חדשות ודיונים > דיון כללי

בלב שלם אתם תומכים?...

(1/4) > >>

כהנא צדק!:
את האמת אני רוצה לשמוע בלב שלם ובגאון אם אתם תומכים ומביעים את הדעות שלכם ליד כל האנשים באשר הם?...
שזה אומר תמיכה בגדול דורנו הרב מאיד דוד כהנא זצ"ל הי"ד תמיכה בברוך מרזל ביגאל וחגי עמיר בחיים שלנו בכל האסירים היהודים הקדושים שלנו וכל הצדיקים שמתו על קידוש ה' ברעיון הכהניסטי וכו בלב שלום ובגלוי ליד כולם בלי יוצא מן הכלל?..

**!מאוד חשוב לי התשובות של כולם!**

liorso:
אני בהחלט כן אני מביע ליד כל אדם באשר הוא שמוכן להקשיב לי את דעותי. את כל האמת שלי אבל רק במה שאני באמת מאמין. למשל ביגאל אמיר אני לא סגור לגמרי מה הלך שם ומה קורה וכו' לכן בזה אני לא מתעסק. אבל בברוך גולשטיין הי"ד בהחלט אני תומך נלהב בלי בושה.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: liorso על ינואר 23, 2007, 22:48:36 ---אני בהחלט כן אני מביע ליד כל אדם באשר הוא שמוכן להקשיב לי את דעותי. את כל האמת שלי אבל רק במה שאני באמת מאמין. למשל ביגאל אמיר אני לא סגור לגמרי מה הלך שם ומה קורה וכו' לכן בזה אני לא מתעסק. אבל בברוך גולשטיין הי"ד בהחלט אני תומך נלהב בלי בושה.

--- סוף ציטוט ---
אתה יודע מה ליאורסו אני הולך לסגור את העניין הזה פעם אחת ולתמיד בימים הקרובים בעזרת ה' אני יעשה מאמר אני מקווה שהוא לא יהיה ארוך מתי שיהיה לי קצת שעות פנויות פשוט על הכול ליגאל עמיר אני מקווה שכל מי שיקרה אותו יהיה ללא ספק תומך של יגאל, אני יפרט כל צעד וצעד ואסביר הכול משולב ממקורות והסברים מההלכה על פי גלי עמיר.
יש לי תמיד תחושה שאנשים קצת מסתייגים בקטע של יגאל אני מקווה לסגור את זה פעם אחת ולתמיד.

liorso:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 23, 2007, 22:52:04 ---
--- ציטוט של: liorso על ינואר 23, 2007, 22:48:36 ---אני בהחלט כן אני מביע ליד כל אדם באשר הוא שמוכן להקשיב לי את דעותי. את כל האמת שלי אבל רק במה שאני באמת מאמין. למשל ביגאל אמיר אני לא סגור לגמרי מה הלך שם ומה קורה וכו' לכן בזה אני לא מתעסק. אבל בברוך גולשטיין הי"ד בהחלט אני תומך נלהב בלי בושה.

--- סוף ציטוט ---
אתה יודע מה ליאורסו אני הולך לסגור את העניין הזה פעם אחת ולתמיד בימים הקרובים בעזרת ה' אני יעשה מאמר אני מקווה שהוא לא יהיה ארוך מתי שיהיה לי קצת שעות פנויות פשוט על הכול ליגאל עמיר אני מקווה שכל מי שיקרה אותו יהיה ללא ספק תומך של יגאל, אני יפרט כל צעד וצעד ואסביר הכול משולב ממקורות והסברים מההלכה על פי גלי עמיר.
יש לי תמיד תחושה שאנשים קצת מסתייגים בקטע של יגאל אני מקווה לסגור את זה פעם אחת ולתמיד.

--- סוף ציטוט ---

אני מצפה לזה. כי אני באמת מבולבל כי מצד אחד רבין באמת היה רוצח יהודים ללא כל ספק שאם הוא מת טוב שכך השאלה אם היה צריך לרצוח אותו ככה... אז אני מחכה לזה...

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: liorso על ינואר 23, 2007, 22:54:01 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 23, 2007, 22:52:04 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

אני מצפה לזה. כי אני באמת מבולבל כי מצד אחד רבין באמת היה רוצח יהודים ללא כל ספק שאם הוא מת טוב שכך השאלה אם היה צריך לרצוח אותו ככה... אז אני מחכה לזה...

--- סוף ציטוט ---
אל תדאג במקום כל הבלגאן שיש ברשת אני יעשה משהו מסודר וגם על פי יגאל ועל פי ההלכה למה מותר עם הסבר מדויק אל תדיאג ליאורסו אני בימים הקרובים יעבוד על זה.
אני יודע שיש אנשים שמסתייגים בקטע הזה וזה קטע מאוד חשוב שכולם צריכים לדעת ולהיות בטוחים בו ב-100%!
בעזרת בימים הקרובים אני יעבוד על זה ואני ישחרר את זה הכי מהר והכי מוסבר שאני יכול.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה