלפי כל מיני שבטים בסודן.
למעלה ממליון וחצי איש נרצחו וכפרים נשרפו עד היסוד ומאות אלפים גורשו מבתיהם וכמו שאנו יודעים הרבה מאוד פליטים הגיעו
אלינו, ושלא תטעו, הם ערבים! אולי חלקם אנטישמים ואף פגע ביהודים בעבר.
עכשיו נשאלת השאלה האם אנחנו כיהודים מוטלת עלינו החובה המוסרית לפעול למענם, כי מי כמו העם היהודי
יודע מזה שואה! והאם אנחנו צריכים לפעול בשביל אלה שרודפים אותם ואין להם לאן ללכת? לא כמו שכל מדינות העולם סגרו
את שעריהם בפני הפליטים מהשואה.
אני רוצה שתחשבו על האפשרות שאם כן ניקח אותם בידיים שלנו ונגדל אותם לאהוב את ארץ ישראל ולהכיר בה, ומיודע אולי
עוד כמה שנים הם יהיו מגוייסים לצה"ל והם יהיו אזרחים טובים שיתרמו למדינה וגם הם יספקו כוח עבודה, הכל יכול ליהיות...

אני ישמח אם חיים בן פסח גם יביע את עמדתו בנושא! ובכלל כל החברים היקרים של הפורום =]

נץ וגאה בזה:
זה לא מתפקידו של העם היהודי היושב בציון להיות אחראי לג'נוסייד של שחורים מוסלמים ולרוב נוצרים בדארפור, על ידי ערבים מוסלמים סודנים.
אין לפליטים מקום כאן, זה בעיה שהמערב האידיוט יצר ושלא עשה דבר בנדון כשעלה לשלטון ד"ר חסן אל תורבי בסודן והקים שם שלטון תאוקרטי (כמו באיראן), אז שהמערב ובמיוחד אירופה ישאו בתוצאות. 
בלי כל קשר ישנה חובה עליונה לטפל בכלל הבעיה האיסלמית בין אם זה קורה באפריקה המשוונית ובין אם זה פה ובין אם זה באירופה או באינדונזיה בשביל להביסם במסגרת מלחמת העולם השלישית המתחוללת כיום.

דוקא_כך:
נץ, כרגיל צודק ב-100%.

--- ציטוט ---אני רוצה שתחשבו על האפשרות שאם כן ניקח אותם בידיים שלנו ונגדל אותם לאהוב את ארץ ישראל ולהכיר בה, ומיודע אולי עוד כמה שנים הם יהיו מגוייסים לצה"ל והם יהיו אזרחים טובים שיתרמו למדינה וגם הם יספקו כוח עבודה, הכל יכול ליהיות...
--- סוף ציטוט ---

טעות פטאלית!  "מי יודע"?!  "אולי"?!  לא מספיקים לך ערביי א"י עם אזרחות ישראלית שלמרות כל ההטבות והשוויון המלא בכל זאת שונאים את המדינה היהודית וחולמים על "איטבח אל יאהוד"?  זה במישור המעשי.  במישור התורני, צעד התאבדותי שכזה יהווה סטיה חמורה מהתורה וההלכה, ויש להימנע מזה בכל מחיר, ולא ליפול לפח של חשיבה במונחי "רחמים" ו"מוסר".  "אל תהי צדיק הרבה יותר מבוראך".  תאר לעצמך איך זה יכעיס את הקב"ה!  לא רק שאנו לא מקיימים "והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם" אלא אנו מכניסים עוד יותר שרצים לא"י בנוסף לשיקוצים הישמעאליים הקיימים!  ח"ו.

אֵיתָן:

--- ציטוט ---אני רוצה שתחשבו על האפשרות שאם כן ניקח אותם בידיים שלנו ונגדל אותם לאהוב את ארץ ישראל ולהכיר בה, ומיודע אולי עוד כמה שנים הם יהיו מגוייסים לצה"ל והם יהיו אזרחים טובים שיתרמו למדינה וגם הם יספקו כוח עבודה, הכל יכול ליהיות...
--- סוף ציטוט ---
אחי זה גם מה שחשבו על הערבים שאם ניתן להם כסף,השכלה וטכנולוגיה הם יחיו בהרמוניה עם היאהודים.
האמת היא האמת והערבים נעשו ליותר לאומניים ויותר משכילים וניצלו אותנו ועכשיו אנחנו מקבלים בראש.
אותם "פליטים" זה לא ענין שלנו.
מנחם בגין בזמנו קיבל סה"כ 60 פליטים מויטנאם כמחווה אבל עכשיו אלפים על גבי אלפים מגיעים לפה,מה נעשה איתם?
המערכות הסוציאליות קורסות ועוד מדברים על עזרה לזרים? הם תופסים לנו כח עבודה,הם השתלטו על הבתי המלון הפליטים האלו.
יש פה שיתוף של כל מיני פעילי שמאל פאשיסטים שרוצים לפגוע באוכלסיה היהודית.

יחיאל:
שמעו כמובן שעם נץ אי אפשר להתווכח חח אני קורא את התגובות שלו יש לו ידע רחב בנושא שתמיד מרשים אותי מחדש
אבל לא יודע בסך הכל שאני חושב על זה שאשכרה מתחוללת שואה זה מן שוק
וכמו שאנחנו מאשימים את כל העולם שלא עזר לנו שאנחנו היינו צריכים בזמן מלחמת העולם השנייה
פה זה לא כזה שונה אנחנו יכולים לומר שמעו זאת לא הבעיה שלנו ולהיות אדישים או לקום ולעשות מעשה שיזכה להערכה
בין לאומית(לא שאני **** על מה שהעולם חושב מצידי שיתפוצצו הצרפתים האנגלים וכולם שמה, אבל בכל זאת)

ושמעו אני רק רציתי את דעתכם מה אתם חושבים על זה ...זה לא אומר שאני שלם עם זה שצריך לעזור להם!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה